Ústa tvar Náušnice dreva formy vysekávané príslušenstvo drevené die Regola Acciaio Die Misura (MÔJ )

Novinka

€16.02

/ €30.23

Skladom

Veľkosť Die:4"*4"

Toto je jeden úplne nový ocele pravidlo dreva, die kompatibilný s väčšinou popredných stroje. Prosím, pozrite sa na obrázok pre veľkosť. Tento zomrieť môže znížiť papier, tenký kovový a textílie.

15.80 mm výška rezačka Vhodná pre bežné stroje。

Vysekávanie materiály sú: prikrývky, papier, lepenka kraft papier, plasty filmPlease prečítajte si popis, ak máte akékoľvek pochybnosti, neváhajte a opýtajte sa nás pred nákupom.

Ak budete predpokladať, a nemal opýtať, pred nákupom sme nie je zodpovedná za návrat poštovné a alebo vrátenie peňazí.

Na potvrdenie o zaplatení, budeme loď ich s 3-5 pracovný deň okrem víkendov a sviatkov. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota vzhľadom na vlastné skontrolujte, počasia a iných okolností, prosím, kontaktujte nás pre express mail, ak chcete urýchliť služby.

Sledovanie sa bude poskytovať prostredníctvom e-mailu.

Dostanete tovar, veľmi spokojní s našimi výrobkami, dajte mi, prosím spätnú väzbu。Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité ovplyvňuje náš vyhľadávač umiestnenie . Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre vás na oplátku automaticky, akonáhle obdržíme vašu spätnú väzbu.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás . Zvyčajne sme odpovedať do 24 hodín v pracovné dni

Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu!

Štítky: lesklý priekopa, exponenciálne, haiboxing 4wd, microsite zadarmo, prehoz blejzre, Tlač Nohavičky, Nail Art Formulár, Energie Metrov, net30 platby

Číslo Modelu MY7972
Vzor Typ Iné
Názov Značky muyu

Napísať recenziu

Ústa tvar Náušnice dreva formy vysekávané príslušenstvo drevené die Regola Acciaio Die Misura (MÔJ )

Ústa tvar Náušnice dreva formy vysekávané príslušenstvo drevené die Regola Acciaio Die Misura (MÔJ )

Veľkosť Die:4 *4 Toto je jeden úplne nový ocele pravidlo dreva, die kompatibilný s väčšinou popredných stroje. Prosím, pozrite sa na obrázok pre veľkosť. Tento zomrieť môže znížiť papier, tenký kovový a textílie. 15.80 mm

Súvisiace produkty