Akaricíd roztoč Chyby Vrah Včelárskych Drog Zabíjanie Dodávkach, Jeden Na Štyri

Novinka

€6.70

/ €8.59

Skladom

【Dávkovanie] vyzýva

1. Visí medicíny metóda: 10 box včely a vyššie spoločné bee kolónie. 1 tableta môže byť rozdelené do dvoch kusov, s viac bodov zavesenia medicíny na šírenie drog rovnomerne. 10 box včely a nasledujúce množstvo včiel, trvá pol tabletu. To by mali byť zavesené na bee road, vyhýbanie sa kontaktu s bee sleziny: 6-8 dní, ak chcete vymeniť alebo pridať tablet raz. Použitie 3-4 krát za priebeh liečby.

2. Po box. Číslo a počet liekov, visí v malej krabičke alebo ťažkú bee kolónie môžu byť pridané alebo odčíta podľa potreby.

[Roztoč odstránenie čas]

To môže byť používaná po celý rok. Čas je pred jari po jeseň alebo počas medové týždne. Využitie prerušenia obdobia je najlepšie. Načasovanie medicíny je dobré ráno v počasí.

【Opatrenia] vyzýva

1. Pred celým užívanie drog; musí použiť 2~3 skupiny skúšania; sledovať 48 hodín určiť, ktoré konkrétne lieky plán alebo zatelefonujte spoločnosti technická hotline 028-85874331. Najlepšie je to vyskúšať v slnečné ráno. S cieľom sledovať situáciu z včelích kolónií.

2. Pri vybaľovaní a zisteniu, že drogy sú prilepené alebo tablety sú mokré, prosím, použite ich 48 hodín po zaschnutí na chladnom mieste. Je lepšie, ak sa nedotýkajte rukami. Inak, včely by nemali byť umiestnené v mieste s slnečného svetla, inak účinnosti bude výrazne znížené.

3. Pásy by nemali byť umiestnené neustále v hniezde box pre viac ako 6~8 týždňov.

4. Keď visí lieku pásy, používajte ochranné rukavice, rúšky, zákaz fajčiť, jesť alebo pitnej vody, a umyte si ruky po visí lieku pásy.

[Drog lehoty na odstúpenie od zmluvy]

[Obsahu Špecifikácia] 40 mg/bar

[Balík Špecifikácia] 40 ks/balík

[Validity Period] 4 rokov

[Storage metóda] zapečatené, chladnom, suchom mieste

[Schválenie Č.] Veterinárnej Medicíne Slovo (2011) 220662114

[Výrobca] Sečuan Wangshi Zdravie Zvierat Co., S.r.o.

Štítky: Tretie oko, cockroach odrážanie, auto pa, anti bed bug", dvere myš, bed bug trap, hráč myš usb, matiz, cafard, bezsrstý sphynx

Číslo Modelu EL01162
Platné oblasti 150-200 ㎡
Pešti Typ Termitom
Štát Pevné

Napísať recenziu

Akaricíd roztoč Chyby Vrah Včelárskych Drog Zabíjanie Dodávkach, Jeden Na Štyri

Akaricíd roztoč Chyby Vrah Včelárskych Drog Zabíjanie Dodávkach, Jeden Na Štyri

【Dávkovanie] vyzýva 1. Visí medicíny metóda: 10 box včely a vyššie spoločné bee kolónie. 1 tableta môže byť rozdelené do dvoch kusov, s viac bodov zavesenia medicíny na šírenie drog rovnomerne. 10 box včely a nasledujúce množstvo včiel,

Súvisiace produkty