Prach Mat Anti-slip Prachu Absorbčná Rohož Účinne Odstrániť Prach, Nečistoty na Podrážky Drop Shipping

Novinka

€3.64

/ €5.51

Skladom

Prach Mat Anti-slip Prachu Absorbčná Rohož Účinne Odstrániť Prach, Nečistoty na Podrážky Drop Shipping Popis:

Funkcie:

1. UDRŽAŤ IZBY ČISTÉ: Umiestnené medzi vchod čistý priestor a ochranné pásmo, ktoré môžu účinne odstrániť prach, špinu, na chodidlách a kolesá, a minimalizáciu vplyvu prachu na kvalitu a čistotu prostredia.

2. CLEAN-GEL TECHNOLÓGIÍ: Funguje rovnako ako milióny mikro-prísavky na magicky odstrániť nečistoty z nohy a zároveň udržať čistotu vášho domova.

3. Bezo zvyšku: To je dosť silná, aby priľnavosť a vyčistite si topánky pričom absolútne žiadne lepkavé zvyšky. Ľahko sa čistí a funguje skvele.

4. ŠIROKÉ VYUŽITIE: Lepivé rohože budú odnášať prachu alebo zvieracích chlpov, pre vysokú návštevnosť priestor v suteréne, schodisko, pet dvere, lab-izba, sklad a predné/zadné vrátka, doma atď.

5. ĽAHKÁ ÚDRŽBA: Len jeden rýchly opláchnite a to obnoviť čisté. Hodí akýkoľvek vstup a prikladá na každom poschodí v sekundách.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: Prach Mat

Materiál: clean-gél

Obsah balenia:

1 x prachu mat

Balenie Obsahuje:

1 x Prachu Mat

Štítky: koberec kuchyňa, dlho proti únave mat, koberec nepremokavé, Čistenie Jediným, proti únave mat obchodné, koberec jeleň, spálňa mat, mat obuvi, vonkajšie rohožky, muži teniska mule

Aplikácia Obývacia Izba
Použitie dvere
Dizajn Iné
Číslo Modelu mat
Funkcia Nepremokavé
Vzor Typ Pevné
Názov Značky anti-skidmat
vzor Iné
Špecifikácia 40x20cm
Veková Skupina Dospelí
Technics Stroj Vyrobený
Štýl Moderné
Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Prach Mat Anti-slip Prachu Absorbčná Rohož Účinne Odstrániť Prach, Nečistoty na Podrážky Drop Shipping

Prach Mat Anti-slip Prachu Absorbčná Rohož Účinne Odstrániť Prach, Nečistoty na Podrážky Drop Shipping

Prach Mat Anti-slip Prachu Absorbčná Rohož Účinne Odstrániť Prach, Nečistoty na Podrážky Drop Shipping Popis: Funkcie: 1. UDRŽAŤ IZBY ČISTÉ: Umiestnené medzi vchod čistý priestor a ochranné pásmo, ktoré môžu účinne odstrániť

Súvisiace produkty