CYOMI 5-bodové Pošvy Kombinézu Falošné Prsia D/G Cup Crossdresser Silikónové prsia formy pre Crossdresser Drag Queen Cosplay 4G

Novinka

€280.86

/ €585.12

Skladom

CYOMI 5-bodové Pošvy Kombinézu Falošné Prsia D/G Cup Crossdresser Silikónové prsia formy pre Crossdresser Drag Queen Cosplay 4G

Funkcia:

-Elastické uzavretie

-Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický, priateľské k pokožke, bez zápachu, mäkká a s realistický nádych, umývateľný a s prirodzenú farbu pleti.

-Vhodné pre: Mužov, ktorí chcú byť ženy, ako crossdresser, transgender, transvestite, kostým prehrávač, drag queen, alebo len pre zábavu.

-Flexibilné Rozmery: Tento elastické silikónové nohavičky je flexibilný.Pás môže byť natiahnuté do 20 cm bez poškodenia materiálu.

-Dcup a G cup Prsia: prsia tento produkt je naplnený silikónové , závesy ako prírodné prsia, živo sa pohybuje s telom, a zápasy krivky hrudníka, dáva dokonalé nosenie a komfort.

-4G upgrated funkcia: Podrobnej textúry kože a realistické krvou podliate, nieto humanlike mäkké a rôznorodé tón pleti.

-Tvar tela:Tvar tela typu do sexy žena s D/G cup prsia, ploché ramenný, S-tvarované pás, realistické pupok a sexy zadok.

-Farba: 1. Slonovinová Biela, 2. Svetlo Béžová, 3. Tan 4.Hnedé, neváhajte a kontaktujte nás, ak chcete, aby ostatné farby.

-Poznamenal: štandardné falošné konečníka nie je otvorená. Ak chcete otvoriť konečníka, dajte nám prosím správu "Otvoriť Riti" vo vašej objednávke.

-Predvolená veľkosť je "Č Zips" , ak chcete, Zadný Zips alebo na Boku Zips, prosím zanechať odkaz "Späť na Zips" alebo "na Strane Zips" . Pridaním zipsy stojí 20 dolárov viac. Prosím, kontaktujte nás pre ďalšie poplatky.

-Humanized: Nie je potrebné ho zložiť pre peeing, pretože táto položka vám prísť s penis trubice. Môžete robiť všetky každodenné veci ako pohodlné ako nahá.

-Štýl:

Základné: Prísť s penis trubice

Základné&VG: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice pre pohlavný styk.

Základné&VG&PH: Prísť s penis trubice a vaginálne trubice a ochlpenie ochrana Osobných údajov: V záujme zabezpečenia ochrany osobných údajov našich zákazníkov, sme loď, dôverne pre každého zákazníka, a obale výrobku, nemá žiadne logo. Poznamenal: Ak potrebujete voľný obraz, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom station list.

Údržba:

-Očistite ich vo vlažnej vody s neutrálnym mydlom, air-suché alebo uterákom jemne.

-Uchovávajte mimo dosahu horúce, teplota, slnečný svit, ostré pointy veci, práčka, chemický materiál.

-Aby sa zabránilo sfarbenie iné oblečenie, nie čisté produkty s inými oblečenie.

Poznámka:

-Normálne, môže byť odchýlka 1-3 cm pre ručné meranie silikónové produkty.

-Tento produkt je jednoduché farbenie. Preto by ste nemali nosiť vyblednuté oblečenie alebo šperky. Umelé farbenie je nevratný.

-Každý výrobok je ručne vyrobené s mnohými postupy podľa našich umelcov, tak je nevyhnutné mať nejaký malý rozdiel vo veľkosti. A musíme 3-5 dní na prípravu výrobku po vašu platbu.

-Nezabudnite, prečítajte si návod pred použitím!

-Ak ste ruskej,prosím zanechať svoje úplné meno.

Štítky: silikónové prsia kombinézu, crossdress maska, fisting rameno silikónové, silikónové podložky rameno, falošné prsia na crossdresser, drag queen oblečenie, false pošvy, pošvy nohavice, prsia kremíka, falošné prsia

Odev Starostlivosť Ručné Umývanie Len
Číslo Modelu Silikónové 5-bodové kombinézu so Zbraňami
Názov Značky CYOMI
Materiál 100% lekársky silikón
Štýl 2 silikónové prsia
Nemravný Obrázok No
Hmotnosť 8.5KG
Štýl 3 prsia formy crossdresser
Množstvo 1 Kus
Veľkosť 1
Prsia Výplň silikónový gél
So Sexuálnym Podtextom No
Široko Aplikácie Pre crossdresser, transgender, cosplay, drag queen, alebo len pre zábavu
Štýl 1 vagína pre crossdresser
Položka Druh Prsia Formulár
Pôvod CN(Pôvodu)
Brestská Veľkosť D Pohár

Napísať recenziu

CYOMI 5-bodové Pošvy Kombinézu Falošné Prsia D/G Cup Crossdresser Silikónové prsia formy pre Crossdresser Drag Queen Cosplay 4G

CYOMI 5-bodové Pošvy Kombinézu Falošné Prsia D/G Cup Crossdresser Silikónové prsia formy pre Crossdresser Drag Queen Cosplay 4G

CYOMI 5-bodové Pošvy Kombinézu Falošné Prsia D/G Cup Crossdresser Silikónové prsia formy pre Crossdresser Drag Queen Cosplay 4G Funkcia: -Elastické uzavretie -Elastický Materiál: Vyrobené z lekárskeho silikónu, non-alergický,

Súvisiace produkty