Sexi Čierne Latexové Gumy Kapucňou s Červené Ústa Vnútorné Kondóm

Novinka

€26.76

/ €29.41

Skladom

Láska latexové masky ! Nech vám radi nosia latex je úžasný pocit ! Všetky naše latexové šaty sú vyrobené zo 100% čistého prírodného latexu kus, dobrú pružnosť, určite bez zápachu, neobsahuje žiadny plniaci materiál, nemalo žiadny vplyv na ľudské zdravie, a čistý hand-made prepojenie.

Nájsť prírodné kvalitné, ale lacné latex, odsávače tu. Ponúkame vám latex, odsávače rôznych veľkostí, štýlov a farieb, vrátane bielej latex kapota, black latex kapota, ružová latex kapucňou, červená latex kapota, sexi latexové kapucňou a gotické latex kapota...

*Prosím skontrolujte, veľkosti grafu a že opatrenie tip na stránke detailu produktu pred objednávky

*Farby premenlivé. Vlastné prispôsobiť veľkosti k dispozícii

*Ak nie je štýl, ktorý si láska a nie v našej kolekcii ešte, prosím, kontaktujte nás a my by sme byť radi, že ponúkame vlastné prispôsobiť služby.

Tento Čierny Sexy Ženy Prírody Latexu Kapota navrhnuté plnú tvár s červenými vnútorné kondóm, zips na mieru šité na hlavu späť predvolené. Keď si miesto, aby pls označiť vašu veľkosť hlavy(krk a na čele obvod), aby sme mohli vyrobené na mieru pre vás. Vďaka.

Funkcie:

1. Materiál: 100% Prírodný latex kus.

2. Môžu byť šité na mieru podľa veľkosti zákazníkov, uveďte Prosím výšku, prsia, pás, hip atď.

3. Môže prispôsobené na mieru podľa zákazníka dizajn alebo obrázky, ako cosplay.

4. Výber farieb s odkazom na nasledovné farebné paletou.

5. 100% prírodný latex catsuit rez a ručne vyrobené práve pre vás.

6. 100% záruka spokojnosti.

7. Detail produktu, ako je nižšie uvedené obrázky ukazujú.

8. Sandard veľkosť tabuľky, ako je uvedené nižšie, Sanita, je veľmi vítaný.

9. Hrúbka k dispozícii 0,3 mm, 0,4 mm, 0.45 mm, 0.6 mm, 0.8 mm atď. (je potrebné pridať extra poplatok za hrubší materiál)

Sexi Čierne Latexové Gumy, Kapota, Maska s Červeným Vnútorné Kondóm Custom Handmade

Farba Grafu, Pretože sme zobrazovať obrázky z rôznych počítačov a obrazoviek, môže byť mierne farebné odchýlky. Prosím berte túto skutočnosť do úvahy pred nákupom.

Vlastné Mieru

* Získať inú osobu na mieru pre vás, zatiaľ čo vy postaviť v pohode. Prosím, nenechajte opatrenie seba, pretože to nebude presné vôbec.

* Ak nie ste skúsený s týmto, vyhľadajte, prosím, zmenu shop na to.

* Ak už máte latexové oblečenie a vedieť presne meranie oblečenie, ktoré by ste mohli dostať nás, že namiesto toho, aby telo opatrenie, s poznámkou, je to oblečenie veľkosti.

* Ak ste si nám vaše telo veľkosť, prosím, na vedomie, nám je telo veľkosť, a či ho chcete zmenšiť 1-2cm, aby sa to viac pleť napnutá.

Vaše Opatrenie pre prispôsobené na mieru: Je to veľkosť tela alebo odev veľkosť?

Chceš nás zmenšiť 1-2cm?

Obvodu hlavy A:

Obvodu hlavy B:

Obvod krku:

Časová os

15-20 dní procesu čas + poštovné time = Vaše oblečenie čas príchodu.

Zrušiť a Vrátiť Politiky

Aj štandardná veľkosť šaty sú vyrobené na objednávku pre jednotlivých zákazníkov. Vlastná povaha nášho šaty znamená, že náš zrušenie a Návrat Politiky je prísnejšie ako v iných predmetov, preto je dôležité, aby starostlivo

Latex úpravy a Údržba

Suché

Vo všeobecnosti svoje latexové oblečenie, prichádza ako olej sme strieka, predtým, než budete nosiť ju pls prevzdušňovacie 3-5 dní na chladnom, suchom mieste, ktoré nie je pod slnkom.

Silikónové Mimo

Sprej silikónový olej s mäkkou špongiou na povrchu latex vyhovovali mohli dosiahnuť lesklý účinky uvedené v našich fotografií.

Silikónové Vnútri a Vonku

Sprej mastencového prášok alebo toaletný pomoci olej vnútri obleku, alebo na pokožke, by mohli pomôcť uvedenie na oblečenie.

Utrite akúkoľvek nadmernú mastenec na vonkajšej strane odevu s mäkkou čistou vlhkou handričkou, handričku opláchnite a opakujte proces, až kým sa všetky mastencového prášok bol odstránený.

Sprej silikónový olej s mäkkou špongiou na povrchu latex vyhovovali mohli dosiahnuť lesklý účinky uvedené v našich fotografií.

Nosenie

* Vyhnite sa kontaktu s inými ostrými alebo lepkavé veci, vrátane prst nechty.

* Sprej mastencového prášok alebo toaletný pomoci olej vnútri obleku, alebo na pokožke, by mohli pomôcť uvedenie na oblečenie.

*Utrite akúkoľvek nadmernú mastenec na vonkajšej strane odevu s mäkkou čistou vlhkou handričkou, handričku opláchnite a opakujte proces, až kým sa všetky mastencového prášok bol odstránený.

Umývanie

* Umyť v teplej vode s malým množstvom jemným čistiacim prostriedkom – uistite sa, umyť vo vnútri & out. Dôkladne opláchnite.

Štítky: anatomické latexovú masku, kapotu, tričko wow, dlhý nos rúry latex kapucňou, gumové masky ľudí, halloween latex maska, latexové farby, latex kapota gay, fetish latex maska, condon, latexový kaučuk ženy

Kryt Priestoru Full Face latex kapucňou
Maska Materiál prírodný Latex maska
Materiál Latexu
farba čierna, červená, biela, modrá, fialová...
Dizajn červené vnútorné kondóm
Otvorené späť zip
Znaky Sexy Kostýmy
Špeciálne Použitie Kostýmy
Oddelenie Meno Dospelý
Hrúbka 0.45 mm latex
Položka Druh Masky
festival halloween masky latex
Pohlavie unisex latex maska

Napísať recenziu

Sexi Čierne Latexové Gumy Kapucňou s Červené Ústa Vnútorné Kondóm

Sexi Čierne Latexové Gumy Kapucňou s Červené Ústa Vnútorné Kondóm

Láska latexové masky ! Nech vám radi nosia latex je úžasný pocit ! Všetky naše latexové šaty sú vyrobené zo 100% čistého prírodného latexu kus, dobrú pružnosť, určite bez zápachu, neobsahuje žiadny plniaci materiál, nemalo žiadny vplyv na

Súvisiace produkty