Nový Vonkajší Bezdrôtový 20dbm Vysoký Výkon Dlhé Vzdialenosti 300Mbps CPE 2.4 G Prístupový Bod Wi-Fi Most AP Klient Opakovač Signálu Booster

Novinka

€32.39

Skladom

33130

Nový Vonkajší Bezdrôtový 20dbm Vysoký Výkon Dlhé Vzdialenosti 300Mbps CPE 2.4 G Prístupový Bod Wi-Fi Most AP Klient Opakovač Signálu Booster

Funkcie:

Vap11g-500 je signál WiFi opakovač ekologicky a bezpečne. Práca v repeater režim, vap11g-500 môže byť zdvojený, ak chcete predĺžiť pôvodný pokrytie WiFi signálom, a zároveň zabezpečiť bezpečnosť bezdrôtového signálu, a jej princíp je: miesto vap11g-500 na okrajoch pokrytie originálnych hotspot Wi-Fi signál, vap11g-500 môžu prijímať slabý signál WiFi, A potom priblížiť normálovú Silu, trezor a po optimalizácia, error correction spracovanie na dosiahnutie vzdialenosť pokrytia signálu zdvojnásobil bezpečné predĺženie. Vap11g-500 má normálne energie a vysoký výkon režimy. V vysoký výkon v režime prístupné prenos na vzdialenosť až 500 metrov, rozšírenie pokrytia WiFi signálom.

Inteligentný WiFi most funkciu, prepínač bezdrôtovej komunikácie s káblom, prepínač bezdrôtovej komunikácie s kábel usb, smart switch;

Inteligentný WiFi opakovač režim, podporuje WiFi hot spot skener automaticky a WiFi Hotspot funkcie pamäte;

Špecifikácie:

Protokol štandard: Pomocou IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 b, IEEE 802.11 n technológia

Prenos rýchlosť: 300 mb / s

Rozhrania: 1 ks dc2.0 napájanie (1 ks špeciálny napájací kábel 2 v 1 kábel, obsahujúce 1unid napájací kábel, 1 sady 10/100 m adaptívne Ethernet kábel)

Tlačidlo: tlačidlo Reset (dlhé stlačenie)

LED: Ethernet port stav lampy (zelené svetlo), WiFi stav a hot spot stav pripojenia lampa (modré svetlo)

Anténa: vstavaný inteligentný všesmerového anténa

Veľkosť: cca. 59,5 mm x 35 mm x 11.5 mm / 2.34x1.37x0.45 " (L x W x h)

Bezdrôtová funkcia:

Kmitočet: 1-14

WiFi rýchle pripojenie, WiFi hot pamäť, voliteľne WiFi režim: všeobecné energie a vysoký výkon

Pracovný mód:

Inteligentný wifi režime relé: repeater režim (WiFi signál relé), môže byť predĺžená na wifi prenos vzdialenosť

Smart most wifi: AP klient režim (WiFi klienta), vhodný pre IP TV, set-top box.

Bezdrôtové zabezpečenie:

Kód 64/128 / WEP

WPA / WPA2 zabezpečenie mechanizmu

S káblom funkcia:

WAN port konfigurácia:

Wifi pripojenie typ: PPPoE, dynamické IP, statické IP, L2TP, PPTP; DDNS klient

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.Normálne sme všetky použitie China post air mail s Reigister. Kupujúci je krajina, colné poplatky alebo vyrovnaní sami,Ak colné poplatky nie platiť potom sa vrátiť nemôžeme dať, aby žiadne náhrady.A Normálne dodacia lehota je 15-55 pracovných dní.Brazília/Peru colnej kontroly normálne oneskorenie,takže dodacia lehota normálne 30-120working dní.Prosím, uistite sa, že pred vami, aby.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Ruský Objednávka musí s Plným Menom .

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť with1-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: outdoor cpe, vonkajšie wifi, prístupový bod wifi, VONETS, strop prístupu vonkajšie, mifi mobile hotspot, most ethernet, comfast wifi, 1200 comfast vonkajšie, micro sine

Wi-Fi Podporované Frekvencie 2.4 G
2.4 G Wi-Fi Prenosovej Rýchlosti 300 mb / s
Zabezpečenie Bezdrôtovej Siete WPA-PSK/WPA2-PSK,64/128/WEP bezpečnostný mechanizmus
Podpora 802.11 b/g/n
Číslo Modelu VAP11G-500
Podporuje WPS Áno
LAN Porty 1
WAN Porty 1 x 10/100Mbps
Funkcia vpn
Aplikácia Multi-service
S Modemom Funkcia No
Vstupné napätie DC5V-15V
Štandardy A Protokoly Wi-Fi 802.11 n
Podporuje aj WDS Áno
Káblové Rýchlosť Prenosu ŽIADNE
comfast Model Prenosný wifi
Max. LAN Rýchlosť prenosu Dát 300Mbps
Druh Bezdrôtové
Package Áno
Názov Značky comfast
Prenosová vzdialenosť 500m
Wi-Fi Štandard Prenos 802.11 n
Počet USB Rozhrania 1 x USB

Napísať recenziu

Nový Vonkajší Bezdrôtový 20dbm Vysoký Výkon Dlhé Vzdialenosti 300Mbps CPE 2.4 G Prístupový Bod Wi-Fi Most AP Klient Opakovač Signálu Booster

Nový Vonkajší Bezdrôtový 20dbm Vysoký Výkon Dlhé Vzdialenosti 300Mbps CPE 2.4 G Prístupový Bod Wi-Fi Most AP Klient Opakovač Signálu Booster

33130 Nový Vonkajší Bezdrôtový 20dbm Vysoký Výkon Dlhé Vzdialenosti 300Mbps CPE 2.4 G Prístupový Bod Wi-Fi Most AP Klient Opakovač Signálu Booster Funkcie: Vap11g-500 je signál WiFi opakovač ekologicky a bezpečne. Práca v

Súvisiace produkty