20pcs Obdĺžnik 30x60mm + 35x55mm +7MM Gumové Podložky Flash Pečiatka Shell Svetlocitlivý Materiál Selfinking Razenie Samostatne Atrament Gumy

Novinka

€11.93

/ €24.34

Skladom

20pcs Obdĺžnik Pečiatka Holderwith Gumové Podložky

Poznámka: Všetky pad veľkosť je väčšia, než je uvedené veľkosti 5 mm

(Máme kolo kruh, ovál, štvorec a obdĺžnik typy. Ak máte nejaké speical potreby, prosím, kontaktujte nás. Vďaka.)

Položky Zahrnuté:

1) 10pcs Obdĺžnik 30*60 mm pečiatka držitelia s 7mm pečiatka podložky

2) 10pcs Obdĺžnik 35*55mm pečiatka držitelia s 7mm pečiatka podložky

Vhodné pre nižšie Tesnenie stroj:

Fotosenzitívne Tesnenie Stroj

Fotosenzitívne tesnenie stroj je nový a high technológie zariadenia, ktoré úplne zmenilo tradičné komplikované tesnenia, takže technológie. Pomocou stroja, ktorý trvá iba 10 až 15 sekúnd, aby sa dokonalý fotosenzitívne tesnenie. To má veľa výhod, ako sú vysoké pracovné rýchlosti, tesnenie dojem je jasné, a nie difúzne, tesnenie povrchu nebude zmenšovať alebo deformovať. Je ľahko ovládateľný stroj, a užívateľ si môže naučiť používať ľahko.

Fotosenzitívne Tesnenie Stroj môže urobiť všetky druhy vzniku pečate, portrét tesnenia, vizitku tesnenia, karikatúra, tesnenia, a to môže široko používané v tesnenia priemysel, portrét tesnenia obchodu, cestovného ruchu, miesta, fotokópia obchodov.

Opertations:

1. Tlač návrhu na Pergamen s laserovou tlačiarňou.

2. Podľa veľkosti dizajn, strih izolačný film s vhodnej veľkosti.

3. Pergamen, izolačné fólie, pečiatky poduška, tri poradí: Pergamen na vrchole, Tlač lícom nadol, v strednej vrstve je izolačný film, tretia vrstva je pečiatka pad, podržte aj s objímkou a dajte do stroja.

4. Zapnite napájanie, stroj začal účtovať, keď napätie až 800 V, vypnite napájanie, stlačte tlačidlo štart, kompletný expozície.

5. Zúčastniť sa na svorku, potom sa fotosenzitívne pad.

6. Dajte pad do pečiatky držiteľa, aplikovať atrament, pečiatka je hotová.

Charakteristika fotosenzitívne flash pečiatka:

( Poznámka: Ak si chcete kúpiť rez pečiatka podložky, uveďte podrobné tvar a rozmery, ktoré potrebujete, potom sme sa dostať späť k vám. )

1. Nie je potrebné atrament pad a atramentu, a atrament môže byť doplňované priebežne.

2. Pečať dojem je veľmi jasné a nedeformuje. Tlak tesnenie nebude mať vplyv.

3. Atrament nie je rozšíriť a farba nie je vyblednúť, a to schne na utesnenie

4. Pretože to vyhovuje požiadavke Tesnenie Verejného Poriadku Správy Informačný Systém, sa dá vyhnúť kovanie efektívne.

1) Pre Nemecko zákazníci , ak chcete u loď po FedEx alebo TNT , prosím, povedzte nám svoje EORI číslo . Bez nich by sme len DHL, Hong Kong poštou alebo Čína Príspevok !

Pre ruských zákazníkov , povedzte nám, prosím, vaše celé meno (aspoň 3 slová) , vrátane meno, stredné meno a priezvisko, inak ruskej Post nebude vydania zásielky a návrat do Číny !

Pre Brazílsky/Argentína/Čile zákazníci , ak chcete lode tým, FedEx, DHL, TNT, UPS, povedzte mi, prosím, vaše daňové číslo ( CUIT, CPF alebo CNPJ ). Bez toho, Colné bude tovar vrátiť do Číny .

2) doprava po celom Svete (s Výnimkou niektorých vzdialených krajín); Kupujúci je zodpovedný za Vzdialenej Oblasti za Príplatok, žiadne clo alebo Dovozné dane, ak vyšiel.

3) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

4) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

5) Služba tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť odkladu, najmä počas prázdnin.

6) Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme sa vrátime vám.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3) vrátime vám plnú platbu po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

Štítky: prispôsobiť punč pečiatka, flash atrament pečiatka, az gumových pečiatok, pozadie pruhy pečiatka, diy razenie atrament, flash pečiatky držiteľa, trubice vosk, atrament pečiatka, Flash Pečiatka, oko pečiatka

Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Osobné Motto
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Materiál Gumené
Druh Samofarbiaca Pečiatka
Súbor Typ Áno
Číslo Modelu obdĺžnik pečiatok

Napísať recenziu

20pcs Obdĺžnik 30x60mm + 35x55mm +7MM Gumové Podložky Flash Pečiatka Shell Svetlocitlivý Materiál Selfinking Razenie Samostatne Atrament Gumy

20pcs Obdĺžnik 30x60mm + 35x55mm +7MM Gumové Podložky Flash Pečiatka Shell Svetlocitlivý Materiál Selfinking Razenie Samostatne Atrament Gumy

20pcs Obdĺžnik Pečiatka Holderwith Gumové Podložky Poznámka: Všetky pad veľkosť je väčšia, než je uvedené veľkosti 5 mm (Máme kolo kruh, ovál, štvorec a obdĺžnik typy. Ak máte nejaké speical potreby, prosím, kontaktujte nás.

Súvisiace produkty