T-SLNKO 2PACK Solárne Bodové Nepremokavé Vonkajšie Záhradné Nástenné Svietidlá Nastaviteľné Krajiny Svetlo pre Strom Terasa Dvore, Záhrada 6000k

Novinka

€25.76

/ €32.20

Skladom

T-SLNKO 2PACK Solárne Bodové Nepremokavé Vonkajšie Záhradné Nástenné Svietidlá Nastaviteľné Krajiny Svetlo pre Strom Terasa Dvore, Záhrada 6000k popis Produktu Farba: 6000k

Špecifikácia:

Solárny panel:5V/2W

LED Množstvo:4PCS

Jas:200LM

Batéria Parametre:DC3.7V 2200MAH nabíjateľná batéria

Produkt Materiál:ABS

Vnútorné Box Rozmery:195*150*100 MM

Prevádzkový Režim:Ľahké ovládanie,solárna energia poplatok vstavanú batériu počas dňa, svetlá automaticky zapnú, na noc.

Nepremokavé trieda:IP65

Čas nabíjania: 6-8 hodín

Hmotnosť výrobku:0,4 KG

Dve Možnosti Inštalácie:

1.Stlačte tlačidlo"ON/OFF" tlačidlo pre zapnutie svetla a miesto svetlo v prostredí, kde sú vaše lampa dostane najviac slnečnému svetlu.

2.Vložte záujme na čítanie a používanie zahrnuté skrutky pre upevnenie na stenu.

Upozornenie:

A. Udržať solárny panel vyčistite tak, že poplatok rýchlo.

B. Vyhnúť listy alebo prachu occlusion,to bude mať vplyv na kvalitu nabíjania.

C. 10.m, 2 s.m je najlepší čas nabíjania pre solar.

D. Svetlo je vodotesné ale nebráni tomu, aby sa voda-soak, vyhnúť inštalované v mieste podmáčané ľahko.

E. potvrďte Prosím, prepínač je v "1" alebo"2" stav tak, že svetlo môže byť účtovaná normálne a automatické svetlá na noc.

Package Zahrnuté: 2 X Solárny Pozornosti 4 X Spike 2 X Skrutka Set 2 X Používania Príručka

*Prijímame Alipay, Západ Únie, TT.

*Všetky majoy kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

* Vezmite prosím na 1 minútu potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet. Vďaka!

* Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

* Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Doručovacia Adresa

My len loď na adresu, ktorá je poskytovaná Hanke.sk. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

Spôsoby Dopravy

Sme spolupracovať s DHL, UPS, FEDEX, EMS alebo registrované Letecky(Čína Príspevok Vzduchu Poštou alebo inou leteckou Poštou). Budeme vyberte rýchly a spoľahlivý spôsob dopravy pre milí naši zákazníci. Uložiť na poštovné a trezor na dobierku je náš cieľ.

Dodacia Lehota

Pripravíme a pack balíka čo najskôr po uskutočnení platby.

Počas Dodacia Lehota

Budeme sledovať informácie o doprave a odosielať informácie, aby ste v čase počas prepravy času. Venujte prosím pozornosť na správu informácií.

Pozornosť Prosím

Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré vznikali v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.

* Akékoľvek problémy s kvalitou alebo shippment poškodenia, prosím, ukázať nám skúške alebo photoes, Vrátime vám 50%-100% peniaze na vás. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

* Ak nie ste spokojní s produktmi, to je v poriadku, ak sa chcete vrátiť k nám do 15 dní. Budeme vám vrátime plnú sumu, aby ste po obdržaní vrátiť parcely, ale budete musieť zaplatiť poštovného.

* Ak je viac ako 60 dní ani dostala váš balíček, prosím, kontaktujte nás pre predĺžiť ochranu zásielky. O r Budeme kontrolovať, či môžete získať balík, Ak nie, my vám plnú náhradu na vás.

* Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

* Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

* Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

* Každá položka bude testovať pred odoslaním.

* Máme 1 rok záruka na každý chybný položky(s Výnimkou nesprávne fungovanie alebo fyzickej poškodený kupujúcim)

* Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby a v pôvodnom obale. Prosím ponúknuť nám sledovacie číslo v čase rovnako. Zákazníci sú zodpovední za návrat poštovné za poplatok.

* Ak máte záujem o vrátenie peňazí, pretože položka je rozbité alebo nemôže byť repaird. Prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Budeme sa snažiť, aby vám pomohol.

Akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás na prvom mieste, nájdeme najlepšie riešenie pre vás!!!

Štítky: exteriér senzor svetla, väzbu, 2020 zosilňovač, umelé moss rock, striebro svetelný senzor, nožnicový, led vonkajšie slnečné, 2030 led, solárne záhradné reflektory, led svetlo, solárny vonkajšie osvetlenie záhrady strom

Je Stmievateľné No
Zdroj Napájania Solárne
Úroveň Ochrany IP65
Štýl ART DECO
led solárne svetlo vonkajšie Solárne Svetlá Pre Záhradné Dekorácie
Názov Značky T-SUNRISE
Záruka 12M
vonkajšie Slnečné Svetlo Solárne Osvetlenie
solárny pozornosti LED Solárne Pozornosti
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Je Žiarovky Zahrnuté No
Napätie 6V
solárne svetlo solárne pozornosti vonkajšie
Číslo Modelu TS-G0104-60X2
Solárne Pozornosti Solárne reflektory
solárne led reflektor solárne pozornosti vonkajšie
Funkcie Solárne Pozornosti
Certifikácia EMC
vonkajšie slnečné pozornosti solárne led reflektor
led reflektor, solárne vonkajšie slnečné reflektory
4-led solárne pozornosti vonkajšie pozornosti slnečné svetlo
Základný Typ ŽIADNE
Solárne Typ NI-MH
LED Solárne Reflektory vonkajšie pozornosti slnečné svetlo
Použitie Tiesňové
Materiál Telesa ABS

Napísať recenziu

T-SLNKO 2PACK Solárne Bodové Nepremokavé Vonkajšie Záhradné Nástenné Svietidlá Nastaviteľné Krajiny Svetlo pre Strom Terasa Dvore, Záhrada 6000k

T-SLNKO 2PACK Solárne Bodové Nepremokavé Vonkajšie Záhradné Nástenné Svietidlá Nastaviteľné Krajiny Svetlo pre Strom Terasa Dvore, Záhrada 6000k

T-SLNKO 2PACK Solárne Bodové Nepremokavé Vonkajšie Záhradné Nástenné Svietidlá Nastaviteľné Krajiny Svetlo pre Strom Terasa Dvore, Záhrada 6000k popis Produktu Farba: 6000k Špecifikácia: Solárny panel:5V/2W LED Množstvo:4PCS Jas:200LM Batéria

Súvisiace produkty