Strana Darček Umelý Kvet Kytice Ruže Bublina Večný Kvet Medveď na Valentína Matka Deň Darček

Novinka

€14.59

/ €15.19

Skladom

Odrážky:

1、Darček Výber: hľadáte špeciálne romantický darček pre vašu priateľku? Darček môžete vykonať okamžité úsmev na jej tvári, alebo to môže pripomínať zakaždým, keď ona vyzerá. Tento Mickey ruže kytice je navrhnutý tak, aby vytvárať krásne spomienky. Kto sa pozerá na to krásne kytice ho budú milovať.

2、Kvality Materiálu: PE kvet Kvality: Úplne nové, 100% vysoká kvalita, čisto ručne, veľmi podrobné spracovanie, ideálny tvar, nech vašich blízkych alebo milovníkov cítiť vašu lásku!

3、Krásne Balené: Zabalené v krásnej luky a farebné, stuhy, je to ideálny darček pre dievčatá a ženy všetkých vekových kategórií. Či už plánujete prekvapenie vaša matka, na zvláštne príležitosti, navštívte svojho babička s krásnym darom, alebo dať váš milenec špeciálnu vec, pripomenúť im ich lásku k vám, tento dar je stopercentná.

4、Široko využiteľné: Valentína, Deň matiek, Svadby, Výročia, Narodeniny, atď., zastupujúci večnej lásky, Vďaky, úprimné nádej.

5、Praktické na Použitie: Toto je ideálny darček pre lásku, manželka, ukazuje svoju pravú dlhodobé láska na narodeniny, priatelia, svadby, výročia, alebo akékoľvek nezabudnuteľný príležitosti.

Špecifikácia:

Názov: Ruže Kytice

Materiál: PE kvet

Typ: Kytice

Proces: ručné

Rôzne: ruža

Veľkosť: cca 50*20*15 cm/19.69*7.87*5.91 v

Balenie: darčeková krabička

Farba: ružový, ruža, biela, telo, červené víno

Balenie Zoznam:

1*Ruže Kytice

Poznámka:

1. To je ručné meranie, môže byť 1-2 cm tolerancia.

2. Pretože monitory nie sú kalibrované isté, že farby položky v aplikácii fotografie zobrazené na monitore počítača sa môže mierne líšiť. Dúfam, že sa pochopiť!

Štítky: zelené ruže umelé kvety, artifici kvet, vysoká kvet medveď, st valentin, šaty matka, ucho bielizeň, Rose, medveď plesne, medveď rose, veľké konzervované rose

Príležitosti Valentína
Kvet Štýl Kvet Hlava
Materiál PE
Druh Rose
Klasifikácia Umelé Kvety
Číslo Modelu Rose macko
Štýl Kvet
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Strana Darček Umelý Kvet Kytice Ruže Bublina Večný Kvet Medveď na Valentína Matka Deň Darček

Strana Darček Umelý Kvet Kytice Ruže Bublina Večný Kvet Medveď na Valentína Matka Deň Darček

Odrážky: 1、Darček Výber: hľadáte špeciálne romantický darček pre vašu priateľku? Darček môžete vykonať okamžité úsmev na jej tvári, alebo to môže pripomínať zakaždým, keď ona vyzerá. Tento Mickey ruže kytice je navrhnutý tak,

Súvisiace produkty