Hotest ! zadok rozšírenie stroj/zadok zdvíhacie zariadenie/zadok rozšírenie vákuové zadok zdvíhanie stroja

Novinka

€147.87

/ €192.04

Skladom

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Položka Typ: Masáž & Relax

Materiál: ABS Plast

Farba: Podľa Fotografie Zobraziť

Napätie:110-240v

Veľkosť: Cca.27 x 17 x 23 cm / 10.6 x 6.6 x 9.0 v

Hmotnosť Balenia: Cca.7050g

Zoznam Balíkov:

1 x Hlavné Stroj

6 x zväčšenie Pŕs Pohár

2 x Hip Zdvíhacie Pohár

8 x Bankovanie Pohár

9 x Zošrotovanie Pohár

2 x Blackhead Prísavkou

2 x Privátne Časti Pohár

1 x Sada na Pripojenie Rúry

1 x Trubice Konektor

1 x Adaptér

1 x Manuál

Poznámka:

1. Nie čistite pomocou žieravá kvapalná látka.

2. Odporúča sa, aby tehotné ženy a ochorenia srdca u pacientov vyhnúť robiť používať tento produkt.

3. Nedovoľte, vodu a iné tekutiny vo vnútri prístroja.

4. Po použití prsia stroj, čo má za následok malé modriny je normálne.

5. Uistite sa, že na pripojenie príslušenstva normálne. Vypnite napájanie a po použití.

6. Keď vec pokazí, nie vypnutí napájania a obráťte sa na predajcu alebo výrobcu v päsť čas.

7. Je zakázané rozoberať tento stroj bez povolenia, alebo budete zodpovedný za svoj vlastný dôsledky.

8. Keď sa prístroj sa používa na 60 minút, to by malo byť zastavené pre 10 minút udržať stabilný životnosti nástroja.

Funkcie A Teória:

1. Negatívny tlak: podtlaku vo vnútri pohára môžete vykonať miestne kapiláry hyperemia, stimulovať orgány, bunkovú životaschopnosť, podporovať funkčné činnosti, a zlepšiť tela odpor; mechanická stimulácia negatívneho tlaku môžu byť prenášané do centrálneho nervového systému cez reflexné dráhy. Úprava nervová aktivita má tendenciu rovnováhu. Vdýchnutie a deflácia operácie, zvýšenie negatívny tlak, a zániku zmiznutie, aby sa miestna póry sa otvárajú a zatvárajú, podporovať kožné dýchanie, zvyšuje množstvo kyslíka absorpcie, a urýchliť odstránenie odpadu. To má vplyv otepľovania poludníka, podpora qi a aktivuje krvný obeh, otvorenie hlienu a relaxačné lepok, rozstrekovanie hlienu, odstránenie hlienu a odstránenia zla.

2. Ďaleko-infračervené lúče: teplé podnety vyrobené rozšíri miestne ciev, podporujú lokálny krvný obeh, zlepšiť metabolizmus a výživu tkaniva, zvýšenie priepustnosti krvných ciev a buniek, posilnenie phagocytic kapacita reticuloendothelial systém, a prispievať na výživu. Absorpcie a miestne jedovaté vyhostení. Ekvivalent TCM terapie. Má funkcie ohrevu a rozptyľovať studenej, reguláciu qi a aktivuje krvný obeh, prechádzajúcou cez aktívne zábezpeky, a návrat k yang zachrániť rozhovor. Lekárske klinické experimenty dokázali, že ďaleko-infračervené lúče majú teplé funkciu. V rozmedzí od 6-14 mikrónov, môžu preniknúť do ľudskej pokožky, podkožia, eskalátorov meridiánov a šíria prostredníctvom krvného obehu, zlepšenie životaschopnosť buniek, zabraňujú rakovine, zabrániť ochorenie prsníka, a regulovať nervy. Systému, zvýšenie imunity a iné účinky.

3. Krvný obeh: krvný obeh zariadenie môže preniknúť hlboko do podkožného tkaniva sedem milimetrov, v kombinácii s hlbokým masáž, aby sa krvný prietok plynu, vymazať prsia acini, aby neviditeľný plyn na pohon viditeľné krvi, transport kyslíka a živín na prsiach a stimulujú mozog Hypofýzy sekréciou, ženské hormóny, posilniť spojivového tkaniva z prsníka, stimuluje rast a vývoj prsníkov. Podporovať kontrakcie maternice, utiahnite kožu elastické vlákna, zabrániť kožného tkaniva voľné a scatter.

4. Vysokofrekvenčné magnetické vibračná masáž: je vysokofrekvenčné magnetické vibrácií zariadenie vo vnútri pohár, ktorý je nový typ starostlivosti o krásu zariadenie, ktoré kombinuje magnetické bodovú masáž a elektrické masáž. Dvojitý účinok magnetického poľa a vibračná masáž vyrobené pomocou magnetickej vibrácie masážny prístroj slúži na telo zasiahnuté časti, meridiány alebo akupunktúrne body, podporuje krvný obeh, urýchľuje metabolizmus, zvyšuje vitalitu buniek a produkuje rôzne očakávané účinky.

Funkcie:

1. Vysoko kvalitný materiál je ekologické, bezpečné, netoxické a neškodné pre vašu pokožku.

2. Prsia rozšírenie stroj je aj lymfatické detox terapie masáž stroj, ktorý by mohol expulse toxínov a na prečistenie lymfatického systému, zdokonaliť pórov kože, re-build pokožky a zlepšenie mikro-obehu.

3. Vhodné pre zvýšenie krvného obehu, podpora detoxikácie tráviaci systém.

4. Použitie pre rôzne časti tela, aby urýchlili mastné kyseliny transformácie. Bezpečne a efektívne odstránenie nadmerného tuku, zníženiu hmotnosti, slim up tela, odstránenie nadmerného tuku na bruchu, zlepšiť tvar nohy, pevné do pokožky.

Štítky: zdvíhacie stĺpce elektrické, zadok stroj, osobné zadok vákuové stroje, modelácia prsníkov stroj, zdvíhacie colombien stroj elektrický, zadok, nôž na papier, kvet patch, zadok shaper, zadok výťah

Materiál Kompozitný Materiál
Moc 150w
Aplikácia Telo
Napätie 110-240V 50/60Hz
Štýl Ziskový
Poháre 29 Poháre
Názov produktu Prsia/zadok Príslušenstvo Stroja
Názov Značky fengxingtimely
Číslo Modelu FX-E29
Veľkosť Balenia 58*36*30 cm
Package GW 6.5 Kg

Napísať recenziu

Hotest ! zadok rozšírenie stroj/zadok zdvíhacie zariadenie/zadok rozšírenie vákuové zadok zdvíhanie stroja

Hotest ! zadok rozšírenie stroj/zadok zdvíhacie zariadenie/zadok rozšírenie vákuové zadok zdvíhanie stroja

Špecifikácia: Stav: 100% Zbrusu Nový Typ Položky: Položka Typ: Masáž & Relax Materiál: ABS Plast Farba: Podľa Fotografie Zobraziť Napätie:110-240v Veľkosť: Cca.27 x 17 x 23 cm / 10.6 x 6.6 x 9.0 v Hmotnosť

Súvisiace produkty