Akvárium príslušenstvo akváriu dekorácie vodotesný LED lampa pre boj izolácie akvárium

Novinka

€3.73

/ €3.92

Skladom

Ahoj,

vitajte v našom obchode, neváhajte a vyberte si pre malý balík, budeme používať štandardná doprava dodať, niektoré metóda má sledovanie informácií, až sa vám to podarí, niektoré nie, ale je to lacnejšie a šetríte peniaze, tak to závisí od vašich požiadaviek, každopádne za nie trackable balík, Hanke.sk tiež môže zaručiť viac ako 99% doručenia úspešne,takže ak môžete počkať, je to tiež dobrý spôsob, ako si vybrať, budeme vždy zvážiť kupujúcemu kúpnu skúsenosti v top priorita.

Poznámka: za normálnych okolností batéria nie je v cene, ale snažíme sa, aby zaťaženie batériu, ak je prepravná spoločnosť, nedovoľte, aby sa na niektorých krajinách prijmeme ju, prosím pochopiť. Ďakujem.

DOPRAVA: Náš tovar sú veľmi vhodné, prosím vás ubezpečiť, nákup, sme okamžite expedovaný. 1.Pretože Politika, uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska.Ďakujeme za vašu spoluprácu. 2.Tovar vám bude dodaný do 5 pracovných dní od prijatia platby. 3. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, manipulácia čas by byť oneskorené. Prosím pochopiť.

PLATBA: Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Hanke.sk ako Alipay, kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

ZÁRUKA: 1.Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. 2.Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. 3.Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Spätná VÄZBA: Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu! Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naši obchodní rozvoja .Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme za vašu podporu!!

Štítky: boj akvárium, maxspect skimmer, akvarijné dekorácie, akvarijné ryby live, groot akváriu dekorácie, akvárium led, led akvárium lampa 28, kabíny led, akvárium lampa led, aquario útes

Pôvod CN(Pôvodu)
Šírka 2cm
Fixure Clip-on
Druh ryby
Moc 2W

Napísať recenziu

Akvárium príslušenstvo akváriu dekorácie vodotesný LED lampa pre boj izolácie akvárium

Akvárium príslušenstvo akváriu dekorácie vodotesný LED lampa pre boj izolácie akvárium

Ahoj, vitajte v našom obchode, neváhajte a vyberte si pre malý balík, budeme používať štandardná doprava dodať, niektoré metóda má sledovanie informácií, až sa vám to podarí, niektoré nie, ale je to lacnejšie a šetríte peniaze, tak

Súvisiace produkty