CucKooDo Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6 palec , Slim Skladacie Cover obal Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6" SM-T560 T561 Tablet

Novinka

€7.76

Skladom

1. Špeciálne určený pre Samsung Galaxy Tab E 9.6 palcový SM-T560 / SM-T561 Tablet , ultra tenký a ľahký prípad, pridajte minimálne väčšinu do tabletu a zároveň poskytuje komplexnú ochranu. 2. Puzdro je vyrobené z pružného PU koža, kvalitné a šetrné k životnému prostrediu, ale tiež poskytujú plný prístup ku všetkým funkciám bez nutnosti demontáže prípade. 3. Zabudovaný magnet umožniť automatický sleep/wake up funkcia, a magnet tiež udržať predný kryt pevne uzavreté s tabletom obrazovke, nie viac starať o škrabance a prebudiť v prípade. 4. Štýlové a perfektný dizajn je nielen ochranného puzdra, ale aj špeciálna výzdoba, ktoré prispôsobené pre váš tablet.

*Žiadne šetrenie alebo dissatisfactions, kontaktujte náš služby zákazníkom cez

*Ali správu alebo zákaznícky servis e-mail, odpovieme vám do 24 hodín.

*Všetky položky, ktoré budú usporiadané doprava do Číny vzduchu-mail po 24hod. platby vymazané.

*Ak sa vám nepodarilo kúpiť v našom obchode, kontaktujte náš služby zákazníkom.

*Dovozné clá, dane a iné poplatky, ktoré sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné. Prosím, skontrolujte sadzobníka vo miestne Zvyky.

*Sledovanie Nie. bude sa dať do webovej stránky, mohlo by byť užitočné, po týždni. Ak nie, prosím kontaktujte nás.

*Dodacia lehota sa pohybuje v dôsledku rôznych krajín a ďalších faktorov. Za normálnych okolností trvá 25-50 pracovných dní, v niektorých krajinách môže byť potrebné 10-20 prácu navyše. Avšak, budeme posielať všetky položky, ako rýchlo, ako môžeme.

*Ak položiek sú v zlom stave, keď prišli, sme sa znovu na vás, alebo vrátenie peňazí, Ak sa nachádzate jednoducho nemajú radi položky, mohlo by to výmenu tiež vrátiť do 7 dní, medzitým musíte zaplatiť poštovné späť. Návrat musí byť kompletný s originál balenie (výrobcu box, Polystyrénu, plastové tašky, atď.), a všetko príslušenstvo, balenie proklouznout a značky.

*V prípade, že ste čakali, vaša objednávka viac ako 60 dní (od dátumu platby), prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil odoslať alebo vrátenie peňazí.

*Spokojnosť zákazníka je jadro nášho úspechu. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A ak budete mať akékoľvek problémy, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky.

Tešíme sa na vašu Pozitívnu spätnú Väzbu Pre Všetky DSR s 5 Star Skóre

Vďaka!!!

Štítky: prípade samsung t561, samsung sm t560, prípade sm t560, prípade galaxy tab e, prípade samsung t560, samsung galaxy tab e t561, sm t560, obal na tablet samsung galaxy tab e t561, prípade samsung kartu, t561

Dĺžka 9.7inch
Kompatibilné Značky Pre Samsung
Štýl Móda
Aplikácia Notebook Veľkosť 9.6"
Názov Značky CucKooDo
Materiál PU
Číslo Modelu 54164
Šírka 7.3inch
Model Kompatibilita Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6 palcový SM-T561 SM-T561
Vzor Typ Pevné
Funkcia Protiprachový
Package Áno
Druh Ochranný Plášť/Skin

Napísať recenziu

CucKooDo Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6 palec , Slim Skladacie Cover obal Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6

CucKooDo Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6 palec , Slim Skladacie Cover obal Pre Samsung Galaxy Tab E 9.6" SM-T560 T561 Tablet

1. Špeciálne určený pre Samsung Galaxy Tab E 9.6 palcový SM-T560 / SM-T561 Tablet , ultra tenký a ľahký prípad, pridajte minimálne väčšinu do tabletu a zároveň poskytuje komplexnú ochranu. 2. Puzdro je vyrobené z pružného PU koža, kvalitné

Súvisiace produkty