Pizza Pec Kryt Odolný voči Poveternostným vplyvom Ťažkých Vodotesný Kryt pre Vonkajšie 160x37x50cm

Novinka

€7.13

/ €8.29

Skladom

Odrážky:

1、Odolná proti Poveternostným vplyvom: Heavy-duty počasie-odolný kryt udržať vaše pizza pec suché a dlhou životnosťou. Chrániť váš milovaný pizza pec zo dažďu, prachu, prachu a zafarbenie. To môže tiež zabrániť rúra z hrdzaveniu.

2、Premium Materiál: Vyrobené z odolného Oxford 210T materiál, veko je robustné, silné nepremokavé a ľahko zložiť a skladovať. Vhodné pre všetky pizza pece.

3、Veľkosť Produktu: O 160x37x50cm/62.99*14.57*19.69 palec. Vhodný pre väčšinu pizza pece.

4、Firma Fix: spodnej polyester zamykanie lano robí cove viac pevne na rúra.

5、Skvelá Ochrana: Jednoducho pevne na pizza pec s center namontované a dlhých stranách. Tvarované pokrytie hodí sa pevne mriežky poskytujú dokonalú ochranu pre všetky ročné obdobia.

Popis:

Kryt je vyrobený z Oxford 210T materiálu. Najmä zabrániť pizza pec z mrazu a prachu, keď nie v použitie.

Ochrana: Nepremokavé, rainproof, snowproof, frostproof, zabrániť kovové hrdzi a poškodeniu.

Špecifikácia:

Farba: čierna

Veľkosť: o 160x37x50cm/62.99*14.57*19.69 palec

Váha: cca 170 g

Balenie Zoznam:

1 * Pizza Pec Kryt (s Výnimkou pizza pec!)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: renault clonu, záhrada rúra, 1 ohm 10w odpor, 8 pixel slnečné okuliare, pec na pizzu, doske piecky, štyri pizza, liatinové holandský rúra, plot záhrady panel, pizza lopatu

Veľkosť 160x37x50cm
Plachty Materiál Oxford
Druh Pizza pec kryt
Názov Pizza pec ochranný kryt
farba čierna
Plachta Dokončovacie PU Potiahnuté
Číslo Modelu Pizza Pec Kryt

Napísať recenziu

Pizza Pec Kryt Odolný voči Poveternostným vplyvom Ťažkých Vodotesný Kryt pre Vonkajšie 160x37x50cm

Pizza Pec Kryt Odolný voči Poveternostným vplyvom Ťažkých Vodotesný Kryt pre Vonkajšie 160x37x50cm

Odrážky: 1、Odolná proti Poveternostným vplyvom: Heavy-duty počasie-odolný kryt udržať vaše pizza pec suché a dlhou životnosťou. Chrániť váš milovaný pizza pec zo dažďu, prachu, prachu a zafarbenie. To môže tiež zabrániť rúra z

Súvisiace produkty