BNC kábel 10M Power video Plug and Play Kábel pre CCTV kamerový systém Zabezpečenia doprava zadarmo

Novinka

€3.78

/ €5.39

Skladom

1. toto rozšírenie je pripojené video viesť kábel s monitorom a pre zobrazenie na monitore fotoaparátu ,systém domácej bezpečnostné kamery cctv kábel 2. BNC female konektor (video)+DC samec konektor (elektrickej zástrčky) kábel, 3. dĺžka 10 Metrov, 4. materiál pvc izolácie,medené vodiče 5. pre cctv bezpečnostné kamery ,dvr systém 6. Tieto káble sa používajú na prenos video signálov, alebo uzavretý televízny okruh, RÁDIOFREKVENČNÉ signály, bezpečnostné systémy, atď...

1pcs x 10M All-in-one Video/Napájací Kábel pre CCTV Systému

My vám tovar poslať von do 1-3 pracovných dní po platbe je overiť, do Hanke.sk.

V súčasnosti takmer všetky produkty v našom obchode sú zadarmo. Jeden fotoaparátu cez Čína príspevok vzduchu mail ako predvolený. Pre DVR a bezpečnostný systém, podporujeme rôzne logistické cestu do rôznych krajín. Prosím, skontrolujte podrobnosti o produkte popis stránky.

Sledovanie Č. bude poskytnutá v lehote do 2 pracovných dní po odoslaní.

Kupujúci sú zodpovední za dodatočný COD poplatky, DPH, Maklérske Poplatky, Clo, alebo Colné Poplatky a Dane.

Ak sú výrobky zadržaný colnými po zásielka bola ľavej predávajúceho krajiny, kupujúci je resonsible pre schválení položky.

Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy je vysoko závislá na dopravu kuriérom a miestnych zvykov. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc.

Záruka:

Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané z. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

Sme zaručuje, že tento výrobok proti chýb vo vyhotovení a materiál na dobu 3 roky od pôvodného dátumu zakúpenia.

Všetky jednotky, ktoré dokazuje, chybné počas záručná doba platnosti bude opravený bez poplatku pre diely alebo vymeniť. Koncový užívateľ je zodpovedný za všetky prepravné náklady, ktoré vznikli na odoslanie výrobkov na naše servisné stredisko. Záruka sa nevzťahuje na akékoľvek náhodné, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania. Akékoľvek náklady spojené s inštalovanie alebo odstránenie tohto výrobku obchodník alebo iná osoba alebo akékoľvek iné náklady spojené s jej použitím je povinnosťou koncového užívateľa. Táto záruka sa vzťahuje na pôvodné kupujúcemu výrobku a nie je prevoditeľné na tretie osoby.

Návrat:

Položka by mohla byť vrátené na vrátenie peňazí alebo výmenu v rámci 30 dní od dátumu, kedy ste dostali. Vrátený tovar musí byť nepoužitý, v pôvodnom obale a zahŕňajú všetky súčasti príslušenstva. Pôvodné prepravné náklady nie sú refundovateľné.

Pred odoslaním späť akékoľvek vrátenie tovaru, prosím, kontaktujte nás pre Return Merchandise Authorization (RMA). Žiadne produkty vrátené predávajúcemu bez RMA budú neplatné, a my vám budú zaslané späť kupujúcemu na jeho náklady. Zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

Návrat sledovacie číslo bude užitočné pre tento proces.

Naša technická podpora sa bude zaoberať opravených výrobkov po obdržaní vašej vrátiť zásielku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na akýkoľvek produkt alebo služba, problémy,

Vážime si vášho podnikania výrazne. Ak ste satisfiated s našich produktoch a službách, prosím dajte nám Pozitívnu spätnú väzbu a 5 Hviezdičiek hodnotenie. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoji nášho podnikania a vás slúžiť lepšie.

Ak nie ste spokojný z akéhokoľvek dôvodu, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom Hanke.sk centrum správ pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Náš služby zákazníkom a technickú podporu, budú sa snažiť ponúknuť vám vhodné riešenie.

AHCVBIVN Technology Co., S.r.o. je veľký komplexné výrobcu a priamym dodávateľom bezpečnostných produktov. Viac ako sto miliónov zákazníkov, s rozlohou viac ako 100 krajinách na šiestich kontinentoch rozšírili svoje pokoj s výrobkami.

Naše state-of-the-art výrobné zariadenia získali certifikáty z 3C, CE, RoHS, FCC, UL a ISO 9001. Všetky AHCVBIVN výrobky sa opierajú o naše odhodlanie Celoživotnú Podporu, Vytvorenie superior riešenia, chrániť to, čo je dôležité a maximalizácia hodnoty sú HKIXDISTE je výkon.

Štítky: uhol bnc, bnc konektor, centrálne napájanie cctv, balun rj45, icom uhf, cccam server, 2 cctv kamera security system kit, bezpečnostný systém fotoaparátu, vivo power play, rg179

Názov Značky AHCVBIVN
Materiál pvc izolácia,medené vodiče
farba čierna
Funkcia BNC Video Kábel pre CCTV Systému
Dĺžka 10M
miesto pôvodu Čína
Napájací Konektor Typu 2.1 x 5,5 mm
Schválené certifikát CE, FCC, ROHS
Číslo Modelu DA855CX

Napísať recenziu

BNC kábel 10M Power video Plug and Play Kábel pre CCTV kamerový systém Zabezpečenia doprava zadarmo

BNC kábel 10M Power video Plug and Play Kábel pre CCTV kamerový systém Zabezpečenia doprava zadarmo

1. toto rozšírenie je pripojené video viesť kábel s monitorom a pre zobrazenie na monitore fotoaparátu ,systém domácej bezpečnostné kamery cctv kábel 2. BNC female konektor (video)+DC samec konektor (elektrickej zástrčky) kábel, 3. dĺžka 10 Metrov,

Súvisiace produkty