408 Sady Plastové Modul Tlačidiel, Č-Šiť T5 Zaskočí s Organizátor Skladovanie Prípade, Podbradníky, Plienky, Remeslá

Novinka

€8.95

/ €11.33

Skladom

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Ideálny hrdza-bezplatná alternatíva k kovové zaskočí a č-šiť alternatíva k pravidelnej sew-na gombíky. Široko používaný v odevy, látkové plienky baby, podbradníky, uteráky a iné výšivky, plavidlá, šitie a domácnosť DIY projekty.

Jednoduché použitie: Príprava modul plier v prvom rade a získať zaskočí postavili to trvá len niekoľko sekúnd na inštaláciu. docela rovno vpred na prevádzku auta, skvelé pre profesionálnych výstavné a predjedlá.

Široko používané pre profesionálnych mieru a starter, pridať funkčné nezaklapne na košele, bundy, oblečenie pre deti alebo pre domáce zvieratá, tašky a remesiel, atď.

Okrem toho, že boli tak ľahko sa inštalujú a sú ľahko otvoriť/zatvoriť na vaše hotové projekty,nainštalujte plastové zaskočí v sekundách.

Ako používať:

a. Pre každý modul, potrebujete dve čiapky, jedna zásuvka a jeden stud.

b. Uistite sa, že váš kliešte zápas veľkosť zaskočí plánujete upevnite.

c. Vyberte si svoje pozície, ak chcete nainštalovať modul a držať šidlo do tkaniny, aby sa malý otvor.

d. Vložiť jeden spp a jedna zásuvka do klieští a v súlade s otvoru ste urobili so svojím šidlo. Tento krok opakujte, s jedným spp a jeden stud, kam chcete nainštalovať na druhej strane váš modul.

e. Stlačiť dohromady spp+socket A POTOM spp+stud.

f. Akonáhle budete mať každý strane vášho modul nainštalovaný, zásuvky a stud sa na položku spolu. Ak niektorá strana cíti uvoľnený, jednoducho nastaviť na jednej strane modulu v kliešte znova a squeeze.

veľkosť:1.15 cm

Materiál:plast

farba: Bežal farba, neakceptujú zadaný farba

Obsah Balenia:

1 * 408Buttons 24 Farby(Bežal farba, neakceptujú zadaný farba)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo. O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu. Sme prvý čas pre vás riešenie! Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Štítky: farba čísla, zebra, veda hračky medica, škvrny hviezda planéty, gumové rohože sada audi, veda hračky pre deti, osciloskop 500mps, deti chlapec vyrážka stráže, osobné pa reproduktor, kľúčové prípade push start

Funkcia Eco-Priateľský
Typ Veľkoobchod No
Tvar Obdĺžnik
Číslo Modelu 408Buttons 24
Tlačidlo Typ Modul Tlačidlo
Pôvod CN(Pôvodu)
Technics farbenie
Materiál Plastové
Dekorácie ŽIADNE
Súbor Typ No

Napísať recenziu

408 Sady Plastové Modul Tlačidiel, Č-Šiť T5 Zaskočí s Organizátor Skladovanie Prípade, Podbradníky, Plienky, Remeslá

408 Sady Plastové Modul Tlačidiel, Č-Šiť T5 Zaskočí s Organizátor Skladovanie Prípade, Podbradníky, Plienky, Remeslá

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float:

Súvisiace produkty