Zviera Repeller Ultrazvukové Solárnej Energie Chaser Repelenty Dvore Vták Ultrazvukové Psa Repeller Anti Štekať Zariadenia

Novinka

€16.47

Skladom

Funkcia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Účinnosť: Intenzívne ultrazvukového signálu vydesiť psov, mačky, diviakov, myši,vtáky a ďalšie iné zvieratá preč z vašej zóny,dom, záhradu, alebo na dvore viac.

Bezpečné a šetrné k životnému prostrediu: žiadne chemické zložky, a všetky, ktoré ohrozuje ľudské zdravie, ultrazvukových frekvencií na repell nepríjemné živočíchy, ďaleko od vás.

Úspory energie: napájaný solárnej energie, akumulátorové a nabíjacie, vysokú účinnosť a nízku spotrebu energie.

PIR snímač: automaticky poslať ultrosonic frekvencia a LED indikátor na odraziť zvierat, keď detekuje pohybujúcich sa zvierat v rámci rozsahu.

Jednoduchá inštalácia: môžu byť upevnené v zemi s poskytovanými spike, alebo zavesiť na stenu cez zadný otvor (S priamym oslnením odporúča sa).

Špecifikácia:

Materiál: plast

Farba: zelená

Veľkosť: vzhľadom na 14x15x13cm

Stály Výška: 37.5 cm (od panel na ostré)

Spotreba energie:Pohotovostný=0.8 mAh Pracovných=15mAh

Ultrazvuková Frekvencia: 18-40Khz

Oblasti pokrytia: 30 stôp @ 110° = 2,425 štvorcových stôp

Účinná vzdialenosť: max 8m

Package zahrnuté:

1pcs Nepremokavé Zvierat repeller

UPOZORNENIE:

● Povoliť Zviera Repeller prevádzkovať nepretržite, najlepšie výsledky.

● Neponárajte repeller vo vode.

● Nepoužívajte a cover-up PIR senzor.

● Na čistenie repeller, použite navlhčenú-mäkkou handričkou a jemným mydlom s vodou. Nepoužívajte agresívne chemikálie alebo abrazívne čistiace prostriedky, ktoré môžu poškodiť repeller.

1. Vybalenie jednotky úplne a potvrdiť, že všetky časti sú prítomné.

2. Pripojte repeller hlavu, pól, pripojenie časť a zem vklad.

3. Otočte vypínač do polohy "ON".

4. PIR repeller je navrhnutý tak, aby bolo ponechané NA neustále. Využíva štyri "AA" veľkosť NiCD nabíjateľné batérie.

5. Keď je ZAPNUTÉ, LED svetlo a ultrazvukový signál bude aktivovať 15 sekúnd. Po tejto aktivácie, jednotka sa bude pohybovať stand-bymode.

6. Jednotka je teraz pripravený na inštaláciu. Miesta by mali dostatočné slnečné svetlo, aby batérie plne nabitá. Uistite sa, že oblasti, ktoré potrebujú ochranu, je účinne rozsah repeller.

7. Pre čo najlepšie výsledky, nechajte repeller hlavu približne 9-10 cm nad zemou.

8. Pozor na stres alebo rozbiť repeller pri inštalácii v pevnom mieste. To je dobrý nápad, aby sa pripravila pôda na zemi vklad, aby ste zabránili poškodeniu jednotky.

9. Keď PIR senzor detekuje pohyb, LED svetlo bude blikať počas 3 sekúnd a ultrazvukový signál bude beh na 15 sekúnd. V nadväznosti na to repeller sa vráti do pohotovostného režimu.

Štítky: vták zariadenia, pes odrážanie, vysoký pes chaser, super ultrazvukové psa chaser, zviera repeller sonic, solárny ultrazvukové zvierat chaser, vták repeller solárna sova, zviera vody repeller, vták repeller solárny pohon, 1 pes chaser

Druh Psy
Položka Druh Repelenty
Číslo Modelu RY-01-5042
Materiál Plastové

Napísať recenziu

Zviera Repeller Ultrazvukové Solárnej Energie Chaser Repelenty Dvore Vták Ultrazvukové Psa Repeller Anti Štekať Zariadenia

Zviera Repeller Ultrazvukové Solárnej Energie Chaser Repelenty Dvore Vták Ultrazvukové Psa Repeller Anti Štekať Zariadenia

Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Účinnosť: Intenzívne ultrazvukového signálu vydesiť psov, mačky, diviakov, myši,vtáky a ďalšie iné zvieratá preč z vašej zóny,dom, záhradu, alebo na dvore viac. Bezpečné

Súvisiace produkty