SATA/IDE Rozhranie Sieťová Karta Adaptéra pre PS2 Konzola Playstation 2 Tuku Herné Konzoly SATA HDD Sata Zásuvky Sieťového Adaptéru

Novinka

€5.53

/ €6.59

Skladom

SATA/IDE Rozhranie Sieťová Karta pre Playstation PS2 2 Herné Konzoly 2.5/3.5 palcový SATA Zásuvky HDD Adaptér

Popis:

1. Môže podporovať až do 2TB 2000GB HDD SATA 2.5" a 3.5".

2. Tento adaptér nemá funkcia siete. Len použiť na pripojenie SATA HDD.

3. Hrať hry si vlastnú rýchle načítanie časy - Pomocou rýchleho SATA rozhranie HDD zlepšuje nakladanie krát 10X krát.

4. Ľahko sa inštaluje v 1 minútu ktokoľvek. Žiadne skúsenosti potrebné.

5. Toto je SATA sieťový adaptér pre PS2 PlayStation 2 konzoly, to vám umožní pripojiť SATA ( nie IDE ) HDD s 40 GB, 80GB, dokonca vzal 120 gb, 160 GB, kapacita 320GB, pre 2,5" alebo 3,5" v líšia kapacity: 500GB, 750GB, 1 TB, 1.5 TB, 2TB, ako pre Toshiba, Maxtor, Western Digital, Seagate a viac.

Špecifikácia:

Model: Na PS2

Rozhranie: SATA/IDE rozhranie

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 X Sieťová Karta pre PS2

1 X Manuál

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku. Pretože máme tisíce, aby everydays. Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke. Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: treamcast, din ps2, gamestar ps2 sieťový adaptér sata, xevious, ps2 hdd, hd ps2 tuku, predám ps2 sieťový adaptér, tuk ps2, prípade ps2 tuku, hairband parochňu

Názov Značky ALLOYSEED
SONY Model playstation2
Číslo Modelu Sieť
Pôvod CN(Pôvodu)
Kompatibilné Značka/Model Sony
S USB no

Napísať recenziu

SATA/IDE Rozhranie Sieťová Karta Adaptéra pre PS2 Konzola Playstation 2 Tuku Herné Konzoly SATA HDD Sata Zásuvky Sieťového Adaptéru

SATA/IDE Rozhranie Sieťová Karta Adaptéra pre PS2 Konzola Playstation 2 Tuku Herné Konzoly SATA HDD Sata Zásuvky Sieťového Adaptéru

SATA/IDE Rozhranie Sieťová Karta pre Playstation PS2 2 Herné Konzoly 2.5/3.5 palcový SATA Zásuvky HDD Adaptér Popis: 1. Môže podporovať až do 2TB 2000GB HDD SATA 2.5 a 3.5 . 2. Tento adaptér nemá funkcia siete. Len použiť

Súvisiace produkty