DIA 11/13 CM MINERÁLNEJ BUBLINA DISK KYSLÍKA DIFÚZNE AERATOR AIRSTONE ČERPADLA AKVARIJNÉ RYBY NÁDRŽ (RYBNÍK ÚTES

Novinka

€6.98

/ €7.35

Skladom

Tento vysoko kvalitný vzduch kameň disk s 11/13/20CM Priemer je skvelý spôsob, ako pridať kyslíka vo vode. Micro-pórov dizajn zopne vaše rastúce riešenie, ako to aerates a rozošle svoj živín. A to zabraňuje hromadeniu oxidu uhličitého efektívne. Dobrý produkt pre vaše ryby alebo coral atď. Položka Vlastnosti: Odolný a umývateľný & opätovné použitie Vhodný pre akvárium, rybník, bazén,ryby-poľnohospodárstvo, atď dobrú ochranu ovzdušia kameňa s plastová škrupina Vzduchu Kameň sa nachádza v čiernom plastovom kryte a bude to vyzerať veľmi krásne v wate

Položka Špecifikácia :

Materiál: Minerálny kameň zo spekaných vysokej teploty • Cca.veľkosť / váha:

10.7(D) x19 (H) mm / 250g (+-50g)

13 písm. D) x19 (H) mm / +-400g(+-50g)

Pripojenie vzduchovej trubice: 4 mm alebo 8 mm (vnútorný priemer) • Tipy na použitie: •Namočte do vody po dobu 15 minút pred použitím. •Keď je zanesený prachom alebo bubliny znižuje, prosím, umyť ho znovu použité. •Vzduchovej bubliny tečie závisí od vašej vody výkonu čerpadla, ak je bublina nie je energie dostatok, potom prúdi je malé.

Package zahrnuté:

1 ks x rôznych Priemer Voliteľné Dia 10,7 / 13CM Minerálne Vzduchu Kameň Difúzor

Vaša Spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím musia kontaktovať nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Budeme vždy robiť všetky naše možnosť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Guangzhou Yuyou akvárium Co. Ltd., od začiatku roku 1996 kontakt akvárium výrobky priemyslu, hlavne robiť high-end akvárium vybavenie vývozu skoro. Naša spoločnosť bola založená v roku 2016, je profesionálna Spoločnosť, ktorá sa angažuje v akváriu zariadenia a produkty vodného prostredia na veľkoobchodnom a maloobchodnom trhu.

Naše hlavné činnosti: výrobu druhy ponorné čerpadlo, kyslík, čerpadlo, filter, čerpadlo, kúrenie-rod;

Aj my OEM koi, krv papagáj zrno, akvarijné ryby lektvary; veľkoobchod akvárium terénne úpravy, štrk, vodné rastliny,filter, bavlna a iné filtračný materiál.

Máme desať rokov skúseností vo vodných trhu s profesionálnym tímom. Sme mladí, tvrdú prácu, obetavosť, s snom lietanie v oblakoch ako lietajúci ryba, že rastú rýchlo, ako mečiar, ktorí plávanie najrýchlejšie.

Prosím, byť dôveru vybrať Guangzhou Yuyou akvárium Co. Ltd., ako sme sa zaviazali byť najlepšie a najviac úprimný, on-line spoločnosti a my sa venuje byť najlepší priatelia ryby.

Štítky: eden akvarijné čerpadlo, útes, prísavky pre akvárium, akvárium klepnite, akvárium žumpa filter, akvárium koralový útes, akvárium extern filter, rybník skimmer, reef aquarium, bublina disk

Napätie 220-240V
Druh ryby
Pôvod CN(Pôvodu)
Moc 1W

Napísať recenziu

DIA 11/13 CM MINERÁLNEJ BUBLINA DISK KYSLÍKA DIFÚZNE AERATOR AIRSTONE ČERPADLA AKVARIJNÉ RYBY NÁDRŽ (RYBNÍK ÚTES

DIA 11/13 CM MINERÁLNEJ BUBLINA DISK KYSLÍKA DIFÚZNE AERATOR AIRSTONE ČERPADLA AKVARIJNÉ RYBY NÁDRŽ (RYBNÍK ÚTES

Tento vysoko kvalitný vzduch kameň disk s 11/13/20CM Priemer je skvelý spôsob, ako pridať kyslíka vo vode. Micro-pórov dizajn zopne vaše rastúce riešenie, ako to aerates a rozošle svoj živín. A to zabraňuje hromadeniu oxidu uhličitého efektívne.

Súvisiace produkty