RGB Lightsaber Kov Rukoväť Meča LightSaber Force FX Ťažké Súboje Nabíjateľná 12 Farieb, Svetla saber

Novinka

€69.45

Skladom

May the Force be with you!

Popis produktu: Značka:SUPER PREKVAPENIE Materiál: Kov rukoväť, PC Veľkosť kotúča: Rukoväť 27 cm. čepeľ 78 cm,celková dĺžka 100 cm Čepeľ z priemeru:22.2 mm(7/8 cm), Rukoväť, farba: Strieborná, Zbraň, Čierna, Zlatá, Bule, Červená Farba čepeľ: tisíce farby a 12 zmena farby Nabíjanie: USB rýchle nabitie doba Nabíjania:4-8hours nabíjacie Napätie:5V(MAX) Batéria:18650 3,7 V Batéria 1200mah LED: 9Watts RGB LED s 11colors Materiály:Rukoväť vyrobený Matné Hliníkové zliatiny.čepeľ je vyrobená podľa rozptylu Svetla PC Záruka:3 mesiac Lightsaber Kov Rukoväť Meča Sith Lk Light Saber Force FX Ťažké Súboje Nabíjateľná Farby Lightsaber

AKO HRAŤ 1. Stlačte tlačidlo 3 druhá prebudiť lightsaber z hlbokého spánku režim. 2. Zapnúť: Stlačte tlačidlo pre 1second. VYPNUTIE: Stlačte tlačidlo pre 4second. Hlboký spánok režim: Stlačte tlačidlo pre 10second. Keď Lightsaber Je NA 1.Lightsaber účinky Blaster : Ťuknite na tlačidlo. Zamknúť slučku: Stlačte tlačidlo pre 1second a uvoľnite prst. Potom stlačte tlačidlo aktívne zámok. Znova stlačte tlačidlo ukončiť zamknúť slučky. Flash-na-súboj(FOC): Na lightsaber bude automaticky flash white a vydávať zvuk, keď narazí na niečo.

2.Výber Farby: 12 farba Metóda 1: Kliknite na tlačidlo Zmena Farby Stlačte tlačidlo pre 3second a uvoľnite prst, Kliknite na tlačidlo zmeniť farbu. Metóda 2: Nekonečné Zmeny Farby, Stlačte tlačidlo 2second a uvoľnite prst. Stlačte znovu tlačidlo pre zmenu farby. Uvoľnite prst na výber farieb, ktoré uprednostňujete. A stlačte tlačidlo znova na konci farby slučky. Ak stlačíte tlačidlo znovu, bude stále meniť farby.

3.Zvuk Písma Zmena: 6set Soundfont Keď lightsaber je VYPNUTÝ, stlačte butt na 2 sekundy, ak chcete zmeniť zvuk písma. Opakovať cyklus prostredníctvom správneho písma. Každý zvuk písmo má iný potvrdenie zvuk.

4.Nastavenie hlasitosti: 3 režim, Keď lightsaber VYPNUTÝ, stlačte tlačidlo pre 1second na nastavenie hlasitosti. Lightsaber Farby zobraziť:

PACKAGE ZAČLENENIE 1 x rukoväť, 1 x kotúč 1 x USB nabíjací riadok 1 x Šiestich uhol kľúča v 7 písma 2 x náhradné skrutkovače

O Platbu 1.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme. 3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. Prepravu a Doručovanie 1.DHL:5-10 Dni, aby sa dospelo 2.Hanke.sk Štandardná Doprava : O 15-35 Dni, aby sa dospelo, 3.Čína Príspevok Air Mail : O 15-90 Dni, aby sa dospelo.

O Spätnú Väzbu 1.Kupujúci skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2.Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Je len vás, 1 minúta,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás. 3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: rgb ťažké súboje lightsaber, batéria svetlo rgb, rgb light, biele, bomba armády bomba, neo pixel, stick vojny legacy, samuraj meč hračka, jedi saber, tmavé saber, lightsabers časti

Upozornenie ŽIADNE
Materiál Kov
Features1 12 farieb zmeniť lightsaber
Funkcie Blikajúce
Položka Druh Lightsaber
Pôvod CN(Pôvodu)
Features2 Tento lightsaber má nekonečné farby s tisíc druhov farieb
Features5 Môžete pripojiť dva lightsaber priamo do jednej dvojité ostrie lightsaber
Pohlavie CHLAPCI
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Features3 Vymeniteľné batérie, ak ste sa dole do hlavnej
Názov Značky SUPER PREKVAPENIE
Features4 Citlivé swing a súboj zvuk ako skutočný lightsaber
Číslo Modelu RGB lightsaber

Napísať recenziu

RGB Lightsaber Kov Rukoväť Meča LightSaber Force FX Ťažké Súboje Nabíjateľná 12 Farieb, Svetla saber

RGB Lightsaber Kov Rukoväť Meča LightSaber Force FX Ťažké Súboje Nabíjateľná 12 Farieb, Svetla saber

May the Force be with you! Popis produktu: Značka:SUPER PREKVAPENIE Materiál: Kov rukoväť, PC Veľkosť kotúča: Rukoväť 27 cm. čepeľ 78 cm,celková dĺžka 100 cm Čepeľ z priemeru:22.2 mm(7/8 cm), Rukoväť, farba: Strieborná, Zbraň, Čierna,

Súvisiace produkty