Weifang Rebon 6 string Cloud Princ elektrická gitara v Fialová farba

Novinka

€216.56

Skladom

6 string cloud princ elektrická gitara

lipa telo,javorový krk,rosewood hmatník.

krásny zvuk a hardvéru.

Popis:

Tento zbrusu novú gitaru. Kvalitnejší zvuk tejto gitary je absolútne úžasné. Verím, že tento nástroj sa prosím väčšina diskriminačnú profesionálny hráč. Tento štýl professonal gitara je compelely nové a pekné.

-Package:

Prísť s obal alebo pena box, ľahko sa prenáša a bezpečnosť dosť pre gitaru.ale pls najprv skontrolujte,nájsť žiadne škody prihláste sa a dostanete,v prípade poškodenia pri preprave.

Prípady uvedené v týchto fotografií nie sú zahrnuté s gitarou.

V niektorých prípadoch sa môžete objednať za príplatok.

-Doprava

Doprava bude tým, EMS alebo E-EMS. sme doprava zadarmo na gitaru takmer z Európy,USA,Kanada,Austrália a pod.Ak vaše miesto nie do doprava zadarmo umiestniť,prosím, cítiť sa slobodne a kontaktujte ma kedykoľvek potvrdiť tovaru a celkovú cenu.

-Spokojnosť zákazníka

To je našou najvyššou prioritou! Ak máte akékoľvek obavy týkajúce sa položiek pred alebo po nákupe, prosím neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek!

-Upozornenie: Máme dostať mini objednávky,čím viac ste si objednali,viac zľavu.

-Platby: akceptujeme Bankovým prevodom(money gram,western union) a paypal.

Ďakujeme za váš záujem. Budeme sa snažiť v našich silách, aby spokojní každý náš zákazník. Tiež by sme mohli offord OEM a customsize služby.Ak nič, čo by som mohol urobiť pre vás, neváhajte ma kontaktovať. Vitajte na maloobchod a veľkoobchod. Ďakujem vám veľmi pekne.

Štítky: aria flying v gitara, amp gitara, elektrické gitary, kvalitné elektrické gitary, bass electr, slash gitara žena, acoust gitara pickup, pickguard, Elektrická Gitara Krku, electr gitara

Tón Pozícia 22
String Winder Semi-zatvorené Gombík
Zadné A Bočné Materiál Lipa
Hmatníkom Materiál ROSEWOOD
Číslo Modelu RE-RK
Názov Značky reebon
Vhodné pre Unisex
Materiál Telesa Lipa
Luk Materiál Brazília Dreva
Vyzdvihnutie Pasívne Uzavreté

Napísať recenziu

Weifang Rebon 6 string Cloud Princ elektrická gitara v Fialová farba

Weifang Rebon 6 string Cloud Princ elektrická gitara v Fialová farba

6 string cloud princ elektrická gitara lipa telo,javorový krk,rosewood hmatník. krásny zvuk a hardvéru. Popis: Tento zbrusu novú gitaru. Kvalitnejší zvuk tejto gitary je absolútne úžasné. Verím, že tento nástroj sa