RAYDLINX Oceľovou Špičkou Bezpečnostná Obuv Ľahký Priedušný Priemyslu, Stavebné Práce na Topánky

Novinka

€28.19

/ €56.38

Skladom

Vážený zákazník:

Toto je základné informácie o našej bezpečnosti topánky. Ľahký & Priedušná: bezpečnostné topánky vybrať priedušná oka textílie, horný, ponúkajú super vetranie skúsenosti, aby vaše nohy v suchu a pohode po celý deň. A ľahký materiál prijať vám, aby ste zostali relaxovať po únava prácu. Punkcia Odolný Kevlar Jediný: v Porovnaní s oceľová medzipodrážka, tieto oceľovou špičkou tenisky sú vyrobené z Kevlar, ktoré chránia vaše nohy z toho defektu ostrými predmetmi ako klince alebo ocele bar aby ste bezpečnejšie, ale viac mäkké nasadenie. Štandardné Oceľové kaplnka: Tieto stavebné práce na topánky sú schopné absorbovať 200±29 J sily s ochranným štandardné oceľové kaplnka. Zatiaľ čo gumy-chránené okraji oceľovej tužinky môže držať hornej poškodení pre extra dlhú životnosť. Protišmykové Gumy Jediným: Postavený s gumová podrážka, pracovné topánky zdieľať hlboké drážky poskytnúť skvelé trakciu aj na klzkom povrchu. A sú pružné a mäkké, ktoré môžu byť ohnuté svojvoľne pre všetky deň pohodlie. Široko Používané: Prichádza s bežné tenisky vzhľad, táto séria bezpečnostná obuv je skvelé pre tých, ktorí pracujú na elektrickej energie v priemysle, kovanie, auto výroba, stavebníctvo a stroj výroby.

Priedušná flyknit Absorbovať vlhkosť a pot predovšetkým, zabezpečujú prúdenie vzduchu a vzduchovej priepustnosti, Zostať preč od nohy zápach.

Európska Norma Panvici Obuvi Hlavu Vyrobené z profilovej ocele , chráni vaše prsty z drvenie a padajúcimi predmetmi.

Kevlar spodnej Nepriestrelný materiálov môže chrániť nohy pred pracovisku a životné prostredie.

Imitácia ox-šľachy jediným Mäkké imitácia ox-šľachy podrážky poskytuje vynikajúce odpruženie a širšie kaplnka pre všetkých-deň.

Pružný elastický shoelace Pohodlné, bez ramienok môže poskytnúť pohodlie a komfort pre vaše nohy.

Twist bez Ohľadu na pracovné požiadavky, upgrade dizajn poskytuje väčšie pohodlie pre všetkých prostrediach.

Menej než 500 g pre jednu topánku

Ultra-ľahký materiál na zabránenie nohy, únava po dlhom pracovný čas.

Štítky: pracovná obuv bezpečnosti oceľovou špičkou topánky muž, bezpečnostná obuv s3, muž bezpečnostná obuv s3, somar obuv muži, bezpečnostná obuv trezor, travail, lavoro per bezpečnostná obuv, topánka prácu, bezpečnostné topánky steel toe, muž bezpečnosti obuvi

Materiál Podrážka Gumené
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu f18
Vrchný Materiál Lietanie Zrastov
Materiál Polyetylén
Gende Unisex
Funkcia Anti-punkcia
Kaplnka Oceľové špice
miesto pôvodu Šantung, Čína
Názov Značky FLYSHIELD
Horné Flyingknit textílie
Druh bezpečnostná obuv
Veľkosť Euro 36-47
Hmotnosť 1kg
Prst
Čistenie Jediným Podrážky Punkcia Odolné
Podrážka Ľahký Gumy
Min 1Pair

Napísať recenziu

RAYDLINX Oceľovou Špičkou Bezpečnostná Obuv Ľahký Priedušný Priemyslu, Stavebné Práce na Topánky

RAYDLINX Oceľovou Špičkou Bezpečnostná Obuv Ľahký Priedušný Priemyslu, Stavebné Práce na Topánky

Vážený zákazník: Toto je základné informácie o našej bezpečnosti topánky. Ľahký & Priedušná: bezpečnostné topánky vybrať priedušná oka textílie, horný, ponúkajú super vetranie skúsenosti, aby vaše nohy v suchu a pohode po celý

Súvisiace produkty