Sopečné Obsidian Phoenix & Dragon Yin Yang Prívesok Náhrdelník-FREE S&P/UK Zásob

Novinka

€8.99

/ €16.34

Skladom

Krajina/Región Výroby:Čína

Kovové Čistota:9k

UPC:nevzťahuje Sa

Zavedenie Nového Výrobku:

Tieto svetelné pearl stud náušnice funkcia dvoch Japonských Akoya umelo pestované perly s vysoký lesk a guľatý tvar.Náušnice sú namontované na svetlé 9k žlté zlato.Ideálny pre každodenné nosenie.

Aby pre väčšinu elegantný prezentáciu je to možné,všetky pearl šperky sú balené v krásnych šperkov darčekovej krabičke.

Sľubujeme, že sú 100% Akoya perly a 9k pevné žlté zlato.Môžeme tiež zabezpečiť, že parameter informácie sú presné a spoľahlivé.Ak nie,sme ochotní desaťkrát náhradu škody.

Všetky fotografie sú predmetom materiálu objektu.Avšak,vzhľadom k rôznym monitory,obrázok, farby a fyzické farbu bude malá chyba.Prosím, pozrite si detail produktu špecifikácie.

Akékoľvek otázky alebo problémy,len neváhajte a kontaktujte nás.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.

Pearl Značky BRADOU JE číslo Modelu EP17003169 Typ Akoya umelo pestované perly Vysoký Lesk Čierna Farba(farbenie) Povrch je Hladký s mála prírodných nedostatky Tvar Kolo Jednotnosť Veľmi dobrá Veľkosť 7.5-8 mm Krajina Pôvodu Japonsko Šperky, Kovové Pevné žlté zlato Kov Čistota 9k Diamond Počet Diamond hmotnosť Dĺžka Približná Hmotnosť 1,6 g

O nás : Sme profesionálne pearl dodávateľa a zameriavame sa na perly nad 15 rokov.Len o jednu jednoduchú myšlienku:poskytnúť zákazníkom s najlepšie perly kvality za prijateľnú cenu.Teraz sme vyvinuli do dodávateľ prakticky každý typ pearl k dispozícii, vrátane Juhu More,Akoya,Tahitian a Sladkovodné perly.Od voľné pearl do pearl šperky,napríklad pearl náušnice,perlový náhrdelník,perla krúžok,perlový náramok,perla brošňa a tak ďalej.Okrem toho môžeme urobiť vlastné príkazy pre našich zákazníkov.

Platba : prijímame len Paypal.Je to veľmi pohodlný a bezpečný pre vás.

Doprava : Zvyčajne budeme posielať položky do 48 hodín a bude To trvať asi 7-10 pracovných dní k NÁM a 10-20 pracovných dní do iných krajín.Ak chcete rýchlejšie prepravu, len neváhajte a kontaktujte nás.

Vracia : Na zaručenie vašej úplnej a celkovej spokojnosti našim zákazníkom ponúkame 30 dní vrátiť politike(okrem na zákazku položky, ktoré na požiadanie).100% záruka vrátenia peňazí na jednotlivé položky. Rufund/výmenu v rámci 30 dní, pokiaľ nespokojnosť.Stačí odoslať položku späť v pôvodnom stave,potom sa dostanete svoje peniaze späť, alebo vymieňať položky.

Na otázku identifikáciu certifikátu:

Som šperky veľkoobchod. Naše popis materiál tovaru sú schopné odolať identifikácia šperky hodnotenie oddelenie. Prosím vás ubezpečiť, kúpiť. Ako identifikácia útvarov sú platené služby. Preto, náklady identifikácia je veľmi drahé. Všetky ceny výrobkov neobsahujú akreditácie poplatky. V prípade, ak kupujúci nezaplatí hodnotenie poplatok. Všetky dodávky na identifikáciu certifikátu.

Štítky: reťaz drak, jade dragon náhrdelník, dragon necklac, phoenix, nálepku uk, prívesok phoenix, vlajka uk, dragon náhrdelník s príveskom, jade dragon, náhrdelník phoenix

Názov Značky DAYOUHUI
Tvar\vzor KOLO
Štýl Klasické
Hlavný Kameň obsidián
Prívesky Typ SOLITAIRE
Jemné alebo Módne Jemné
Typ Certifikátu PEKING CUG KLENOT TESTOVANIE CENTRUM
Kovy Typ ŽIADNE
Hlavný Kameň Farba čierna
Položka Druh Prívesky

Napísať recenziu

Sopečné Obsidian Phoenix & Dragon Yin Yang Prívesok Náhrdelník-FREE S&P/UK Zásob

Sopečné Obsidian Phoenix & Dragon Yin Yang Prívesok Náhrdelník-FREE S&P/UK Zásob

Krajina/Región Výroby:Čína Kovové Čistota:9k UPC:nevzťahuje Sa Zavedenie Nového Výrobku: Tieto svetelné pearl stud náušnice funkcia dvoch Japonských Akoya umelo pestované perly s vysoký lesk a guľatý tvar.Náušnice

Súvisiace produkty