5.1 o Výstroj 2 v 1 5.1 Kanálový AC3/DTS 3,5 mm o Výstroj Digitálny Priestorový Zvuk Stereo Dekodér (L/R) Signály Dekodér HD Prehrávač

Novinka

€29.22

/ €40.03

Skladom

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

5.1 o Výstroj 2 v 1 5.1 Kanálový AC3/DTS 3,5 mm o Výstroj Digitálny Priestorový Zvuk Stereo Dekodér (L/R) Signály Dekodér HD Prehrávač

Previesť DTS/AC3 zdroj digitálny o analógový 5.1 o alebo rozšírenie o výstup

Analógový stereo (L / R) signálov po digitálne spracovanie čip zvládnuť previesť na analógový 5.1 kanálový výstup

Multi-channel o vstup (Spdif , Koaxiálne, Stereo) 2 x SPDIF vstup, 1 x Koaxiálny Vstup, 1 x Stereo,1xUSB

Toto je upgrade verziu starého 5.1 o Výstroj Zvuk Dekodéry, v kombinácii viac functin do jedného dekodér, prinesie vám viac pohodlia.

Napájanie DC/5V 1A, (náklady 110V~240V širokopásmové previesť DC 5V Napájanie).

Digitálny o Dekodér: Používané 24-bit o DSP, 96 KHz digitálne prijímače, a 192 KHz/24bit ADC a DAC.

Podpora Dolby Digital AC-3 Dolby Pro Logic, DTS, PCM a iných digitálnych o formáte zdroj dekódovať, rôzne zvukové pole a replay výsledky dvoch počúvanie režimy.

5.1 analógový o výstup, bude automaticky pracovať s rôznymi zosilňovač a reproduktory získať rôzne zvukové efekty, jednoduché pripojenie mnoho zábavných zariadení, ktoré s optický a koaxiálny digitálny signál a analógové výstupné signály, ako napríklad: set-top boxy, HD hráčov, Blu-ray, DVD, PS2, PS3, 360)

Technické Údaje

1. Signálu k Šumu: 120db

2. Stupeň oddelenia: 85 db

3. Frekvenčná Odozva: (20 hz ~ 20 KHz) +/- 0.5 db

4. Max. Výstupné Napätie: 2.2 V

5.Rozmer: 129*85*25 mm

Pripojte Typ: NÁM Zástrčku,platí, Kanada, India, Japonsko, Mexiko, Thajsko, usa, Filipíny a tak ďalej.

farba: čierna

Materiál: kov

Obsah Balenia:

1 * Digitálny o Dekodér

1 * DC/5V Napájací Adaptér

1 * Optický Kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Hanke.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Hanke.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: pcm1702, ps 4 hráč 1 2 krúžok, LDAC, ah59 02692e, audio video dekodér digitálnych, ifi, amp dac, mini pc windows10, arduino uno, prípade, dts

Certifikácia ŽIADNE
Druh Prenosné
Materiál Kov
Názov Značky FGHGF
Vstupný Formát /
Rozmery (W x H x D) 129*85*25 mm
D/A Prevodník --
USB Kompatibilita Android
Vstupy USB Typ-C
Bluetooth No
Číslo Modelu Digitálny Audio Dekodér
Pôvod CN(Pôvodu)
PCM Vzoriek Frekvencie 192 kHz
Výstupy 3,5 mm
PCM Slovo Dĺžka 24-bit
Wifi No
Smernice o nebezpečných LÁTKACH Vzorkovacej Frekvencie 5.6448 MHz (DSD128)

Napísať recenziu

5.1 o Výstroj 2 v 1 5.1 Kanálový AC3/DTS 3,5 mm o Výstroj Digitálny Priestorový Zvuk Stereo Dekodér (L/R) Signály Dekodér HD Prehrávač

5.1 o Výstroj 2 v 1 5.1 Kanálový AC3/DTS 3,5 mm o Výstroj Digitálny Priestorový Zvuk Stereo Dekodér (L/R) Signály Dekodér HD Prehrávač

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami! 5.1 o Výstroj 2 v 1 5.1 Kanálový AC3/DTS 3,5 mm o Výstroj Digitálny Priestorový Zvuk Stereo Dekodér (L/R) Signály Dekodér HD Prehrávač Previesť DTS/AC3 zdroj digitálny

Súvisiace produkty