Coral Vysokej Deti Black - Kamufláž Batoh -2317 ,vodotesný batoh,školské tašky,bookbags,študentský batoh,2020 sezóny

Novinka

€42.94

Skladom

CORAL VYSOKEJ DETI

Vodotesný batoh,školské tašky,študentské tašky,batoh Kompatibilný s najlepšie farebné kombinácie, aby odrážal váš osobitý štýl. Hlavný priestor taška má dvojitý zips jazdcov, aby sa to viac robustný a bezpečný. Tam je rukoväte vyrobené z 25 mm materiál na rameno podložky. Ramenné popruhy sú vyrobené z peny a mäkké materiály, ktoré absorbujú hmotnosť a poskytujú pohodlné použitie. Chrbát je vyrobený kombináciou peny, ktoré vám poskytujú viac pohodlia medzi textílie a ochranné podšívka vo vnútri, v rovnakej farby a materiálu ako taška, vytvoriť ortopedický štruktúry. V niektorých modelov, všetky dna tašky sú vyrobené z umelej kože materiál, ktorý je silný a dostatočne mäkké na to, aby absorbovať vplyvy, s cieľom zabezpečiť pevnosť a viac estetický vzhľad. Niektoré modely majú karabína popruh vyrobený z umelej kože, kde môžete pridávať svoje karabín a kempingové vybavenie. Vo všeobecnosti vhodný pre dospelých, deti na stredných a vysokých škôl, Tento výrobok sa vzťahuje na 1-ročnú záruku proti materiál a výrobné chyby. Vyčistite produkt vlhkou handričkou. Nie je pranie v práčke alebo v ruke s silné chemické čistiace prostriedky. Tento produkt prešiel všetky zdravotné testy úspešne. Je vyrobená z polyesteru s materiálom na zabezpečovanie Yaygan.

Štítky: minecraft hračka, batoh taška, hodváb vosk, taška na rameno, batoh školy, creeper minecraft, batoh mužov, slávny návrhár značky tašky ženy, kožené kabelky longchamp, batoh ženy, mapy plesní

Názov Značky Coral Vysokej Deti
Položka Dĺžka 16cm
Položka Druh Školské Tašky
Položka Hmotnosť 485g
Položka Výška 38cm
Vzor Typ Kamufláž
Číslo Modelu 23117
Druh Batoh
Hlavný Materiál Polyester
Položka Šírka 27cm
Pohlavie Unisex
Uzavretie Typ na zips

Napísať recenziu

Coral Vysokej Deti Black - Kamufláž Batoh -2317 ,vodotesný batoh,školské tašky,bookbags,študentský batoh,2020 sezóny

Coral Vysokej Deti Black - Kamufláž Batoh -2317 ,vodotesný batoh,školské tašky,bookbags,študentský batoh,2020 sezóny

CORAL VYSOKEJ DETI Vodotesný batoh,školské tašky,študentské tašky,batoh Kompatibilný s najlepšie farebné kombinácie, aby odrážal váš osobitý štýl. Hlavný priestor taška má dvojitý zips jazdcov, aby sa to viac robustný a bezpečný.

Súvisiace produkty