TUYA GU10/GU5.3 /E27 Inteligentný Život APP WiFi Žiarovky, Alexa Google Asistent IFTTT Diaľkové Ovládanie RGBW LED Svetlo, Žiarovka Stmievač

Novinka

€19.02

/ €27.17

Skladom

Smart LED Žiarovka stmievateľné RGBW, pracuje s Google Domov, Alexa, IFTTT vám umožňuje vytvárať vlastné scény pre vaše zariadenie tak, že beží ako sa vám páči. Môžete vytvárať všetky druhy scén a začnite farebné, inteligentný život od dostať cez vaše osobné bezdrôtové osvetlenie. Diaľkové Ovládanie Milióny Farieb Mení Na Úsporu Energie & Široké Použitie Plán Nastavenie Dlhá Životnosť

Stmievateľné & Nastavenia Farieb

Nastavenie požadovaného jasu a farieb, aby vyhovovali vašim potrebám v rôznych situáciách. Prispôsobiť vaše svetlo s farbou, paleta viac ako 16 miliónov farieb. Stavať váš domov systém osvetlenia s stmievateľné farebné žiarovky.

Scéna Prispôsobenie

S viac ako 16 miliónov farieb, môžete premeniť miestnosti na všetky druhy témy ako strana, čítanie, noc, stretnutie, voľný čas, mäkké, farby, farebné a nádherný. Tam sú 8 režimov scén sa na stretnutie s vami života potrebuje. Môžete tiež vlastné vlastné režimy majú otryskávanie strany. Dať "inteligentného života" pre váš dom!

WIFI 2,4 GHz, Diaľkové Ovládanie

Pripojenie a ovládanie pripojenia wi-fi smart žiarovky kdekoľvek na svete, tak dlho, ako je prístup k internetu je k dispozícii. To trvá len pár sekúnd smart žiarovky, pripojte sa k domácej WiFi prostredníctvom Inteligentného Života app. Zabezpečenú 2,4 GHz Wi-Fi pripojenie je potrebný. Inštalácia smart žiarovky je tak jednoduché, ako bežné žiarovky. Vždy sa môžete uistiť, že váš osvetlenie nastavené tak, ako si želajú, či už ste doma alebo nie.

Pohodlné Ovládanie Hlasom

Pripojte Smart LED Žiarovka Amazon Alexa hlasové ovládanie, budete sa môcť obrátiť na spotrebiče celej miestnosti, ako vaše ruky sú plné ruky práce s Varenie, alebo vošiel do spálne svetlo vypnúť bez vstávanie.

Skupina Ovládanie

Smart led žiarovky môžu byť ovládané individuálne alebo v skupinách. Môžete vytvoriť skupiny, aby sa ovládať rôzne žiarovky súčasne sa rozsvieti váš izby na základe vášho každodenného života, alebo vyvolať zdanie, že ste doma na zlepšenie domácej bezpečnosti.

Harmonogram Kontroly

Program nastaveného času alebo časovač na vaše Gosund smart žiarovky s voľným Inteligentný Život aplikáciu v vánok. Č hub je požadovaná, inštaláciu stáva jednoduché a pohodlné.

Nastavte čas prebudiť sa, jemné sunrise uľahčuje do dňa, Nastaviť čas ísť do postele, zaspať jemne tým, stmievanie svetla.

Môžete tiež vytvoriť svoj Gosund wifi žiarovky, ktoré pracujú s Alexa alebo Google Asistent pre pohodlnejšie plánovanie.

Scéna Prispôsobenie

Tam sú 8 režimov scén sa na stretnutie s vami života potrebuje. Môžete tiež vlastné vlastné režimy majú otryskávanie strany.

Scéna 1 a 3 sa môže uskutočňovať len zmeny jednej farby naraz. Scéna 2 a 4 môžete tiež prispôsobiť svoj požadovanú farebnú kombináciu.

Stačí kliknúť na pero a poznámka ikony na spustenie prispôsobenie, a pridať vaše obľúbené farby, farebné krúžky do prázdnej kombinácii farieb. Ak nie ste spokojní s farbou, ktoré ste si vybrali, stačí ju vymazať.

Suprise Vašej Strane s Scény!

Skvelé pre Vianočné farba výbery tiež

0.6

Štítky: alexa dimmer prepínač, gu4 led stmievač, 220v stmievač wifi, stmievač wifi, mobvoi ticwatch e2, ifttt rgbw radič, ir rf wifi, doorhan diaľkové, žiarovka gu10 smart, ticwatch s

Max Rýchlosť Max
Support2 domovská stránka google
Položka Druh LED Žiarovky
Uhol Lúča 180degree
Aplikácia Tuya Smart/Smart Život
Support3 IFTTT
Podpora Alexa Echo
Led Žiarovka Typ Bubble Bobble Žiarovka
Číslo Modelu Smart Žiarovky
Rozsahu 1
Ovládanie Kanálov 2 Kanálov
Štát Montáž Ready-to-Go
Názov Značky SHOJZJ
Funkcie Diaľkové Ovládanie
Základný Typ GU10/GU5.3 /E27

Napísať recenziu

TUYA GU10/GU5.3 /E27 Inteligentný Život APP WiFi Žiarovky, Alexa Google Asistent IFTTT Diaľkové Ovládanie RGBW LED Svetlo, Žiarovka Stmievač

TUYA GU10/GU5.3 /E27 Inteligentný Život APP WiFi Žiarovky, Alexa Google Asistent IFTTT Diaľkové Ovládanie RGBW LED Svetlo, Žiarovka Stmievač

Smart LED Žiarovka stmievateľné RGBW, pracuje s Google Domov, Alexa, IFTTT vám umožňuje vytvárať vlastné scény pre vaše zariadenie tak, že beží ako sa vám páči. Môžete vytvárať všetky druhy scén a začnite farebné, inteligentný život od

Súvisiace produkty