11pcs/set 3D Magnet Stick Cat Eye Nechty Gel Polish Magnetické Pero Magnetické Stick Doska Nechty Kreslenie na Nechty Umenie Kreslenie Salon Nástroj

Novinka

€3.60

/ €5.62

Skladom

Popis:

Nie je spokojný s vašou nail art design, chcete viac jedinečné nechty umenie vzory? Môžete meed tejto položky! Toto magnetické prichádza s 9 typov, ktoré sa ľahko vytvoriť svoje vlastné štýly rýchlo. Prenosná veľkosť je vhodná na prepravu a urobiť manikúru, kdekoľvek a kedykoľvek. Používa sa s cat eye nechtov gél, professional alebo home použitie je vhodné.

Funkcie:

Nevyhnutný nástroj pre cat eye nechtov gél dizajn.

Používa sa s cat eye nechtov gélom.

Vytvoriť krásne a jedinečné nechty umenie rýchlo.

Rôzne štýly môžete vytvoriť rôzne efekty a rôzne pozície sa môže dosiahnuť rôzne efekty ako dobre.

Jednoduché použitie a pohodlné na nosenie.

Špecifikácie:

Farba: Podľa Fotografie Zobraziť

Package Hmotnosť: 77g

Množstvo: 1 x Sada 11Pcs Magnety

Typ: Magnet

Funkcia: Vytváranie Klinec Umenie Vzory a Iné účely

Ako Používať:

1. Naneste vrstvu cat eye gel a vyliečiť ju s UV alebo LED lampy.

2. Naneste druhú vrstvu cat eye gel, nie vyliečiť a umiestniť magnet nad nechty na 1-2 sekundy získať mačacie oko, efekt, a potom liek s UV alebo LED lampy.

3. Naneste vrstvu stierka gél pre lepší efekt.

Balenie Obsahuje:

1 x Sada 11pcs Magnety

Poznámky:

1. Prosím, uistite sa, že vaše nechty gel je kompatibilný s našimi magnetické, a nebudete magnetické nad nechty príliš dlho ovplyvniť účinok.

2. Prosím, aby magnet tvár necht a udržujte vzdialenosť asi 1mm.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: logo frances c4, kláves s logom hundai, prírubové náušnice 40, logo honda edix, prírubové gél 1 liter, legíny zhdaor, kláves s logom vlastné, logo svetlo 500l, logo golf mk6 r

Druh Magnet
Položka Druh Nechty Gel
NET WT 77g
Číslo Modelu Cat Eye Magnet Stick
Množstvo 1 x Sada 11Pcs Magnety
Názov Značky TMISHION
Funkcia Vytvorenie Klinec Umenie Vzory a Iné účely
Balenie Obsahuje 1 x Sada 11Pcs Magnety
Pôvod CN(Pôvodu)
Objem 30ml

Napísať recenziu

11pcs/set 3D Magnet Stick Cat Eye Nechty Gel Polish Magnetické Pero Magnetické Stick Doska Nechty Kreslenie na Nechty Umenie Kreslenie Salon Nástroj

11pcs/set 3D Magnet Stick Cat Eye Nechty Gel Polish Magnetické Pero Magnetické Stick Doska Nechty Kreslenie na Nechty Umenie Kreslenie Salon Nástroj

Popis: Nie je spokojný s vašou nail art design, chcete viac jedinečné nechty umenie vzory? Môžete meed tejto položky! Toto magnetické prichádza s 9 typov, ktoré sa ľahko vytvoriť svoje vlastné štýly rýchlo. Prenosná veľkosť je vhodná

Súvisiace produkty