Nočné Videnie Bezdrôtový Vozík, Inteligentná Detekcia Parkovanie Späť Do Kamera Auta Cúvaní Pomoci Systém S HD Monitor

Novinka

€118.49

Skladom

Nočné Videnie Bezdrôtový Vozík, Inteligentná Detekcia Parkovanie Späť Do Kamera Auta Cúvaní Pomoci Systém S HD Monitor

Popis:

Digitálny Bezdrôtový kamerový Systém vrátane 7" Monitor a Vodotesný IP68 Bezdrôtového pripojenia Zadnej Kamery. Univerzálny dizajn, mohli nainštalovať na všetkých 12-36V vozidla, stabilnejší signál. Bezdrôtový Digitálny Spätné Kamery: 120° široký uhol pohľadu, nočné videnie fotoaparát s 18 ks infračervené svetlo, čisté obrázky cez deň aj v noci. Jednoduchá inštalácia, prenos vzdialenosť 100m bez rušenia. 7-Palcový TFT LCD Auto Monitor: To support 2 videá vstupy, si môžete vybrať jednu z fotoaparátu do práce, ale tiež sa môžete nechať ich pracovať spoločne.

Hlavné Rysy: 1. Digitálny signál, žiadne rušenie 2. Signál vysielaný rozsah: 100 m 3. Podpora 2 Kanál video vstupu, v jeden čas 4. Vysoké rozlíšenie 7 palcový Monitor 5. 18 ks IR LED

Bezdrôtové Cúvaní Kamera Systém Technických Parametrov:

2,4 GHz digitálny bezdrôtový monitor

bezdrôtové kamiónu, autobusu, fotoaparát

Veľkosť obrazovky

7-Palcový TFT LCD Displej

Obrazový senzor

Farebná CMOS

Typ Displeja

zobrazenie na displeji

Napätie

DC 12-24V

Video vstup

2 video vstup

Prenos vzdialenosť

100M

Systém

PAL & NTSC voliteľné

Uhol Pohľadu

120 stupňov

Rozlíšenie

1024*600

Vodotesný rýchlosť

IP 68

Zdroj napájania

DC 12~24V

TV systém

PAL NTSC voliteľné

Spotreba energie

menej než 7W

Rozlíšenie

720p

Príjem citlivosť

-89dB

Video Vstup

1.0 V p-p, 75Ω

Displej pomer

16: 9

Prenos výkonu

10dB

Prevádzková teplota

-10 až +65 C-stupeň

Shell

Hliníkové zliatiny

Teplota skladovania

-20 až +65 C-stupeň

Nočné videnie

18 ks IR LED

Vhodné

Autobus/Ťahač/Náves/Nákladné Vozidlá

Celkovo Pixelov

1280*720

Package Zahrnuté:

1*zadný fotoaparát(zrkadlový obraz)

1*7 palcový monitor

1*držiak

1*slnečník kryt

2*anténa

2*napájací kábel

4*pevné skrutky

1*nálepky

1*užívateľská príručka

Ako Pracovať:

2,4 Ghz bezdrôtové digitálne zozadu sysytem je vhodný pre nákladné auto/autobus/príves/karavan/žiadne ťažké úžitkové vozidlá.Ľahká Inštalácia: Po pripojte monitor a kamera, tento systém funguje automaticky, keď auto je cúvanie, môže na zobrazenie vzdialenosti a smeru prekážky s bezdrôtové spojenie (wireless link, pomôcť, aby sa zabránilo nebezpečenstvu. udržujte svoje auto v bezpečí.

Prispôsobiť Služby:

Sme skutočné výrobcu vozidla, trezor, priemysel, ktorý Specialilze v tejto oblasti viac ako 10 rokov,máme veľký výrobu skúsenosti, aby vám kvalitné,rýchle dodanie a konkurencieschopné ceny.

Prispôsobiť survices je k dispozícii, ak chcete zmeniť nepremokavé sadzba / dynamictrajectory / pracovné napätie , prosím fell zadarmo, kontaktujte nás.

Balenie A Doprava:

FAQ: 1.Otázka: ponúkate hromadné objednávky? Odpoveď: Áno,ponúkame zľavy pre hromadné objednávky. 2.Otázka: Aká je záruka? Odpoveď:Všetky napájacie zdroje prísť s 1 rok záruka. Vezmite prosím na vedomie, že všetky prepravné a clo bude hradené vami. 3. Q:Aký je váš platobných položiek? Odpoveď: Naše štandardné platby, je T/T vopred, Kreditnou Kartou, Paypal a Western Union. 4.Q: Aký je váš viesť času? Odpoveď: 5 pracovných dní pre malé množstvo, 7-15days pre hromadnú objednávku. 5.Otázka: Ako sa vám kontroly kvality? Odpoveď: Každý výrobok je 200% by mal prejsť 7 pokrok testovanie,po QC inšpekcie potom balenia. 6.Q: Aký je váš vrátenie služby? Odpoveď: Ak nie ste spokojní s produkte, kontaktujte nás prosím do 30 dní (napr. mail, station list), budeme vás o návrate a vrátenie. Vezmite prosím na vedomie, že všetky prepravné a clo bude hradené vami.Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté. Zvyčajne sme vyhlásiť nižšiu cenu na faktúru/účet, aby ste sa vyhli niektoré možné vlastné daň alebo dane, poplatky. Ak zásielku získať prísne kontrolovaná vlastné, stále budete musieť zaplatiť daň jasné vlastné. Nebudeme mať colné poplatky. Ak máte špeciálne požiadavky, prosím, kontaktujte nás.

Naše Služby: 1. OEM Výroba vitajte: Katalóg, Balík... 2. Príklad objednávky 3. Odpovieme vám na vaše otázky v 24 hodín. 4. Po poslaní, budeme sledovať výrobky pre vás raz za dva dni, kým sa dostanete na produkty.Keď dostal tovar, vyskúšať si ich, a daj mi spätnú väzbu.Ak máte akékoľvek otázky o problém,kontaktujte nás, my vám ponúkame vyriešiť spôsob, ako pre vás.

Štítky: lk209c, reverzné kamera, bezdrôtové, ios, hova zadná kamera, zadná kamera, fotoaparát zadnej strane, monitor pc, fotoaparát zadnej strane bezdrôtové, zadná kamera pre range rover, oem smart parkovanie, kamera video

Názov Značky YPLZ
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Zobrazenie na displeji 7 palcov 16
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh bezdrôtové pripojenie prívesu kamerový systém
Vodiaca Čiara No
Rozlíšenie 720P
Shell Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Feature2 Ťažká Bezdrôtový Kamerový Systém
Ip hodnotenie
Napätie DC 12V-24V
Objektív Materiál Plast + Sklo
Feature1 2,4 Ghz bezdrôtová kamera auta
Video Vstup 2 Kanálov
Uhol Pohľadu 120 Stupňov
Nočné Videnie 18 ks IR LED
Drôt alebo Bezdrôtové Bezdrôtové
Certifikácia CE
Typ Alarmu Zadnej Strane

Napísať recenziu

Nočné Videnie Bezdrôtový Vozík, Inteligentná Detekcia Parkovanie Späť Do Kamera Auta Cúvaní Pomoci Systém S HD Monitor

Nočné Videnie Bezdrôtový Vozík, Inteligentná Detekcia Parkovanie Späť Do Kamera Auta Cúvaní Pomoci Systém S HD Monitor

Nočné Videnie Bezdrôtový Vozík, Inteligentná Detekcia Parkovanie Späť Do Kamera Auta Cúvaní Pomoci Systém S HD Monitor Popis: Digitálny Bezdrôtový kamerový Systém vrátane 7 Monitor a Vodotesný IP68 Bezdrôtového pripojenia Zadnej

Súvisiace produkty