1Set Auto Pedál Kryt Auto Vozidiel Non-slip Nohy Treadle Brzdové Doštičky Kryt pre Ford Mustang-2019

Novinka

€8.02

/ €17.06

Skladom

1Set Auto Pedál Kryt Auto Vozidiel Non-slip Nohy Treadle Brzdové Doštičky Kryt pre Ford Mustang 2015-2019

Obutie: * Fit pre 2015-2019 Ford Mustang s automatickou prevodovkou * upevnite obe ľavej strane disku(LHD) a pravej strane jednotky(RHD) Popis: *1. 100% zbrusu nový. *2. Jednoduchá inštalácia, nie je potrebné vŕtať otvory. *3. Materiál:Leštený nerez s TPE gumy, ochrany životného prostredia a trvanlivé. *4. Protišmykové Plocha Dizajn:Zabrániť, aby skĺzla. Zlepšiť celkový zážitok z jazdy a bezpečnosti. *5. Inovovaný Dizajn:Vylepšiť vzhľad interiéru s našimi pedál auta. Špecifikácie: Materiál: Nerez Oceľ Farba: Strieborná Rozmery: 15*9*7 cm Montáž: Jednoduchá inštalácia, nie je potrebné vŕtať otvory 1. Brzdový Pedál: vzlietnuť továrne gumy tým, skrutkovač, potom dal na brzdový pedál kryt 2. Plynový Pedál: nie je gumy na to pôvodne. Stačí dať na plynový pedál kryt priamo, Ak je ťažké dať je na, môžete ich dať do horúcej vody, aby gumy mäkšie. Alebo chcete pridať niektoré mydlo. Package Zahrnuté: 1 * Plynový pedál kryt 1 * Brzdový pedál kryt Poznámka: (1) Všetky obrázky sú profesionálne farebné, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázkami na vás vidieť a položky seba. Prosím pochopiť. (2) údaje je nameraný manuálne, a tam môže byť nejaká odchýlka, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: auto gadget, pedál podložky auto lifan, carplay renault, ford mustang, drl mercedes benz, nohy pad, muž mustang príslušenstvo, auto pedál, požičovňa brzda senzora, 5x112

Položka Druh Pedále
Položka Hmotnosť 0.15kg
Názov Modelu Šport Pedál Kryt
Špeciálne Funkcie ŽIADNE
Položka Dĺžka 15cm
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Položka Šírka 7cm
Rok 2020
Podpora Slepo Drop ship /Veľkoobchod /CSV, aby
Položka Výška 9cm

Napísať recenziu

1Set Auto Pedál Kryt Auto Vozidiel Non-slip Nohy Treadle Brzdové Doštičky Kryt pre Ford Mustang-2019

1Set Auto Pedál Kryt Auto Vozidiel Non-slip Nohy Treadle Brzdové Doštičky Kryt pre Ford Mustang-2019

1Set Auto Pedál Kryt Auto Vozidiel Non-slip Nohy Treadle Brzdové Doštičky Kryt pre Ford Mustang 2015-2019 Obutie: * Fit pre 2015-2019 Ford Mustang s automatickou prevodovkou * upevnite obe ľavej strane disku(LHD) a pravej strane jednotky(RHD) Popis:

Súvisiace produkty