ŽLTÁ ZLATÁ FARBA GP 24" LANO NÁHRDELNÍK & BUDDHA Budhizmus PRÍVESOK POŽEHNANIE/

Novinka

€3.76

Skladom

Ponúkame dopravu zdarma pri vašej objednávky je nad 10 usa dolár (expedičný poplatok nie je súčasťou balenia). Môžete kombinovať rôzne štýly dosiahnuť 10 usa dolár. A ak je vaša objednávka viac ako 10 usa dolár, môžete podať poradie prvý, ale nechcem platiť, kým sme revidovať cena pre vás. Ďakujeme!

Popis: HOT V MÓDE NAJVYŠŠEJ KVALITY 18K ŽLTÉ ZLATO GP GEP NÁHRDELNÍK AJ PRÍVESOK Vyrobený z mosadze a á o hrubé vrstvy pevné 18K Žlté zlato robí, či farbu nemení alebo lesk rokov.Najlepšie lode v Číne, Najlepšia Kvalita tovaru môžete niekedy nájsť. Veľmi dobrý darček pre seba a svojich priateľov, a keďže náhrdelník je veľmi dlhá, je veľmi ľahké vzlietnuť. Prívesok je dobre navrhnutý . Veľmi dobrý darček pre seba a priateľov. Reťaz Informácie: Hmotnosť :10.5 g; Dĺžka :24 palcov (spona zahrnuté približné 60 cm). Šírka: 3 mm Prívesok Informácie: Hmotnosť: 15 g; Najväčšia Šírka : 20 mm(0.79"); To zasekne: 40 mm(1.57"); (1 palec =25,4 očakávané mm) Pre jeden kus, budeme zabaľte ho do funkcie opp taška prvé, a potom zabalené v pochúťka papierovej krabičke alebo hodvábneho darčekové tašky.Ale pre množstvo viac, budeme pack položky v funkciou opp taška prvé, a potom zabalené v plastovej bubline film, aby sa zabránilo poškodení.A bude tam byť žiadny papier box alebo hodvábneho darček taška pre všetky položky, vrátane prvý. Brandly nové nikdy použité.

Platby:

Akceptujeme ESCROW platby. Prosím, láskavo nás platia v troch dní od potvrdenej objednávky. Ďakujem vám veľmi pekne!

Poštovné A Balné:

Zvyčajne tovar bude dodaný v 72 hodín po platby vymazané. Ponúkame EMS/DHL/TNT alebo leteckou Poštou ako doprava methold doba dodania bude z tohto dôvodu odlišovať.Potrebujeme vašu trpezlivosť v tomto bode. Nie sme zodpovední za akékoľvek miestne vlastné clo alebo dane. Prosím, uistite sa, že adresa, ktorú dané, je správne.

Spätná väzba: Ak nie ste uspokojiť z akéhokoľvek dôvodu, prosím, kontaktujte nás prvý, budeme riešiť všetky problémy za vás. Prosím, nenechávaj negatívne(1-2 hviezdy) alebo netural spätnú väzbu(3 hviezdičky) predtým, ako sa obrátite s nami. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Sme veľmi ochotný počuť od vás, a slúžia na vás okamžite! Ďakujem za pohľad.

Štítky: náramok led móda, náramok kožený ohm, bling crystal peňaženky, bostanten peňaženky wan, náramok dámy zlato, bratz šaty zväzok, tlačidlo nohavice veľký muž, narodil sa dosť polygels, náramok listy zlato

Jemné alebo Módne Móda
Pohlavie ŽENY
Náhrdelník Typ Prívesok Náhrdelníky
Šperky Hlavný Materiál Medi
Kompatibilita Iné
Tvar\vzor Obrázok
Kovy Typ Pozlátené
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník aj prívesok
Názov Značky Foromance
Štýl JH
Tému budda
Materiál Kov
Dĺžka 60 cm
Číslo Modelu nk
Funkcia Iné
Položka Druh Náhrdelníky
miesto pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Prívesok Veľkosť Veľká
Príležitosti Výročie, Zapojenie, Dar, Strán, Svadby, Iné
Reťazec Typu Netočili Singapur Reťazca

Napísať recenziu

ŽLTÁ ZLATÁ FARBA GP 24

ŽLTÁ ZLATÁ FARBA GP 24" LANO NÁHRDELNÍK & BUDDHA Budhizmus PRÍVESOK POŽEHNANIE/

Ponúkame dopravu zdarma pri vašej objednávky je nad 10 usa dolár (expedičný poplatok nie je súčasťou balenia). Môžete kombinovať rôzne štýly dosiahnuť 10 usa dolár. A ak je vaša objednávka viac ako 10 usa dolár, môžete podať poradie prvý,

Súvisiace produkty