2021 Nové Veľkoobchod Svadobné Šaty, Polovičný Rukáv Mimo Ramenné Svadobné Šaty Lacné Plesové Šaty, Svadobné Šaty Vyrobené V Číne Vestido De Noiva

Novinka

€36.22

/ €43.64

Skladom

[xlmodel]-[custom]-[48692] Dostať Svoje Kupóny

[xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion

Vážený zákazník, prečítajte si prosím nižšie poznámky starostlivo pred uskutočnením svojej objednávky,

1. Normálne, Veľkosť 2-14 je na sklade, môžeme vyslať do 3 dní. Veľkosť 14W-28W nie invertory, bude sa musieť 5-7 dní vyslať.

2.Šaty je dĺžka veľkosť 2-14 je rovnaké, je to 140 CM, to suitbable na výšku 160-170CM.

3. Šaty je preč biela (ryža, biele), to nie je čisto biely.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Výrobkov

[xlmodel]-[custom]-[11487] Čítaj Ma

My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Väčšina objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

"Doprava zadarmo" položka bude zverejnený "Čína Príspevok" Alebo "ePacket" registrované air mail, položky môžu byť kontrolované a sledované on-line.

Európskych a Amerických krajín poštovné obyčajne trvá 7 až 21 pracovných dní. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov , kým tam bude oneskorenia pre niečo, čo nemôžeme ovplyvniť (napr. zlé počasie). Ostatné krajiny a regióny zvyčajne trvá 30-60 dní. Ak sa to stane, kontaktujte náš zákaznícky servis, ktorý vám pomôže zistiť a vyriešiť akýkoľvek problém.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, môžeme prijať aj svoj návrat. Kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Návrat Poznámky:

1.Ak potrebujete niektoré vrátený tovar, prosím, dbajte na to, aby vrátite tovar a príslušenstvo neporušené.

2.Musíte brať všetky potrebné náklady na logistiku vráti. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.

3. Pred vrátením položiek, prosím, uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu. Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

4.Ak potrebujete rýchlejšie zásielky, prosím, zvoľte doprava tak, ako chcete a zaplatiť príplatok. Alebo nás kontaktujte vopred.

5.Obraz ako výsledok fotografie stave, prípadne má chromatickej aberration, ak si nie ste istí, farby,prosím, kontaktujte nás pred mieste objednávky.

6.Ak je tovar poškodený v tranzite, prosím, aby všetky dokumentácie a obalu a kontaktujte nás do 7 dní od doručenia, vráti pokyny.

Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Ak nie ste spokojní, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Vďaka za vašu podporu!

Štítky: šaty žena, k prom šaty, tin šaty, šaty st, disney princess, šaty quinceanera, krátke svadobné šaty 2021, perlové plesové šaty, svadobné šaty, svadobné obliekanie boho, župan ženy

Číslo Modelu 083
Svadobné Šaty Textílie Organza a Tylu
Pasu Princezná
Výstrih Loď Krku
Rukáv Dĺžka(cm) Pol
Späť Dizajn Čipky
Pre Tehotné Ženy No
Skutočné Obrazy Áno
Dekorácie Appliques
Vstavaný Podprsenka Áno
Názov Značky VESHJA DASMES
Vlak ŽIADNE
Rukáv Štýl Mimo Rameno
Položka Druh Svadobné Šaty
Silhouette Plesové Šaty
Módny Prvok Kvetinový Tlač
Pôvod CN(Pôvodu)
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka

Napísať recenziu

2021 Nové Veľkoobchod Svadobné Šaty, Polovičný Rukáv Mimo Ramenné Svadobné Šaty Lacné Plesové Šaty, Svadobné Šaty Vyrobené V Číne Vestido De Noiva

2021 Nové Veľkoobchod Svadobné Šaty, Polovičný Rukáv Mimo Ramenné Svadobné Šaty Lacné Plesové Šaty, Svadobné Šaty Vyrobené V Číne Vestido De Noiva

[xlmodel]-[custom]-[48692] Dostať Svoje Kupóny [xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion Vážený zákazník, prečítajte si prosím nižšie poznámky starostlivo pred uskutočnením svojej objednávky, 1. Normálne, Veľkosť 2-14 je

Súvisiace produkty