20-palcový jednostupňové filtra PP pre-filter veľký prietok vody čistička chránič 35 kg nevýbušnom s 1/2" 3/4" rozhranie

Novinka

€39.76

Skladom

20-palcový jednostupňové filtra PP pre-filter veľký prietok vody čistička filter chránič 35 kg nevýbušnom s 1/2" 3/4" rozhranie

Filter Popis : PP Veľkosť filtra: 20-palcový Pre vaše zdravie, vymeňte vody Filtračné vložky na čas Pre PP ,je potrebné vymeniť každých 3-6 mesiacov,

Fotografie:

O Platby:

1,najlepší spôsob je priame platby on-line, môžete vybrať sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť, ako ste objednávku.

2,Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po placingyour objednávky, inak bude objednávka neplatný alebo zrušený v systéme.

3,uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa, psč a telefónne číslo pri vypĺňaní ste kupujúceho informácie.

O Preprave:

1,zašleme tovar, čo najskôr po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

2,Kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

3,Ak svoj pozemok príchodu, prosím skontrolujte, či balík, sú v dobrom stave pred prihláste sa. Ak pozemok bol zlomený alebo ukradnuté, prosím, odmietnuť ju a kontaktujte nás. Orthewise, všetky škody a zodpovednosť hradí svoj vlastný!!

O Záruke :

1,Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte sa obrátiť na nás s do 24 hodín od prijatia nákup.

2,dopravy a odovzdanie poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a lodnej dopravy.

3,Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4,Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

Prosím, zanechajte nám päť hviezdičiek spätnú väzbu

Ak nie ste spokojní s týmto nákup, prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, Sme sa zostať s vami vyriešiť problém, vďaka a pozdravom!

Štítky: sonáta, ffp 2 maska, hyundai sonata, ffp2 maska, príjem štít, 10 fáze vodný filter, ffpp2 maska, 20-palcový filter, filtrovanie vody, filter na čistenie vody

Úprava vody Typ stroja Pre-filter
Rozhranie Priemer DN8
Číslo Modelu HUN010
Výdatnosť Vody(Liter/Minúta) 8.0
Požiadavky Na Kvalitu Vody Obecná Voda/Studňa Vody
Funkcia Nepriame Nápoj
Certifikácia CE
Výkon (W) -
Druh Ultrafiltration
Napätie (V) -
Čistenie Pozícia Terminál Čistenie
5 Stupni Filtrácie No
Použitie Domácnosti Pre-Filtrácia
Názov Značky Huntsky
Inštalácia Montáž Na Stenu Typ
Materiál PPF Bavlna

Napísať recenziu

20-palcový jednostupňové filtra PP pre-filter veľký prietok vody čistička chránič 35 kg nevýbušnom s 1/2

20-palcový jednostupňové filtra PP pre-filter veľký prietok vody čistička chránič 35 kg nevýbušnom s 1/2" 3/4" rozhranie

20-palcový jednostupňové filtra PP pre-filter veľký prietok vody čistička filter chránič 35 kg nevýbušnom s 1/2 3/4 rozhranie Filter Popis : PP Veľkosť filtra: 20-palcový Pre vaše zdravie, vymeňte vody Filtračné vložky na čas Pre PP

Súvisiace produkty