Wallpad S6 Biele LED Dimmer Prepínač 3-80W Kartáčovaný PC Panel

Novinka

€6.53

/ €10.89

Skladom

Plánujete kúpiť pre váš dom alebo nákupu pre zákazníka? Kontaktujte nás a pripravíme celú objednávku budete potrebovať, a získajte ďalšie zľavy pre veľké množstvo..

Ak ste kupujúci, z Európy, vrátane Rusko, Bielorusko, Kazachstan, Uzbekistan, Ukrajina, Arménsko, budete mať možnosť získať náš DDP Služby ( Deliverd Clo Platené, platíme všetky spotrebnej dane pre vás ) . Prosím, neváhajte nás kontaktovať pre potvrdenie, či vaša objednávka nie je k dispozícii.

Popis S6 Biela Kartáčovaný PC (Plast) série podať jednoduchý, ale navrhnutý tak, pekne vyzerajúce. Materiál bol Ohňovzdorné PC Plastu, ale vyzerá lešteného hliníka. S ekonomickou cenu, aby si zvláštne krásny dizajn a vysokú kvalitu, bezpečnosť! S6 Séria pokrýva celú škálu spínač zásuvky, vrátane rôznych farieb a dosky. Ak nenájdete to, čo potrebujete, neváhajte a kontaktujte zákaznícky servis pre pomoc!

Gang - Znamená, elektrické kruhy alebo tlačidlá. 1 Gang znamená tlačidlo 1, 2 Gang znamená, 2 tlačidlá, 3 Gang znamená, 3 tlačidlá. Spôsob - 1 Spôsob znamená, prepínač contorls lampa na 1 mieste. 2 Spôsob znamená, prepínače ovládanie lampy na 2 rôznych miestach. Ak potrebujete urobiť, 2 spôsob kontroly, potrebujete 2 ks 2 spôsob spínače pre 1 lampa. Stredne prepínač --Keď je potrebné ovládať lampa na viac ako 3 miest, budete potrebovať stredne prepínače byť nainštalované medzi 2 ks 2 spôsob, ako prepínače. Poraďte elektrikár alebo poslať správu služby zákazníkom ak máte stále pochybnosti.

Wallpad S6 Biele LED Dimmer Prepínač 3-80W Kartáčovaný PC Panel

Pre EÚ kupujúci, by ste mohli potrebovať, zadný box na inštaláciu produktu. Prosím kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť.

Tipy pre zákazníka na Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: led stmievač, deadpool plagát, elektrické stmievače, malé lode prepnúť panel, stmievače led, zásuvky vypínače panel, Distillex, ac stmievač, kaligrafia islam, 12v mini 3 tlačidlá jednofarebné led controller

Funkcie Kartáčovaný PC
Prepnúť Typ Gombík prepínač
Materiál Medi
Záruka 2 Rokov
farba Kartáčovaný Biela
Použitie pre Lampa nastavenie Jasu displeja
Panel Materiál PC Plastu
Číslo Modelu LED Dimmer Prepínač
Veľkosť Panelu 86*86mm
Inštalácia vzdialenosť 60 mm
Je To Inteligentné Zariadenie No
Certifikácia ROHS
Položka Druh Prepínače
Napätie AC 250V / 50~60Hz
Napájanie pre LED 3W-80W
Názov Značky Wallpad
Výkon pre žiarovky 15W-500W
Aktuálna 16A

Napísať recenziu

Wallpad S6 Biele LED Dimmer Prepínač 3-80W Kartáčovaný PC Panel

Wallpad S6 Biele LED Dimmer Prepínač 3-80W Kartáčovaný PC Panel

Plánujete kúpiť pre váš dom alebo nákupu pre zákazníka? Kontaktujte nás a pripravíme celú objednávku budete potrebovať, a získajte ďalšie zľavy pre veľké množstvo.. Ak ste kupujúci, z Európy, vrátane Rusko, Bielorusko, Kazachstan,

Súvisiace produkty