VIP MÓDY Nové Anime 3D Vytlačené Super Hrdina Lebky Ghost Cosplay Kostým Halloween Party Karnevalové Kostýmy Pre Ženy, Plus Veľkosť

Novinka

€12.55

/ €26.15

Skladom

ženy leging

Detail Produktu

❤ Typ: KOMBINÉZACH

dropshipping Veľkoobchod

❤ Loď v 2-3days po získať platbu.

❤ Môžete ponúknuť populárny štýl, alebo dizajn.

❤ Poskytnúť vám vysoko kvalitné fotografie modelu

❤ Naše položky vždy na sklade, kvalita je vynikajúci

❤ Ak máte záujem o pokles lodnej dopravy, neváhajte nás kontaktovať.

❤ Plne zodpovedný za balíček, kým váš zákazník dostane balíček

❤ Ponúkajú sledovacie číslo, Sa nenechá žiadnu reklamu na pozemku.

celý predaj

❤ Ak máte záujem o celý predaj, neváhajte a kontaktujte nás a získajte Najlepšiu cenu!

Prosím, pozorne si prečítajte:

1.PORADIE inštalácie

Objednávku môžete zrušiť kedykoľvek predtým, aby sa spracuje. ak je výrobok dodaný, nemôžeme akceptovať inštaláciu alebo výmenu objednávky. ak chcete objednávku zrušiť, prosím, druh vybrať dôvod duo kupujúcemu alebo iného dôvodu.

2. aby výmenu alebo vrátenie

Ak výrobok dostanete nie je tak, ako je popísané alebo nízkej kvality, predávajúci sľub, že si môže ho vrátiť pred dokončení objednávky) a dostane plnú záchranu. spiatočnou adresou bude od vás. alebo, môžete si vybrať, aby výrobok a súhlasíte s tým, ideálne množstvo priamo u predávajúceho.

Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu z BunniesFairy, môžete vrátiť, alebo vymeniť váš položky do 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:

1 ). položky prijaté do 30 dní od doručené dňom.

2 ). EMS kúpil nevyužité, undaged a v originálnom obale.

3 ). návrat poštovné sa hradí kupujúci.

1 . keď sa zobrazí položka a medveď s výrobkom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR.

2 . ak sa nechcete stretnúť so našich produktov, prosím, kontaktujte nás bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám dobré riešenie. Negatívna spätná väzba nemôže vyriešiť všetky problémy, ak nevieme veci.

vip fahion je jedným z popredných dodávateľov v ženy módneho priemyslu. známy pre svoje ročník-vintage módy ako vintage kože, topánky, mikiny, doplnky a tak ďalej, poskytovateľov vzrušujúce a zapojenie on-line nakupovania pre navždy.

estabshed od roku 2013 , BunniesFairy bol užil viac ako 6 rokov poskytovania zákazníci s high-kvalitné, starostlivo vybrané a dobre prijaté, autentické dobové oblečenie príslušenstvo.

Po integrácii priemyselné reťaze Návrh, výrobu, Kontrolu Kvality, Dodávateľského Reťazca a Zákaznícky Servis v roku 2015, BunniesFairy je schopný loď unikátne predmety z pôvodného dizajnéri zákazníkov po celom svete s rýchle dodanie.

vip fahion sa stará o svojich zákazníkov najviac a my sme vždy distribúcie pre 100% spokojnosť zákazníka. ak máte akékoľvek otázky, nenechajte sa na kontakt s nami. vitajte sho PP v BunniesFairy! Vaša spokojnosť je náš veľký úspech.

Štítky: smoliar milenca mužov, odkaz vip, veľké supergirl kostým, costume, exotické kostýmy anime, výkon ranger kostýmy, cosplay kirishima, succubus cosplay hot, costume ženy, slúžka cosplay kostým anime

Položka Druh Sady
Znaky Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
miesto pôvodu Guangdong,Čína
Ostatné Služby Veľkoobchod Drop nakupovanie Prispôsobiť
Materiál Spandex
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Farba Štýl Prirodzené Farby
Štýl Móda
Sezóna Jar, Leto, Jeseň, Zima
Dropshipping Áno
Je Prispôsobené Áno
Textílie Typ Broadcloth
Číslo Modelu Cosplay Oblek
Pohlavie ŽENY
Veľkosť S/M,L/XL
Typ Zdroja Dovolenka
Komponenty Kombinézach & Remienky

Napísať recenziu

VIP MÓDY Nové Anime 3D Vytlačené Super Hrdina Lebky Ghost Cosplay Kostým Halloween Party Karnevalové Kostýmy Pre Ženy, Plus Veľkosť

VIP MÓDY Nové Anime 3D Vytlačené Super Hrdina Lebky Ghost Cosplay Kostým Halloween Party Karnevalové Kostýmy Pre Ženy, Plus Veľkosť

ženy leging Detail Produktu ❤ Typ: KOMBINÉZACH dropshipping Veľkoobchod ❤ Loď v 2-3days po získať platbu. ❤ Môžete ponúknuť populárny štýl, alebo dizajn. ❤ Poskytnúť vám vysoko kvalitné fotografie

Súvisiace produkty