Jeatone WiFi Tuya 7"Biele Video Dvere, Telefón, Intercom Systém s 720P/AHD Káblové Zvonček Kamery Diaľkové Odomknutie Detekcia Pohybu

Novinka

€80.02

/ €140.39

Skladom

Upozornenie:

Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém. V Súčasnej Dobe. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém ,Nás Prosím Kontaktujte Technickú Podporu, Pred Nákupom. Monitor má biela farba, farba čierna a sliver, farbu, môžete zanechať správu, akú farbu, ktorú potrebujete pri zadaní objednávky.

♦ 7 palcový LCD HD displej, rozlíšenie is1024*600, tento kit prísť s 720P/1.0 MP HD vonkajšie kamery. Jasnejšie zobrazenie. ♦ Prispôsobiť zvonenia a tapety. ♦ Point-to-Point preniesť hovor-akékoľvek vnútorné monitor. ♦ Podpora hrať HD film tým, krytý monitor. ♦ Maximálnu podporu spojiť s 2 vonkajšie hovor panely + 2 analógové kamery + 6 monitorov v jednom systéme. ♦ Kompatibilný s väčšinou modelov CVBS alebo AHD zvonček, max 960P/1,3 MP zvonček a camera vstup. ♦ Odomknutie dverí funkciu. ♦ Detekcia pohybu bez extra zariadenia (riadené pomocou softvéru). ♦ Hovor Panel a monitor zväzku môže byť upravená. ♦ IČ LED dodať vám jasné nočné videnie. ♦ Podpora Tuya smart / Smart Život APLIKÁCIU diaľkové ovládanie dverí, zobrazenie a záznam.

Nikdy Chýbať Návštevník

Táto IP video dvere telefónne systém umožňuje odpovedať na vaše dvere od smartphone kdekoľvek.

Hodiny A Dátum Režim

Najnovší softvér je monitor v pohotovostnom režime.Ak si nie prevádzkované monitor pre 1 minútu a čas sa nezobrazuje na monitor. to môže chrániť život obrazovky.

Multi-jazyky Ponuky OSD

Systém Podporuje dvanásť Rôznych Jazykoch: anglický, ruský, ukrajinský, poľský, arabsky, portugalsky, azerbajdžan, turecký, francúzsky, španielčina, nemčina a zjednodušenej Čínštine.

Video alebo Obrázok, Nahrať, SD Card, Podporované (Nie je Súčasťou)

Keď Niekto Zazvoní Zvonček, Monitor je Vložená SD Bude Nahrať Obrázok alebo Video sa Automaticky. Ak Na SD Karte nie je Uplatňované, Monitor Bude Stačí Len Nahrať Obrázok. Zabudovaná Pamäť Môže Uložiť 86 Obrázkov, S SD Karta, Môžete Nastaviť Režim Nahrávania Videa. Keď Karta SD Je Fulled, Najskôr Zaznamenané Video Bude Automaticky Zmazaný.

Handsfree Dvojakým spôsobom Intercom

Komunikácia medzi krytý monitor a vonkajšie kamery je podporované. Dáme vám vedieť, jednoducho to, čo je návštevník hovoril. Keď niekto volať na vonkajšie, váš monitor a prístroj sa bude krúžok v rovnakom čase.

Moderný Vzhľad

♦720P HD Kamera ♦3ks 940 Nanometrov IR Led Pre Nočné Videnie ♦Nastaviteľná Intercom Objem ♦Dvojakým spôsobom Intercom ♦IR Senzor, Zapnúť/vypnúť IR Led Automaticky ♦Jednoduchá Inštalácia A Inštaláciu DIY ♦Hrdza-dôkaz Hliníkovej Zliatiny Anti Vandal Panel ♦IP65 Vodeodolný

Vynikajúci Výkon

♦7"TFT Displej, Plastový kufrík ♦Dotknite sa Tlačidla,MP4 Prehrávač, hlasové správy podporované ♦CVBS/AHD1.3MP vstup ♦Miestnosti do miestnosti Intercom ♦Dvere Odpovede, Monitorovanie A Odblokovanie ♦Nastaviteľná Farieb, Jasu a hlasitosti ♦Podpora Externých Max.32 GB SD Kartu. ♦Prispôsobiť Zvonenia a wallpaprer

IP65 Vodotesný, Anti-búrky Dizajn

Vonkajšia Kamera Je Vybavená Gumové Tesnenie Krúžok, Nie Je Tam Žiadny Spôsob, Ako K Úniku. To Tiež Funguje Dobre Aj V Zlom Počasí.

720P/1.0 MP Vysoké Rozlíšenie Kamery S IR Led, Zobraziť Viac Jasne.

720P s Vysokým Rozlíšením HD CMOS, Pozri Ostrejšie A Ďalšie Podrobnosti Ako CVBS 800TVL alebo 1200TVL kamery. S IR led, môžete vidieť jasný obraz aj v noci bez svetiel.

Systém Pripojenia Schéma Zapojenia

Maximálna podpora spojiť s 2 vonkajšie hovor panely + 2 analógové fotoaparáty(alebo PIR detektory) + 6 monitorov v jednom systéme. PIR snímač a CCTV kamera nainštalovaná na spolupracovať, môže alarm a nahrávanie videa (Fotoaparát s jednotlivými power).

Balenie Zoznam

Iný Monitor Panel & Dvere Kamera

Tam sú Tri rôzne farebný monitor : strieborná a čierna a biela, Prosím vyberte vaše obľúbené jeden.

Tipy:

K dispozícii sú 4 typy napájacie adaptéry, zašleme platné napájací adaptér podľa vašej krajiny, ak máte špeciálnu objednávku, prosím kontaktujte nás zadarmo.

Štítky: dvere loptu fotoaparát, android endoscop, 1080p ahd fotoaparát, prispôsobiť wifi, tunya video zvonček, multi smart plug, dvere tuya smart, intercom bezdrôtové, drôt dvere kamera, zigbee

Technológia Digitálne
Konektor Typu UK Plug
Súprava Konfigurácia Jeden na jedného videa doorphone
Displej Typ farba
Pozorovací Uhol (°) 110
Moc 220V
Snímač Fotoaparátu 1/3"CMOS, 720P/AHD
Zvonček Áno
Riadenie Prístupu ŽIADNE
Zdroj Napájania Vonkajšie Zvonček Poháňané Vnútorné Monitor
Zóna Vstup 4
Druh intercom systém
Pôvod CN(Pôvodu)
Prijatie Režim Hands-free
Spôsob Pripojenia Káblové
Materiál Akryl Drôtu, Kreslenie Panel
Číslo Modelu P203B1M706W1-86
Rozlíšenie 800(H)*3(RGB)*480(V), 3.7 MM HD Miniatúrnych Šošoviek
Snímač Veľkosť(Palce) 1/3
Objem Nastaviteľné Deň/Noc
Rozhovor Trvanie 120s
Nepremokavé IP65 Hliníkový Panel
Názov Značky JEATONE
Fotoaparát typ Snímača CMOS
Certifikácia ROHS
Samrt Domov Rozhranie No
Intercom Režim Hands-free Dual komunikácie
Inštalácia Montáž Na Stenu
Veľkosť Displeja 7
Veľkosť 7 Inch Video Intercom System
Video Jazykoch Anglický, Ruský, Ukrajinský, Poľský, Arabsky, Portugalsky, Azerbajdžan
Podpora 2 hovor panel + 4 vnútorné monitor+ 2 Analógový fotoaparát a 2 PIR
Typ Pripojenia Káblové
Fotoaparát farba
IP Kamera Rozhranie No
Pamäť 86 Obrázkov, Podpora Max.32G SD Kartu

Napísať recenziu

Jeatone WiFi Tuya 7

Jeatone WiFi Tuya 7"Biele Video Dvere, Telefón, Intercom Systém s 720P/AHD Káblové Zvonček Kamery Diaľkové Odomknutie Detekcia Pohybu

Upozornenie: Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém. V Súčasnej Dobe. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný

Súvisiace produkty