2018Women je nohavičky Hot Sexy Bielizeň Luk Čipky Intimates Priehľadná Priedušná spodná Bielizeň, Nohavičky

Novinka

€5.55

Skladom

Popis Výrobku:

Vzostup Typ:Low-Rise

Materiálové Zloženie:Bavlna,Spandex,Nylon

Veľkosť:Jedna Veľkosť

Štýl:Sexy

Veľkosť Pás Hmotnosť Jedna Veľkosť 56-80 cm/22.0"-31.5" 40-60cm

Funkcie:

1. Vysokokvalitné bezšvové čipky nohavičky: Naše za mäkké pohodlné čipky dámske krátke nohavičky je skvelé pre nosenie pod vaše obľúbené odevy. Tenké pod oblečenie, naše nohavičky sú perfektnou voľbou pre akékoľvek oblečenie.

2. Super Hladké, Mäkké Nohavičky pre Ženy: potu-free, vlhkosti wicking, pohodlné na nosenie celý deň. Ideálny desige ponúknuť zdravšie a viac priedušná podmienkou súkromnej časti.

3. Dámy' sexy spodná bielizeň je veľmi atraktívne a teplej upriamiť pozornosť od svojho milenca a mať zábavu s týmto koketná nastaviť.

4. Perfektný Darček pre Svojho Milenca: Na tangá nohavičky je ideálnou voľbou rozrušiť svojho milenca. Ideálny darček, ak chcete prekvapiť svoju priateľku alebo manželku s niektorými sexy nohavičky. Čokoľvek, tieto nohavičky sú ideálnou voľbou pre erotické, provokatívne darček, ktorý bude určite nadchne a poteší opačného pohlavia!

5.To je voľné, keď na sebe, ktoré je vhodné na jar, leto, jeseň a zima. Vyzerá to, že ste na sebe nič, keď na sebe naše nohavičky, rovnako ako spí v nude.

Balík Obsahuje:

1 *Sexy Ženy, Spodná Bielizeň

Upozornenie: Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Z dôvodu rôznych metód merania, môže byť 1-3 cm z povolený rozsah chyba. Prosím pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku.

Štítky: fancy remeň, plný slip, babydoll lenceria, transparentné čistá bielizeň, split remeň, lenceria transparentné žena, muži transparentné spodná bielizeň, šaty slip, lingire, váš telefón slip

Nemravný Obrázok No
Materiál Nylon
Vzostup Typ low-Rise
Položka Druh Nohavičky
So Sexuálnym Podtextom No
Pohlavie ŽENY
Pôvod CN(Pôvodu)
Nohavičky Typu Nohavičky

Napísať recenziu

2018Women je nohavičky Hot Sexy Bielizeň Luk Čipky Intimates Priehľadná Priedušná spodná Bielizeň, Nohavičky

2018Women je nohavičky Hot Sexy Bielizeň Luk Čipky Intimates Priehľadná Priedušná spodná Bielizeň, Nohavičky

Popis Výrobku: Vzostup Typ:Low-Rise Materiálové Zloženie:Bavlna,Spandex,Nylon Veľkosť:Jedna Veľkosť Štýl:Sexy Veľkosť Pás Hmotnosť Jedna Veľkosť 56-80 cm/22.0 -31.5 40-60cm Funkcie: 1. Vysokokvalitné

Súvisiace produkty