Tavidlom Spájkovacia Pasta Sn63/Pb37 Tin Zváranie Toku Pre Spájkovačka PCB BGA SMD Doska Zváranie Dodávky

Novinka

€8.50

/ €12.50

Skladom

Funkcie:

√ Zliatiny: Sn63/Pb37 .

√ Mikrónov: 20-38um .

√ Aplikácie: Mobilný telefón opraviť, počítač a digitálne služby, priemysel, vysoko presné doska SMT spájkovanie, BGA proces zvárania, atď .

√ Jedinečné recepty, perfektný výkon, jednoduché zváranie, spájkovanie jasný a plný, č zvaru, false, na zváranie a tak ďalej .

Informácie o produktoch: dostanete, čo si zaplatí. budeme sa snažiť, aby poskytla viac vysokú kvalitu tovaru kupujúcemu. Všetky výrobky sú skutočné popis v našom obchode, prosím, prečítajte si popis výrobku opatrne. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktu.Prosím zanechať odkaz pre nás.

O platby: Podpora kreditnej karty(RMB a Dolár),WebMoney(WM),TT,Západ Únie , Qiwi peňaženky, Boleto(Brazília), SOFORT Bankovníctva , Alipay , atď.

O zásielke: pošleme na objednávku do 3 dní, keď sme sa vaša platba. (Okrem dovolenku) DOPRAVA po celom SVETE. (S výnimkou niektorých Špeciálnych krajín a APO/francúzskej polynézie) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky, tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Zákaznícky servis: Po obdržaní zásielky.Ak existuje akékoľvek kvality problém, ihneď nás prosím kontaktujte. Pomôžeme vám ho vyriešiť. Ak ste spokojní s našimi výrobkami.Prosím, dajte nám dobrú spätnú väzbu. To je naša najväčšia povzbudenie.

Štítky: pcb opravy pásky, wl spájkovacia pasta, zlata prášku vložiť, Okruh, qsi spájky toku, flux plus, uv bga, spájkovanie dodávky uk, ženy bga, flux spájky

ZLIATINY Sn63/Pb37
Číslo Modelu MO-37
Množstvo 1pc/2ks/5 ks/10pcs
Veľkosť Častíc 20-38µm
Druh Spájkovacia pasta
Package Plastový Box
Hmotnosť 36g/pcs
Aplikácia Doska SMT spájkovanie, BGA proces zvárania, atď.
stav Úplne Nové

Napísať recenziu

Tavidlom Spájkovacia Pasta Sn63/Pb37 Tin Zváranie Toku Pre Spájkovačka PCB BGA SMD Doska Zváranie Dodávky

Tavidlom Spájkovacia Pasta Sn63/Pb37 Tin Zváranie Toku Pre Spájkovačka PCB BGA SMD Doska Zváranie Dodávky

Funkcie: √ Zliatiny: Sn63/Pb37 . √ Mikrónov: 20-38um . √ Aplikácie: Mobilný telefón opraviť, počítač a digitálne služby, priemysel, vysoko presné doska SMT spájkovanie, BGA proces zvárania, atď . √ Jedinečné

Súvisiace produkty