VSYSTO 2020 NAJNOVŠIE motocykel dvr celého tela nepremokavé wifi dash cam 1080P predná a zadná kamera motocam nahrávač

Novinka

€115.14

/ €143.93

Skladom

Špecifikácia

Schéma zapojenia

Ľahko vidieť spredu a zozadu

Duálny objektív vybavený 2,5 m kábel kamery môžete nainštalovať na akýkoľvek motocykel

Vstavaný WiFi & Easy Video Riadenia

Pripojenie na vstavané Wi-Fi a otvoriť "WiFi Kamera" aplikácie pre bezproblémové zobrazenie, prehrávanie, konfigurovať, stiahnuť, alebo zdieľať neuveriteľné HD video bezdrôtovo na vaše mobilné zariadenie. APLIKÁCIA podporuje oba iOS a Android systémov.

Plné Telo Vodotesný Ochrany

IP67 nepremokavé dizajn pre fotoaparáty; IP65 nepremokavé dizajn pre hlavnú jednotku a ostatné príslušenstvo. Či už je to daždivé alebo prašnom, funguje stabilne, nahrávanie v každom okamihu vašej cesty.

Dual SONY IMX 323 senzor priniesť vám skvelá kvalita videa

Zrkadlo a Normálne Obrazu(Pre B6F)

Je možné zapnúť zrkadlový obraz nastavenie zadnej kamery cez menu nastavenia ak potrebujete(Len pre B6F, B6FL nepodporuje). Potom aj obraz na monitor a videí na micro SD kartu, zobrazí sa ako prevrátiť obrázok(vľavo/vpravo).

Nepremokavé Káblovom Ovládači

1) Krátke stlačenie akéhokoľvek tlačidla káblové diaľkové ak chcete aktivovať Manuálne Núdzového Režimu snímok a zámok video súbory. 2) Dlhé stlačte akékoľvek tlačidlo na vypnutie/zapnutie WiFi. 3) Skontrolujte DVR stav z LED ukazovatele káblové diaľkové.

Sledovanie Vašej Cesty (Voliteľné)

Údaje GPS(Rýchlosť a polohu) uloží do každej video súboru. Môžete ľahko sledovať vaše cestovanie cez aplikáciu priamo. A aplikácia vám umožňuje upravovať video a zdieľať najlepšie momenty z vašej jazdy so svojimi priateľmi.

Chrániť Video Dôkaz

Dash cam bude automaticky zadajte REC Mode po zapnutý, a to môže automaticky zachytiť neočakávané dopravné nehody a uloží video zábery z kolízie. Vaša bezpečnosť a práva sú vždy pod ochranu. Môžete tiež stlačiť tiesňové tlačidlo káblové diaľkové manuálne aktivovať núdzové nahrávanie v režime zablokovať video súbor, ktorý chcete zamknúť. ● Video súbory nahrané do núdzového režimu(G-senzor aktivácia & manuálna aktivácia) sú chránené pred prepísaním.

Nahrávanie, Slučka

Najdôležitejšia vec, o tabuľu fotoaparát ukladá všetky kritické zábery pre neskoršie prezeranie. Kým pamäťovú kartu má obmedzenú kapacitu, sme navrhli slučky nahrávanie funkcia prepisovať najstaršie súbor priebežne pri SD karta je plná, tak, že vaše zariadenie je neustále nahrávanie a nikdy stratiť posledné zábery.

Záruka

sme pôvodný výrobca s jeden rok zadarmo záruka na hlavnú jednotku a tri mesiace na accessoreis ,tak neváhajte a obráťte sa s predávajúcim na prvý, keď máte akékoľvek quwation , Náš odborný technický tím vám pomôže vyriešiť všetky problémy,

Štítky: žena, jazda na bicykli kombinézu, anker power bank dash cam, t2 motocykel dvr, kamera dvr motocykel, kamera na prilbu, pomlčka cam moto, sys vsys, vsys motocykel kamera dvr, telo cam micro, auto ruskej nálepky

Pixelov 200Mega
Stabilizácia Obrazu Nie Stabilizácia Obrazu
GPS logger Externé
Pôvod CN(Pôvodu)
Video Formát TS
Názov Značky VSYSTO
Snímač Veľkosť (palce) 4/3 palcov
Výdrž Batérie závisí na motocykli batérie
Uhol Pohľadu 140°
Typ Snímača CMOS
Rozlíšenie Kamery 1920*1080
Veľkosť Displeja 2.0"
Pôvodný Balík Áno
Chipset Výrobca MSTAR
Max Externej Pamäte 128G
Dotykový Displej No
Batérie Vstavaný
Špeciálne Funkcie Wifi Funkcia
Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
Jazyk OSD Španielčina
Typ Pamäťovej Karty MicroSD/TF
Video Kód H. 264
Snímací Senzor Sony Ccd
Optický Zoom Podporované No
Snímok Za Sekundu 25
Rozhranie Micro SD/TF
Displej pomer 4
Umiestnenie motocykel rukoväť

Napísať recenziu

VSYSTO 2020 NAJNOVŠIE motocykel dvr celého tela nepremokavé wifi dash cam 1080P predná a zadná kamera motocam nahrávač

VSYSTO 2020 NAJNOVŠIE motocykel dvr celého tela nepremokavé wifi dash cam 1080P predná a zadná kamera motocam nahrávač

Špecifikácia Schéma zapojenia Ľahko vidieť spredu a zozadu Duálny objektív vybavený 2,5 m kábel kamery môžete nainštalovať na akýkoľvek motocykel Vstavaný WiFi & Easy Video Riadenia Pripojenie na vstavané

Súvisiace produkty