Hliníkové Zváracie Elektródy Toku Jadrom Nízkej Teplote Drôt Spájkovanie 500x2.0 mm klimatizácia Hliníkové Oprava Zváranie Prúty

Novinka

€3.94

/ €6.57

Skladom

Hliníkové Tyče na Zváranie Toku Jadrom Nízkej Teplote tvrdé Spájkovanie Rod/Drôt 500x2.0 mm 19.68x0.079" pre Všetky Druhy Hliníkové Oprava//Zváranie Spájkovanie

Je nízkej teplote, hliníkový drôt, ktoré môžu byť zvárané takmer všetky biely kov, vrátane hliník, Hliníkové Zliatiny, z liateho hliníka, zliatiny zinku, zinok liatie, zliatiny horčíka, medi, olova, zliatiny a kovy odlišné zváranie, aj pre vážne poleptanie alebo znečistenia olejom z bieleho kovu, dokonca si myslíte, že Hliníkovej Zliatiny nie opraviť môžete opraviť.

Vhodné pre primárnu zváranie prevádzkovateľ kompletný zváranie, len malé vykurovacie zariadenia, pevnosti zvaru zvaru po ukončení zvárania je vo všeobecnosti vyššia ako rodič kovu pevnosť, zváracie operácie možno chápať.

Popis použitie nízkoteplotného hliníkový drôt:

Prvý krok: cez fyzické čistenie, brúsenie povrchu.

Druhý krok: kúrenie zváranie na povrchu kovu, kým teplota drôt pracovná teplota 380 -520℃, takže sa môžete spoľahnúť na vedenie tepla základného kovu, drôtu topenia zvaru formácie, aby sa zabránilo pálenie drôt plameňom, a len vtedy, keď teplota povrchu materskej materiálu dosť, drôtu sa dá dobre toku a prenikanie na kovové kapilárnej.

Tretí krok:

Pri oprave pomerne tenký hliníkový, ako dlho, ako hliníková základňa materiálu je ohriata na vhodnú teplotu, a potom použite drôt a späť trenie pretavila do formulára zváraného kovu topenia zvárací drôt štetcom, doplňte len vytvorenie zvaru v zváranie na.

Štvrtý krok:

Malé kúsky sú zvárané s propán zemný plyn, a veľké časti sú vyhrievané a zvárané priemyselných plynov alebo indukčné vykurovacie zariadenia, a, samozrejme, studený po zváraní.

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť:

Hrubšie časti sú zohrievané viac problematické, preto je dôležité používať primerané zdrojom tepla, ako dlho, ako je teplota povrchu materskej materiálu je dosiahnutá drôt.

Na pracovnej teploty, zváranie možno vykonať, neutrálny plameň zváranie sa používa, keď oxyacetylene je zvárané, ale nie priamo s ohňom zvárací drôt.

Platné zdroj tepla: môže byť použité v mnohých druhy tepelných zdrojov, ako napr. propán, oxyacetylene, atď.

Skladovanie: v vetranom a suchom mieste, môže byť uložené na dobu neurčitú.

Prevádzka pozornosť na detaily:

1, povrch z materskej materiálu musia byť vyčistené. Jasne a dopredu zváranie

2, teplota materskej materiál je 380/460 stupňov C, a teplota materskej materiálu by malo byť udržiavané v 380/460 C počas zváracieho procesu, a teplota nemôže byť nízka.

3, použiť plameň horieť zváracieho drôtu. Po teplotu materskej materiálu dosiahne 380/460, drôt, ktorý sa prirodzene rozpustíme podľa vedenie tepla materskej materiálu.

Pracovná Teplota: Cu-Al Rod 380-420 stupeň Celzia, Al-Al Rod 460-520 stupňov Celzia.

Vybrať ten správny, čo potrebujete.

Package:

4 Druhy pre možnosť:

A. Hliníka, Hliníka, tvrdé Spájkovanie Prúty, 50pcs Balík;

B. Hliník Hliník tvrdé Spájkovanie Prúty, 20pcs Balík;

C. Hliníka, Hliníka, tvrdé Spájkovanie Prúty, 10pcs Balík;

D. Hliníka, Medi a Prúty na Spájkovanie, 10pcs Balíka. Nižšia prevádzková teplota, lepšie prietokové schopnosti.

Ďalšie Ponuky:

Zaisťujeme kompletný sortiment Profesionálne Zváranie/Rezanie výrobky,

Ďalšie

Ďalšie

Štítky: spájkovanie hliníka, hliníkový profil pre cnc, castolin 192, bar horčíka, riešenie zváranie toku jadrom prút, hliníkové tyče, kúpiť grafitové elektródy, hliníkový vodič plavidla, dva overwatch, ac dc zvárač

Flux Jadrom Áno
Aplikácia Všetky Druhy z Hliníka, tvrdé Spájkovanie/Oprava/Zváranie
Teplota topenia Cu-Al Rod 380 stupňov Celzia, Al-Al Rod 460 stupeň Celzia
Certifikácia ŽIADNE
Číslo Modelu Hliníkové Elektródy Tvrdé Spájkovanie
Priemer 2 mm(0.079")
Ďalšie Toku Vyžaduje NO
Názov Značky TywelMaster
Podobné Medzinárodné Spec WE53
Prevádzková Teplota o 380-520 Stupeň Celzia
Dĺžka 500mm(19.68")
Zvárací Prúd NA
Prevádzkový prúd NA
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Hliníkové Zváracie Elektródy Toku Jadrom Nízkej Teplote Drôt Spájkovanie 500x2.0 mm klimatizácia Hliníkové Oprava Zváranie Prúty

Hliníkové Zváracie Elektródy Toku Jadrom Nízkej Teplote Drôt Spájkovanie 500x2.0 mm klimatizácia Hliníkové Oprava Zváranie Prúty

Hliníkové Tyče na Zváranie Toku Jadrom Nízkej Teplote tvrdé Spájkovanie Rod/Drôt 500x2.0 mm 19.68x0.079 pre Všetky Druhy Hliníkové Oprava//Zváranie Spájkovanie Je nízkej teplote, hliníkový drôt, ktoré môžu byť zvárané takmer všetky

Súvisiace produkty