Millivolt/microvolt napätie zosilňovač rada signálu zosilňovač AD623 / AD620 prístrojové vybavenie zosilňovač modul (D4B6

Novinka

€4.31

Skladom

MP-21 GE MINI millivolt napätie zosilňovač modul

Špecializované prístroje zosilňovač jadro, železničná doprava-na-rail výstup , Vysoká vstupná impedancia, vysoká bežný režim zamietnutia pomer, nízke offset a drift, nízka úroveň hluku a vysoká uzavretej slučke získať stabilitu, presnosť merania / amplifikáciu najlepšou voľbou.

Prvý modul funkcie:

1. High-end špecializované prístroje zosilňovač AD623 jadro, vysoká presnosť, dobrá linearita.

2. Jeden napájania, podpora 3-5.5 V napájanie, jednoduché použitie!

3. Integrované negatívny tlak generácie modul, duálne napájanie, ľahké vysporiadať sa s negatívnymi signál / AC signálu.

4. Príkon LC filter, čistý a stabilný, zabezpečiť stabilné zosilnenie signálu.

5. Vstavaný záporné napätie generácie modul, len jeden zdroj napájania môžete zdvojnásobiť výkon prevádzky, zjednodušiť dizajn systému.

6 .. rail-na-rail výstupu maximálny výstupný swing až do + -VCC, ďaleko za LM358 / AD620 a iných kľúčových produktov (len na VCC-1,5 V).

7. zväčšenie 2-1000 krát nastaviteľné prispôsobiť pre rôzne aplikácie, dovoz z usa hranice potenciometer, odolnosť zmeny rovnomerne, stabilný odpor, cena je vyššia ako domáci potenciometer viac ako 10-krát (zlá kvalita potenciometer často voľné, otvorené, čo v odpor pri veľkých a malých, otvorených, atď., nemôže garantovať zväčšenie stabilitu, je ťažké zabezpečiť presnosť).

7. Modul jednoduché, škálovateľné, detailný popis, uľahčiť sekundárny rozvoj.

Po druhé, hlavné parametre

Zosilňovač Typ: Špecializované prístroje zosilňovač AD623 core

Vstupný rozsah: 0.5 VCC (ie, napätie medzi S + / S je menšia ako polovica napájacie napätie.)

Výstupný rozsah: + -VCC (železnica-na-rail)

zisk: 2-1000 krát nastaviteľné.

Spotreba energie: 150uA (typický) 650uA (max.)

napájanie: 3-5.5 V

Získať presnosť 0.35% (G> 2) 0.10% (G = 2)

Vstup Ofsetové Napätie: 100-200uV

Vstup offset drift: 1uv /

Bežný režim zamietnutia pomer: 90db

Získať pásma 800KHZ.

PCB veľkosť: 40 * 23 mm, s M3 montážny otvor 4.

Pozrite si AD623 čip pre špecifické parametre zosilňovač.

tri, Pin popis a schéma zapojenia

Odporúča sa použiť menšie zväčšenie (ako 50/100 krát) test dieťa, a potom sa prenesú do potrebné použiť viacero. Nastavenie A ++ gombík v smere otáčania hodinových ručičiek na zvýšenie zväčšenie (až 1000-krát). Keď si nastavte na maximum, môžete počuť mierny kliknite na potenciometer, čo znamená, že ste boli upravené do konca. Môžete tiež použiť rezistor opraviť zväčšenie, tak, že zväčšenie hodnota bude viac stabilný.

Po štvrté, venovať pozornosť veciach

1. Niektorí ľudia budú REF s názvom nula pin, to nie je žiadny problém, ale AD623 jadro s vysokou presnosťou, priamo na REF zem, výstup je veľmi blízko 0, skutočná potreba upraviť. Odporúča sa, aby OBJ. kód pin napätie možné nastaviť jedine, ak je napätie musí byť preložené.

2. Naše použitie je Spojených Štátov dovážané prúty potenciometer, nastaviteľné, stabilnú, vysokú spoľahlivosť, cena je vyššia ako domáci potenciometer 10 krát, non-bežné domáce potenciometer porovnateľné.

3. AD623 ofsetové napätie je 200uv, Že je maximálne vstupné napätie môže byť 200uv chyba, takže ak vstupné napätie je menšie, väčšie, počiatočné chyby, odporúčaný signál by nemala byť menej ako 3mv Na

4. AD623 3db získať pásma 800KHZ, zisk viacerých * frekvencia = 800KHZ. Preto, ak zosilnený JEDNOSMERNÝ signál až o 1000-krát. Ak sa vám zväčšiť 800 krát, signál by nemala byť vyššia ako 1KHZ. Ak zosilnenie 10 krát signál by nemala byť vyššia ako 80KHZ, a tak ďalej, vyššiu frekvenciu signálu, väčšie zväčšenie a strát.

5.REF strane maximálny rozsah nastavenia nesmie byť príliš veľké, inak to bude mať vplyv na zväčšenie.

6. Zosilňovač výstupné napätie rozsah Predmetu na napájacie napätie. NAŠE AD623 modul lineárne oblasti až do + - VCC. Zatiaľ čo AD620 / LM358 a iné zosilňovače + 5v a -5V napájanie, linearita len -3.6 V ~ +3,3 V medzi.

7. Na AD623 to OBJ. kód pin môže len ťahajte nahor / nadol výstupného napätia. Za normálnych okolností zemi. Ak potrebujete používať REF nohy vytiahnuť Vysoké alebo nižší výstup, môžete zmeniť napätie tento pin. Ale v tomto prípade dávajte pozor na zväčšenie lineárne oblasti sa nezmení, pretože z 5 stôp Zmeniť, maximálny výkon nie je väčší ako VCC.

Prístrojové vybavenie zosilňovač zdravý rozum rôzne non-elektrické merania sú zvyčajne premenený snímač pre napätia (alebo prúdu) signál, ktorý je všeobecne slabá a najmenší Na 0,1 V a dynamický rozsah je široký, často majú veľký spoločný režim rušenie napätie. Preto väčšina snímač za potrebujú prístup k nástrojom pre zväčšenie Prístroja, hlavnú úlohu snímač signálu presnosť napätia zosilnenie, zatiaľ čo bežný režim rušenie signálu potlačenie zlepšiť kvalitu signálu sumu. Vo všeobecnosti zosilnenie signálu aplikácie sa zvyčajne inštalujú rozdielový zosilňovač okruhu na zosilnenie signálu po akvizícii, ale základný diferenčný zosilňovač okruhu presnosť Chudobných, odolnosť zodpovedajúce problém je hlavným faktorom, ktoré ovplyvňujú bežný režim zamietnutia pomer. Ak používate samostatnú op amp na meranie elektrickej energie Cestnej premávky, je nevyhnutné, že rozdiel medzi odpor, Ovplyvňujú celý zosilnenie signálu presnosť zmeniť ešte zložitejšie, čo má za následok zníženie v spoločnom režime odmietnutie pomer a nelinearita zisku. Použitie post-mold výrobe integrovaných nástroj zosilňovač rieši vyššie uvedené zodpovedajúce problém , Prístrojový zosilňovač obvod nie je nedostatky uvedené vyššie , Ktorý je široko používaný. Ako senzor impedancia výstupu je vo všeobecnosti vysoké, napätia amplitúda je veľmi malé, spolu s zlé pracovné prostredie, preto nástroja zosilňovač a všeobecné v Porovnaní s celkovou zosilňovač, má svoje špeciálne požiadavky, najmä vysoká vstupná impedancia, vysoká bežný režim zamietnutia pomer, nízke offset a drift, nízka úroveň hluku a vysoká uzavretej slučke získať stabilitu.

Štítky: dip8, ing, opamp, zosilňovač rada, ad620 zosilňovač, amp rada, zosilňovač modul čínsky bluetooth, ad620 zosilňovač modul, prístrojový zosilňovač modul, stereo zosilňovač modul bluetooth

Názov Značky KAI TUO DA
Strata Sily údajového hárka
stav Nové
Aplikácia Iné
Číslo Modelu hlava & foto
Prevádzková Teplota údajového hárka
Napájacie Napätie údajového hárka
Druh Iné

Napísať recenziu

Millivolt/microvolt napätie zosilňovač rada signálu zosilňovač AD623 / AD620 prístrojové vybavenie zosilňovač modul (D4B6

Millivolt/microvolt napätie zosilňovač rada signálu zosilňovač AD623 / AD620 prístrojové vybavenie zosilňovač modul (D4B6

MP-21 GE MINI millivolt napätie zosilňovač modul Špecializované prístroje zosilňovač jadro, železničná doprava-na-rail výstup , Vysoká vstupná impedancia, vysoká bežný režim zamietnutia pomer, nízke offset a drift, nízka úroveň hluku

Súvisiace produkty