Ammoon 21/23 Palcový Akustické Soprán Drumbľa Auta Mahagón Preglejky Ukelele s Bag Uke 4 Reťazce Guitarra Nástroj pre Začiatočníkov

Novinka

€33.95

/ €53.05

Skladom

Funkcie:

Najlepšie Hudobné Darček pre Začiatočníkov-To 21 palec akustické soprán drumbľa je vynikajúci hudobný nástroj pre študentov, priateľov a rodiny ako narodeniny, Vianoce, Valentína, alebo promócie darčeky.

Vyrobený zo Starostlivo Vybraných Drevín-- Mahagón preglejky topboard, sideboard a operadlo, s hladký povrch a vynikajúca vady; orechové drevo hmatník a most vám poskytuje pohodlné hranie pocit.

Úžasnú Kvalitu Zvuku-- 4pcs high-kvalitné nylonové struny s dobrou tenuto a tón, jednoducho, aby bolo jasné a svetlé zvuk; 18:1 výstroj ladenie stroj umožňuje naladiť drumbľa string presnejšie.

Jednoduché, Učiť sa a Hrať-- Navrhnutý s pražec pozíciu značky na 5., 7., 10., 12. a 15. podvalov, pre ktorý vám pomôže nájsť správnu polohu pražec chcete rýchlo, ktorý robí vaše učenie a hrá jednoduchšie.

Vrátane Rôzne Praktické Príslušenstvo-- The hudobný nástroj kit je dodávaný s drumbľa taška, drumbľa na zápästie, náhradné uke reťazce, clip-on tuner, plastové capo, čistiace tkaniny a 5 ks celuloid tipov.(Niektoré položky sú náhodné farby dodávky)

Špecifikácie:

Značka: ammoon

Typy: 21 Palec Drumbľa/ 23 Palec Drumbľa(voliteľné)

Horná Doska: Mahagón Preglejky

Bočné & Zadná Doska: Mahagón Preglejky

Hmatníkom: Orechové Drevo

Most: Orechové Drevo

Prijímače: 18:1 výstroj

Položka Veľkosť: 54 * 18 * 6typ/ 21 * 7 * 2.6 v(21 palec Drumbľa); 61.5 * 20.5 * 7 cm/ 24 * 8 * 2.8 v(23 palec Drumbľa)

Položka Hmotnosť: 415 g/ 14.6 oz(21 palec Drumbľa); 480g/ 16.9 oz (23 palec Drumbľa)

Poznámka:

Farba tuner, popruh, čistiaca handrička, capo a tipy vám budú zaslané náhodne.

Zoznam Balíkov:

1 * Drumbľa

1 * Cestovná Taška

1 * Popruh Drumbľa

1 * Tuner

1 * Sada Extra Reťazce

1 * Čistiacou Handričkou

5 * Výber

1 * Capo

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: ammoon auta drumbľa, leho drumbľa tenor, drumbľa 23 palec predaj, cnc engrav, drumbľa soprán, väzby hudobné nástroje, ammoon gitara, koa soprán drumbľa, ukelele soprán, preglejky dreva

Materiál Telesa MAHAGÓN
Číslo Modelu ammoon 21/23 Drumbľa
Zadné A Bočné Materiál MAHAGÓN
Hmatníkom Materiál MAHAGÓN
Vhodné pre Unisex
Názov Značky ammoon
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Ammoon 21/23 Palcový Akustické Soprán Drumbľa Auta Mahagón Preglejky Ukelele s Bag Uke 4 Reťazce Guitarra Nástroj pre Začiatočníkov

Ammoon 21/23 Palcový Akustické Soprán Drumbľa Auta Mahagón Preglejky Ukelele s Bag Uke 4 Reťazce Guitarra Nástroj pre Začiatočníkov

Funkcie: Najlepšie Hudobné Darček pre Začiatočníkov-To 21 palec akustické soprán drumbľa je vynikajúci hudobný nástroj pre študentov, priateľov a rodiny ako narodeniny, Vianoce, Valentína, alebo promócie darčeky. Vyrobený zo Starostlivo

Súvisiace produkty