DIN lištu Stmievač Modul, 4 Kanály, 3.3 V/5V logika, AC, 8A/300V na kanál

Novinka

€8.98

Skladom

Svorkovnica

XH hlavičky

Muž Pinheaders

TOP

============================================================================================================ DIN lištu Stmievač Modul pre ovládanie svetiel, motory, ohrievače, 1 Kanál, 3.3 V/5V logika, 300V AC/8A-Prehľad Produktu

AC Stmievač je určený na ovládanie striedavý prúd napätie, ktoré môže prenášať prúd do 300V (8A) (TRIAC BTA16 pre 600V/16A, ale neodporúčame až moc na tejto úrovni). Vo väčšine prípadov, Stlmovač sa používa na premenu NA zapnutie/VYPNUTIE žiarovky alebo vykurovacie telesá, to môže byť tiež použitý v ventilátory, čerpadlá, čističe vzduchu, e.t.c.

V poslednej dobe, Stmievač, stal sa často používa rozhodnutie pre smart home systémov. Napríklad, keď potrebujete hladko zmeniť svetla jas. Lampa je pomaly ZAPNÚŤ alebo VYPNÚŤ, vytvára príjemnú atmosféru. Stmievač pracuje najúčinnejšie s žiarovky. To je menej stabilný, s nízkym jasom LED žiarovky, ale s miernym a vysoký jas bude vykonávať pevné prácu. Upozorňujeme, že luminiscenčných lámp (plynové výbojky) nepodporujú stmievanie.

Výkon časť stmievača je izolovaný z riadiacej časti, aby sa vylúčiť možnosť, že vysoký prúd narušenia a mikroprocesor.

Na logickej úrovni, je tolerantný k 5 V a 3.3 V, preto to môže byť pripojený k microcontroller 5 V a 3,3 V úrovni logiky.

V Arduino, stmievač je kontrolované s RBDdimmer.h knižnice, ktorá používa externé prerušenia a proces času prerušenia. To zjednodušuje kód písanie a dáva viac čas spracovania pre hlavný kód. Čo je dôvod, prečo môžete ovládať viacero Stmievače z jedného microcontroller.

Si môžete stiahnuť RBDDimmer.h knižnicu a niekoľko príkladov, v časti "Dokumenty" alebo na GitHub. Neustále aktualizujeme naše knižnice, preto vám odporúčame skontrolovať aktualizácie webovej stránky alebo na odber našich noviniek.

Stmievač je pripojený k Arduino radiče cez dva digitálne kolíky. Prvý (Nula) na ovládanie absolvovaní Fázy Null STRIEDAVÉHO prúdu, ktorý sa používa na začatie rušia signál. Druhý (DIM/PSM) na ovládanie (dim) prúd.

Upozorňujeme, že Nula vyžaduje pripojenie k určeným microcontroller kolíky (ktoré sú rôzne v závislosti od modelu Uno, Nano, Leonardo, Mega), pretože je viazaná na microcontroller prerušenia. Teória:

Stmievanie možno dosiahnuť tým, Pulz Preskočiť Modulácia: Metóda 1 — Jeden alebo viac cyklov (sínusová vlna signál) majú prenášať zaťaženia, zatiaľ čo po jednej alebo viacerých cyklov sú blokované. Metóda 2 — Čiastočné transferrence každého sínusová vlna záťaž. Metóda 3 — Generácie zmenia plný sínus signál na rôznych frekvenciách až niekoľko stoviek Hz. Táto metóda vyžaduje špeciálne výkonné generátory STRIEDAVÉHO s rôznymi modulácie.

Metódy 1 a 2 sú najjednoduchšie realizovať s pomocou Stmievača a kód programu: v oboch prípadoch je potrebné, obvod, ktorý zistí, zero crossing a môže ovládať TRIAC. POZNÁMKA: neodporúčame používať stmievač s LED, luminiscenčných lámp alebo akékoľvek iné svetlo s vstavaný regulátor jasu! Špecifikácia Výkon až 300V (8A) AC frekvencia 50/60 Hz TRIAC BTA16 — 600B Izolácie Optocoupler Logika úrovni 3,3 V/5V Nulový bod Logika úrovni Modulácie (DIM/PWM) logic level ON/OFF TRIAC Signál aktuálneho >10mA Prostredie: Pre vnútorné a vonkajšie použitie Prevádzkové teploty: -20°C až 80°C Prevádzková vlhkosť: Suché prostredie len ROHS3 v Súlade Dokumenty

Dokumenty (návody na používanie, schémy, atď.), odkazy: https://robotdyn.com/Mod-Dimmer-5A-1L-EN —anglický jazyk; — Rusko.

Knižnice a načrtnúť príklady: Stmievač Knižnice (RBDdimmer.h): https://github.com/RobotDynOfficial/RBDDimmer Diskusia a podporu na FB: https://www.facebook.com/342167936199454/posts/623343184748593/ Video kanál: https://www.youtube.com/channel/UCh3PdwD_x7tg5sUUt3EfpfQ/videos

Štítky: led stmievač, bluetooth ac stmievač, nl17sz74usg, din rám, din lištu, d1 logika konvertor, DIN lištu montáž, ac meter watt, modul zera, Stmievač

vac MAX 300V/8A na kanál
Package SMD
triac BTA16-600B na kanál
Prevádzková Teplota ŠTANDARD
Napájacie Napätie MAX 300V
Pôvod CN(Pôvodu)
Strata Sily ŠTANDARD
Druh Logických Obvodov
stav Nové
Zero-Cross Optoisolator MOC3021S
logika 3.3 V/5V
Názov Značky RobotDyn
Číslo Modelu Mod-Stmievač-8A-4L

Napísať recenziu

DIN lištu Stmievač Modul, 4 Kanály, 3.3 V/5V logika, AC, 8A/300V na kanál

DIN lištu Stmievač Modul, 4 Kanály, 3.3 V/5V logika, AC, 8A/300V na kanál

Svorkovnica XH hlavičky Muž Pinheaders TOP ============================================================================================================ DIN lištu Stmievač Modul pre ovládanie svetiel, motory, ohrievače, 1 Kanál,

Súvisiace produkty