Voda Flosser Zubné Ústne Irigátor Rovnátka na Zuby Čisté 1000ml Ústne Irigátor S 7 Multifunkčné Jet Tipy Pre Rodiny

Novinka

€34.98

/ €43.72

Skladom

Informácie o produkte

--7 Multifunkčné Tipy: Prísť s 3 Classic Jet Tipy, 1 Ortodontická Tip, 1 Periodontal Tip, 1 Zubný Plak Tip a 1 Jazyk Cleaner. Hlboké čistenie mor, zubného kameňa, zvyšky potravín, baktérie medzi vašich zubov a ďasien, ktoré sa ťažko čistí pomocou kefky a nite. Tipy sú ľahko obchode je hermeticky oddelená kryt drážky na hornej Zubných Ústne irigátor.

--Nastaviteľné 10 Tlak Vody: Rozsahy 20-150 PSI, vyberte si najlepšiu pohodlné nastavenie tlaku pre vašich zubov a ďasien otáčaním režim nastavenie gombíka. Voda vybrať je dobrá voľba ústnej hygieny a zubného starostlivosti pre každého, kto s rovnátka, implantáty, korunky, alebo periodontal vrecká. Dno prísavky môže držať na povrchu tesne vyhnúť list náhodou pri používaní.

--Čisté Ústa Celkom: tipy možno otáčať o 360 stupňov, umožní vám vyčistiť ústa zo všetkých smeroch. Naše vody flosser je najlepšou voľbou pre zlý dych, dutiny, bolesť zubov a zubné mor. To môže byť zdieľaná s vašou celou rodinou hygienicky. --Bezpečné a Jednoduché Použitie: Vlastnosti s 1000ml veľkú kapacitu, naše ústne irigátor podporuje 90 sekúnd nepretržitej zubnej nite, nie je potrebné pridávať vodu počas nite. S tlačidlo on/off na rukoväti, pozastaviť ju kedykoľvek. Žiadne ďalšie hľadanie tlačidlo rozpačito. --FDA & Záruka: Podporuje 100 - 240V univerzálne napätie.

Štítky: irigátor ústne waterpulse, zubné irigátor ovonni, vamsluna masáž, zubné flosser, zubné nástroj, ovonni vody flosser zubné ústne irigátor, život vody liehovarník, h ústne irigátor, myobrace veľké, azdent hlavu

Zdroj Napájania elektrické
Číslo Modelu VL-MH155
Položka Druh Ústne Irigátor
Veková Skupina Dospelí
Napätie 100-240V
UV Funkcia S UV Dezinfekcia Funkcia
Komoditné Certifikácie Kvality 3C ce
Druh Elektrické Ústne Irigátor
Objem 1000ml
farba Ako obrázok
Hmotnosť Balenia 1.251 kg
Názov Značky VamsLuna
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Voda Flosser Zubné Ústne Irigátor Rovnátka na Zuby Čisté 1000ml Ústne Irigátor S 7 Multifunkčné Jet Tipy Pre Rodiny

Voda Flosser Zubné Ústne Irigátor Rovnátka na Zuby Čisté 1000ml Ústne Irigátor S 7 Multifunkčné Jet Tipy Pre Rodiny

Informácie o produkte --7 Multifunkčné Tipy: Prísť s 3 Classic Jet Tipy, 1 Ortodontická Tip, 1 Periodontal Tip, 1 Zubný Plak Tip a 1 Jazyk Cleaner. Hlboké čistenie mor, zubného kameňa, zvyšky potravín, baktérie medzi vašich zubov a ďasien,

Súvisiace produkty