G20 Model Tuya WIFI, GSM Systém domáceho Alarmu 433Mhz Bezdrôtový Dom Zabezpečenia proti Vlámaniu Auta 1080P IP Dohľadu nad kamerovým Systémom

Novinka

€7.67

/ €11.44

Skladom

Upozornenie :

1. Batérie nie sú zahrnuté, pretože leteckých obmedzení. 2. Alexa je k dispozícii iba v určitých oblastiach: USA, Kanade, Indii a Austrálii.ak potrebujete túto funkciu,prosím, skontrolujte, či je operačný vo vašom regióne.

G20 GSM+WIFI Domov Bezpečnostný Alarm Systém s 1080P HD Kamerou

V YK-G20 WiFi & Cellular Smart Home System je ideálny pre domácu bezpečnosť. Keď sa dvere/okná sú otvorené/zatvorené, alebo keď pohybu je zistil, že zvuky hlasné alarmujúce SOS na mieste, aby sa odradiť by-sa votrelca dailing budenia posiela poplachové SMS a APLIKÁCIÍ oznámenie na prednastavené telefónne čísla. Jej full-farebné svetlo bar označuje každý pracovný stav a Jedným kliknutím wifi konfigurácie vám ušetrí námahu s pohľade cez wifi konfiguračné menu.

Popis Produktu

* Napájaný Tuya, pracuje s Amazon Alexa, Asistent Google & 30K iné Tuya zariadenia. * Jednoduchý a intuitívny dizajn s 1.8" TFT farebný displej. * Dotyková klávesnica s ARM, DISARM a SOS tlačidla. * 3,5 mm earjack pre vonkajšie sirény.

Podpora Ovládanie Hlasom

* Napájaný Tuya, pracuje s Amazon Alexa, Google Asistent, IFTTT & 30K iné Tuya zariadenia. Upozornenie: Alexa je k dispozícii iba v určitých oblastiach: USA, Kanady, Indie a Austrálie! ak potrebujete túto funkciu,prosím, skontrolujte, či je operačný vo vašom regióne!

Dve Prístup k Sieti Režimy(WiFi a GSM) pre Vás Vybrať

* 2G(GSM)+WiFi alarm systém, podporuje viaceré notifikácia alarmov kanálov, napríklad APLIKÁCIE push/ SMS/ hlasový hovor... * Synchronizácia času funkciu prostredníctvom GSM/WiFi siete.

Wi-Fi je konfigurácia tlačidla, pripojenie WIFI, bez potreby vedenia, jednoduchšie inštalácia

Aplikáciu diaľkové ovládanie, Wifi zadarmo push správy, jednoduchý, úspornejšie. S Wi-Fi je konfigurácia tlačidla, jednoduchá obsluha. Stlačte tlačidlo, alarm hosť blikať modrá rýchlo, a zadajte WiFi pripojenie konfigurácia v Smart Mode. * G20 alarm hostiteľ bude push notifikácia alarmov pre váš android alebo ios telefónu cez WIFI, ak niekto prestávke vo vašom dome, v rovnakom čase zvuk sirény. * Môžete tiež diaľkové ovládanie zabezpečovacieho systému prostredníctvom Tuya Smart App alebo Inteligentný Život APP.

Vložte SIM kartu, Váš domov je vždy na vašej strane

Ak je váš domov č wifi alebo wifi signál nestabilná alebo wifi router vypnutie, môžete použiť gsm SIM Kartu sieť. * Vložiť GSM SIM Karty do G30 a uložiť vaše telefónne číslo panel. Keď senzory sa spustí, bude alarm systém auto volať a posielať SMS na prednastavené telefónne čísla, súčasne zvuk sirény.

* Podpora 5 skupín alarm, telefónne číslo, nastavenie

Podpora multi jazykové menu, hlasová prevádzka oznámenia a SMS nastavenia budíka

* Podpora 11 druhov z jazykov: anglický, francúzsky, rumunský, taliančina, nemčina, portugalčina, poľština, gréčtina, španielčina, ruština a Čínština. ( Poznámka : Obrazovky Prevádzky menu hlasové pokyny a výstražné hlásenie, ktoré podporujú 11 druhov jazykov, ale o APLIKÁCII a príručku knihy majú iba angličtina v súčasnosti.)

Dvere/okno Neuzatvorené Oznámenie Pri Armed

* V výzbroje štátu, dvere/okno, senzor spustí alarm, keď zistí, že dvere/okno vo vašej domácnosti nie je uzavretý.

Votrelec Zistené Oznámenie Pri Armed

* V výzbroje štátu, infračervený detektor pohybu spustí alarm, keď zistí, votrelec zadaní vášho domova. Poznámka: 1、Keď pet hmotnosti je menej ako 15 KG, to nebude spustí alarm. 2、Keď maznáčika hmotnosť je väčšia ako 20 KG, to bude určite vyvolať alarm. 3、Keď zviera váži 15 KG do 20 kg, môže vyvolať alarm. Takže buďte opatrní kúpiť.

Multi Arm/Disarm Spôsoby

* Podpora SMS aktiváciu/deaktiváciu a parametre nastavenia, podpora hlasových aktiváciu/deaktiváciu.

Načasovať Aktiváciu/Deaktiváciu Funkcie

* Nastavenie zapnutia a odzbrojiť režimov podľa vášho každodenného života.

Podpora Viacerých Bezdrôtových Výzbroje Oblastiach

* 90 bezdrôtových zón pre príslušenstvo vrátane senzorov, diaľkového ovládania a 10 zón pre RFID tagy.

Full-farebné Svetlo Bar pre Pracovný Stav

1、Blikajúca modrá rýchlo -- WiFi pripojenie konfigurácia v Smart Mode. Bliká bule pomaly -- WiFi pripojenie konfigurácia v Režime AP. 2、Blikať fialová rýchlo -- Párovanie alebo sniffer režime. Blingking žltá rýchlo -- Vstup odkladu. Blingking žltá pomaly -- Ukončiť odkladu. 3、Blingking cyan pomaly -- Niekto navštíviť(Zvonček). Pevné cyan -- Domov ozbrojený. 4、Blikajúca červená pomaly -- Alarmujúce. 5、nazeleno -- Ozbrojený.

Štítky: gsm alarm, prepínač tuya, alarm b ez p e, 240v alarm, bmw g20 m performance, dvere tuya smart, fotoaparát tuya wifi, alarm gsm systém, b ez p e, onvif poe

Video rozhranie Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Alarmu Aplikácie Ovládanie
Výstup sirény <500mA
feature3
Bezdrôtová Frekvencia
Feature1
Wi-Fi IEEE802.11b/G/N
Displej Áno
Číslo Zóny 100
Číslo Modelu g20
záložnej batérie 3,7 V 500mAh Nabíjateľná Lítiová Batéria
WiFi frekvencie
Bezdrôtové Kódovanie eV1527
GSM Frekvencie 850/900/1800/1900Mhz
Moc 5V
feature2
Spotreba <55mA@normálna
Zdroj Napájania Micro USB 110/220VAC 5V 1000mA
Feature4
feature6
Certifikácia CE
Feature5
Zapnutie Stráženia Typ Aplikácia
Typ Pripojenia Bezdrôtové
Výstup Počet 100
Heslo Klávesnice Áno
Prevádzková teplota -10~55℃
Názov Značky TUGARD
Súprava Konfigurácia Dvere/Okno, Senzor

Napísať recenziu

G20 Model Tuya WIFI, GSM Systém domáceho Alarmu 433Mhz Bezdrôtový Dom Zabezpečenia proti Vlámaniu Auta 1080P IP Dohľadu nad kamerovým Systémom

G20 Model Tuya WIFI, GSM Systém domáceho Alarmu 433Mhz Bezdrôtový Dom Zabezpečenia proti Vlámaniu Auta 1080P IP Dohľadu nad kamerovým Systémom

Upozornenie : 1. Batérie nie sú zahrnuté, pretože leteckých obmedzení. 2. Alexa je k dispozícii iba v určitých oblastiach: USA, Kanade, Indii a Austrálii.ak potrebujete túto funkciu,prosím, skontrolujte, či je operačný vo vašom regióne. G20

Súvisiace produkty