12v24v36v High-Power Striedavý Motor Ovládania Rýchlosti Doska Podporuje Užívateľské Programovanie

Novinka

€41.19

/ €51.48

Skladom

Ťažba kód: 51vg

Prehľad produktu

tento produkt je nízkeho napätia a nízky príkon, a prijme pokročilé priestor magnetické pole orientované riadenie (FOC, vektorové riadenie) technológia presne zistiť aktuálny, otáčok a polohy a vykonávať prúd slučky, tri PI uzavretej slučke ovládanie rýchlosti krúžok a postavenie krúžok môžu realizovať presné určenie polohy ovládanie, zrýchlenie a spomalenie, stabilná regulácia otáčok a konštantnej krútiaceho momentu motora. Podpora 37 Hlavné ovládacie režimy, dobrý motor control tuhosť, rýchle reakcie, č krútiaci moment zvlnenie, stlmiť.

Popredné vlastnosti

prijatie magnetické pole orientované riadenie (FOC, vektorové riadenie) technológie, motor beží hladko, krútiaci moment nemá žiadne vlnenie a mlčí.

Podpora tri closed-loop control režimy polohy, rýchlosti a krútiaceho momentu, podpora tri uzavreté PI regulátor prúdu, rýchlosti a polohy a kontrolu polohy, rýchlosti a krútiaceho momentu presne a rýchlo. Podporuje krok servo control.

Až 37 Hlavné ovládacie režimy, podpora Modbus RTU 485 autobus, potenciometer, analógový signál PWM/frekvencia/impulz a predvolené ovládania, integrovaný motor ovládača a ovládač, ukladanie námahy a nákladov.

Systém ovládania a hlavné ovládacie režime sú stanovené prostredníctvom systému dial spínač, ktoré je jednoduché a ľahko použiteľné.

Multi-funkčné 5p control interface je prijatý na automatické prepínanie vstupných a výstupných funkcií podľa rôznych hlavné ovládacie režimy, tak ľahko si uvedomil, rôzne ovládacie režimy.

Všetky rozhrania sú vybavené ESD Elektrostatické ochrany a kontroly vstupného portu môže byť chránený 25V napätie, blokovanie, prepätiu, preťaženiu, abnormálne sled fáz, komunikácie prerušenia, atď, je vhodný pre riadiace systémy rôznych napätie systémov a môže sa prispôsobiť na tvrdé pracovné prostredie.

Podporuje sled fáz učenia, cestovanie vzdelávanie a power-on reset na pôvodu.

PC demonštrácia ovládací softvér je poskytovaný na dokončenie podrobné funkcie regulátora, nastavovanie parametrov a motorových kontrolný test.

A poskytuje užívateľsky príjemný PC vlastné zdvih programovanie softvéru môže realizovať vlastné logiky riadenia a ťah motora.

Oblasti aplikácie

je vhodný pre zariadenia na automatizáciu, manipulátor, smart home a ďalších oblastiach.

Vhodné pre stroj parametre sú prispôsobené on-line

① Motora s pevným napätie 36V: správne označiť menovitý výstupný výkon 120W (menovitý príkon hz 180w) a nižšie, alebo označiť motora s pevným aktuálne menej ako 5A pracovať dlhý čas.

② Motor s menovitým napätím 24V: správne označiť menovitý výstupný výkon 80W (menovitý príkon 120W) a nižšie, alebo označiť motor s menovitým prúdom menším ako 5A pracovať dlhý čas.

③ Motora s pevným napätím 12V: správne označiť menovitý výstupný výkon 30W (menovitý príkon 60W) a nižšie, alebo označiť motora s pevným aktuálne menej ako 5A pracovať dlhý čas.

Poznámka: Motor nom Curr je možné získať zo štítku označiť alebo Údaje Príručka motora. Ak motorových nom Curr nie je možné určiť, menovitý výstupný výkon motora môže byť rozdelený na menovité napätie a potom vydelený motorových účinnosť odhad (menej ako 24V motor, efektívnosti N je 50%, väčší ako alebo rovný 24V a vyššie napätie motora, efektívnosti N je 70%).

Veľkosť Produktu

výška je 15 mm a ostatné rozmery sú uvedené v nasledujúcom obrázku.

Technické parametre

Definícia rozhrania

konfiguračné rozhranie softvéru

konfiguračný softvér: konfigurovať parametre, ladenie, zálohovanie, a načítať parametre.

Vstavaný program, režim

užívatelia si môžu vytvoriť kontrolóra za druhý raz, prispôsobiť prevádzku logika radič, a uvedomiť si vlastné ovládanie motora. .

Systém konfiguračného dip prepínač

DIP spínač sa používa na konfiguráciu ovládača ovládanie režim pracovný režim, čelo prúdu vzdelávania motorových Hala sled fáz, učenie ťah, atď.

Konfigurácia kontroly režim:

konfigurácia pracovný režim, v zdroj signálu režim riadenia:

konfigurácia multi-function režim v zdroj signálu režim riadenia:

konfigurácia obsahu vzdelávania v multi-režim funkcie:

konfigurácia typ signálu v zdroj signálu režim riadenia:

typické aplikácie

1. Dvojitý potenciometer nezávislej regulácie otáčok

prepnite Ovládací režim zapojenie je znázornené na obrázku. Použiť dve potenciometer na urýchlenie motor vpred a vzad resp., a kontrolovať motorové vpred a vzad otáčanie a štart a stop cez prechod hodnotu. Potenciometer VR1 prispôsobuje rýchlosti vpred motora, a potenciometer VR2 nastavuje rýchlosť chodu motora. Keď kĺzavý konci potenciometer listov od COM na VO, motor rýchlosť sa pohybuje od 0 do najvyššej revolvingové rýchlosť. Prepínač K1 kontroly štart a stop motora, a prepínať K2 ovláda smer otáčania motora. Limit prepínače SQ1 a SQ2 limit vpred a cúvanie, resp.

Štítky: ventil riadiaca jednotka, história programmable logic controller, ovládanie rýchlosti motora, striedavý frekvencia rýchlosť motora radič, výkonný striedavý motor regulátora otáčok, striedavý motor control, rýchlosť controler jednotky, riadenie jednosmerného motora rýchlosť, stepper motor radič hdd, hdd motorových radič

Model MSFOCD-5AL
Pôvod CN(Pôvodu)
farba klasifikácia Zelená Normy
Číslo Modelu MSFOCD-5AL
Typ Motora DC Motor
Fáza Trojfázový
Certifikácia CE
Kontinuálne výstupný prúd 5A
Platné Elektrický Stroj DC Induktívne Striedavý Motor
Maximálne uplatniteľné motor kapacita 120w
Maximálny výstupný prúd 8A
Typ Napájania Jednosmerný Prúd (DC)

Napísať recenziu

12v24v36v High-Power Striedavý Motor Ovládania Rýchlosti Doska Podporuje Užívateľské Programovanie

12v24v36v High-Power Striedavý Motor Ovládania Rýchlosti Doska Podporuje Užívateľské Programovanie

Ťažba kód: 51vg Prehľad produktu tento produkt je nízkeho napätia a nízky príkon, a prijme pokročilé priestor magnetické pole orientované riadenie (FOC, vektorové riadenie) technológia presne zistiť aktuálny, otáčok a polohy a

Súvisiace produkty