Vysávač Konektor Cleaning Tool Tvarovky Alt Fit Tool Kit pre Dyson V7/V8/V10 Vákuové Prílohy pre Dysoner Dysonning

Novinka

€3.31

/ €4.04

Skladom

Vysávač Konektor Cleaning Tool Tvarovky Alt Fit Tool Kit pre Dyson V7/V8/V10 Vákuové Prílohy pre Dysoner Dysonning

❥(^_-) Popis Produktu ❥(^_-)

Odrážky: 1、Tento inovovaný červená dyson adaptér umožňuje používať staršie diely na nosenie novšie Dyson V7 alebo V8 Vysávač, je veľmi pohodlie využiť staršie nástroje s vašou pre Dyson V7 V8 alebo V10.

2、druhý 32mm adaptér sa hodí predchádzajúcej generácie pre Dyson bezdrôtové modely, ako Dyson DC44, DC48, DC52, V6. Oni tiež zapadajú prachom otecko vákuové prílohu.

3、Tieto nástroje sú úlohu konverzie kalibru na Dyson, sa skladá z ABA plastového materiálu.

4、Upozornenie: adaptér nezmestí na Dyson V7 V8, V10 Moc prílohy, napr.: Motorhead, nadýchané hlavu, predlžovacie trubice, a tvrdej podlahe nástroj.

5、Zaručená : 30 dní peniaze späť, a to 24 Hodín on-line Služby. Akékoľvek Otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás .

Upozornenie:

Náhradné dyson adaptér nebol fit všetky dyson v7 v8, v10 vysávače prílohy. To nemohli pripojiť dyson moc prílohy. Napríklad, Motorhead, Nadýchané Hlavu, predlžovacie trubice, a Tvrdej Podlahe Nástroj.

Funkcia:

1.Tento univerzálny adaptér sa hodí priamo na konci vysávače prútik a umožňuje nové príslušenstvo rýchlo namontovať.

2.To môže efektívne spojiť so svojimi prílohami a vysávače pre dokonalé upratovanie svojho domu.

3.To je pohodlia pre pripojenie starších dyson príloh, aby sa zmestili vaše Dyson V7 V8 alebo V10 dokonale.

Kompatibilné s:

Hodí sa pre Dyson V8 Zvierat Kábel Zadarmo Vákuum, Dyson V8 Absolútne Kábel-Bez Vákua, Dyson V7 Motorhead Kábel Zadarmo Vákuum, Dyson V7 Spúšť Kábel-Bez Vreckový Vysávač, Dyson V10 Vysávač. Oni tiež zapadajú prachom otecko vákuové prílohu.

Návrh:

To nie je Dyson OEM produkt a nespadajú pod žiadnu Dyson výrobcu sľub. Na Dyson značky, názvy a logá sú registrované symbol ich príslušných vlastníkov. Akékoľvek použitie Dyson názov značky alebo modelu označenie pre tento produkt je určený výlučne pre účely preukázania kompatibility.

Zoznam:

1 x Konektor pre Adaptér pre Dyson V6

1 x Inovované Adaptér pre Dyson V7 V8 alebo V10

❥(^_-) Zobrazenie Obrazu ❥(^_-)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: dyson v6, vysávač vreckový vysávač, čistič, vysávač, bezdrôtový, cuve dyson v7, dyson v7 psa, dyson v6 v7, bin dyson v7, ručné vysávače, dyson v7, vysávač vysávač

Type2 Nástroj, Adaptér Converter Auta
type1 Cleaning Tool Tvarovky Alt Fit
Druh Nástroj Ruka Časti
Type3 Pre Dyson V7/V8/V10 Vákuové Prílohy pre V6DC35DC62
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Použitie Domov urob si sám
Číslo Modelu Nástroj, Adaptér Converter Auta
Názov Značky VAHIGCY

Napísať recenziu

Vysávač Konektor Cleaning Tool Tvarovky Alt Fit Tool Kit pre Dyson V7/V8/V10 Vákuové Prílohy pre Dysoner Dysonning

Vysávač Konektor Cleaning Tool Tvarovky Alt Fit Tool Kit pre Dyson V7/V8/V10 Vákuové Prílohy pre Dysoner Dysonning

Vysávač Konektor Cleaning Tool Tvarovky Alt Fit Tool Kit pre Dyson V7/V8/V10 Vákuové Prílohy pre Dysoner Dysonning ❥(^_-) Popis Produktu ❥(^_-) Odrážky: 1、Tento inovovaný červená dyson adaptér umožňuje používať staršie diely

Súvisiace produkty