Detský Ďalekohľad s Vysokým Rozlíšením s Remienok na Krk Perfektné Vonkajšie hry Hračky pre Škôlky Vedy Vzdelávacieho Darček

Novinka

€6.45

/ €7.76

Skladom

Odrážky:

1、Dizajn pre Deti: dieťa-veľké ďalekohľady sú focus-zadarmo a vystupoval vo veľkom pohodlný okuláre, ktoré sú viac než 3 krát veľkosť kmeňových okuláre.

2、Krk: Ďalekohľady funkcie jednoduché-umiestnenie ochranné okuliare, 2x zväčšením, a odlúčených krk.

3、Vzdelávacie Hračka: Na ďalekohľady môže zaviesť batoľatá a deti v predškolskom veku na vedecký nástroj na prezeranie a pomôcť im preskúmať svoje okolie.

4、Ideálny pre Vonkajšie hry: Získať deti mimo poznávať svet a pobyt zvedavý! A ďalekohľady sú skvelé byť prijaté na park, výhľad na pláž, alebo kdekoľvek. Žiadne batérie požadované.

5、, Aby Deti Radi: O ďalekohľady môže urobiť veľký aktivity pre deti na pobyt zaoberá, zábavu a vzdelávanie mimo vyučovania. Sme špecializované na poskytovanie zdrojov, ktoré udržujú vaše deti vzdelávanie a zábavu, zatiaľ čo doma.

Špecifikácie: Farba: modrá

Veľkosť: cca 17*14*7 cm/6.69*5.51*2.76 v

Popis:

Na ďalekohľady sú určené pre deti v predškolskom veku. Rozšírené zameranie-zadarmo a ideálny-fit okulára okuliare umožňujú deti (aj batoľatá) vidieť zblízka.

Balenie Zoznam:

Ďalekohľady*1

1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky.

3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci sľúbil dní po zaplatení overenie.

4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy.

5) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre naše referenčné účely.

6) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

7) v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku do 39 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

8)môžete sledovať vaše sledovacie číslo na http://www.17track.net/en alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vašej objednávky on-line.

Štítky: ďalekohľad praktica, binokulárne moc, binokulárne vojenské, výchova k demokratickému občianstvu, telescop, dieťa ďalekohľady, pocket tool, multifunkčný nástroj, vonkajšie nástroj, dvere ďalekohľady

Veľkosť
Názov
Farba
Druh Vrecku, Multi Nástroje
Drop shipping Podpora

Napísať recenziu

Detský Ďalekohľad s Vysokým Rozlíšením s Remienok na Krk Perfektné Vonkajšie hry Hračky pre Škôlky Vedy Vzdelávacieho Darček

Detský Ďalekohľad s Vysokým Rozlíšením s Remienok na Krk Perfektné Vonkajšie hry Hračky pre Škôlky Vedy Vzdelávacieho Darček

Odrážky: 1、Dizajn pre Deti: dieťa-veľké ďalekohľady sú focus-zadarmo a vystupoval vo veľkom pohodlný okuláre, ktoré sú viac než 3 krát veľkosť kmeňových okuláre. 2、Krk: Ďalekohľady funkcie jednoduché-umiestnenie ochranné

Súvisiace produkty