Pozorovanie Dieťa Spätné Zrkadlo Roztomilý Štýl Auto Bezpečnosť Detí, Dozor, Zrkadla Spätne Inštalácie Zobraziť Bezpečnej Jazdy

Novinka

€6.25

/ €7.44

Skladom

Informácie o produkte

• Dieťa Auta Zrkadlo prikladá v sekundách na zadné sedadlo, opierku hlavy na zadnom s 2 nastaviteľné popruhy. Zrkadlo je Univerzálnej Veľkosti a Vyhovuje Väčšine Automobilov, Dodávok, SUV a Nákladné automobily.

• Disk Pokojne s Zadnom Sedadle Zrkadla, ktoré poskytuje rozšírený pohľad na svoje dieťa a okolie s Extra-Veľký, Široký uhol. Účinne zabráni vzniku dopravných nehôd spôsobených pri pohľade dozadu v premávke.

• Bezpečné nerozbitné materiálu.Auto seat Zrkadlo nerozbitné Materiálu zaručuje nie je spôsobená ujma na dieťa v prípade nehody.

• Naše Zrkadlo bol Starostlivo Testovaný Crash Zabezpečiť Konečný Bezpečnosti.

• Rozkošný a pútavý dizajn.Veľmi Roztomilý a svetlé farby bude mať váš milenec zapojiť, zatiaľ čo ste sa uistiť, že sú v bezpečí.Zrkadlový povrch je pokrytý ochranným filmom. Prosím, odtrhnite ochranný film, ak ho používate.

Package Zahrnuté:

1 * Bezpečnostný priezor

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci Odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať backto vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Hanke.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

Štítky: ultra auto fotoaparát zrkadlo, dieťa zrkadlo, broadway spätné zrkadlo 300mm, čerpadlo toyota avensis, panoramatické spätné zrkadlo 5, panoramatické vypuklého zrkadla, pláž háčkovanie, reverzné, anti spánku, auto zrkadlo, zadné

Špeciálne Funkcie ŽIADNE
Druh Materiálu PVC+Flanelové
Externé Testovanie Certifikácia CCC
Položka Výška 5cm
Vhodná pre všetky modely Áno
Položka Druh Interiérové Zrkadlá
Štýl Jeleň, Medveď, Marine, Penguin
Názov Modelu cs308
Rok /
Kategória Produktu Bezpečnostné Pásy, Zrkadlo
Názov Značky Urbanroad
Položka Dĺžka 26cm
Položka Hmotnosť 180g
Položka Šírka 18cm

Napísať recenziu

Pozorovanie Dieťa Spätné Zrkadlo Roztomilý Štýl Auto Bezpečnosť Detí, Dozor, Zrkadla Spätne Inštalácie Zobraziť Bezpečnej Jazdy

Pozorovanie Dieťa Spätné Zrkadlo Roztomilý Štýl Auto Bezpečnosť Detí, Dozor, Zrkadla Spätne Inštalácie Zobraziť Bezpečnej Jazdy

Informácie o produkte • Dieťa Auta Zrkadlo prikladá v sekundách na zadné sedadlo, opierku hlavy na zadnom s 2 nastaviteľné popruhy. Zrkadlo je Univerzálnej Veľkosti a Vyhovuje Väčšine Automobilov, Dodávok, SUV a Nákladné automobily. •

Súvisiace produkty