Najnovšie 17 v 1 Vody Testovací Prúžok pre Kontrolu Kvality Vody Test Akvarijné Ryby Nádrž bazénovej Vody Pitnej Vody Testovací Prúžok

Novinka

€6.59

/ €8.66

Skladom

Odrážky:

1、17 v 1 Vody Test: test predmety zahŕňajú PH, zvyškový chlór, celkový chlór, tvrdosť, celková alkalické kovy, meď, železo, E. coli, atď. 17 položky. Voda rýchly test poskytuje výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd.

2、Zdravie: Testovacie prúžky sú vhodné na pitnú vodu, akvárium, ryby, nádrž, bazén a kúpele, priemyselná voda, rybník, horúci prameň testovanie vody

3、Professional: High-kvalitné voda tester s presnými farba koordináciu a vysokú citlivosť. Použite profesionálne zdravotné pitnej vody testovacie prúžky na testovanie kvality vody normy.

4、Jednoduché Použitie: Ponorné na pitnú vodu test papier do vody na 2 sekundy podržte ho vo vzduchu asi 1min, potom upravte farbu fľašu späť získať čítanie.

5、Ľahko sa prenáša: 100 kusov,kvalita vody by mala byť testovaná týždenne, Pitnej vody testovacie prúžky sú ľahko ovládateľné aj pre začiatočníkov.

Funkcie:

1. 17 v 1 Vody Test: test predmety zahŕňajú PH, zvyškový chlór, celkový chlór, tvrdosť, celková alkalické kovy, meď, železo, E. coli, atď. 17 položky. Voda rýchly test poskytuje výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd.

2. Zdravie: Testovacie prúžky sú vhodné na pitnú vodu, akvárium, ryby, nádrž, bazén a kúpele, priemyselná voda, rybník, horúci prameň testovanie vody

3. Profesionálny: High-kvalitné voda tester s presnými farba koordináciu a vysokú citlivosť. Použite profesionálne zdravotné pitnej vody testovacie prúžky na testovanie kvality vody normy.

4. Jednoduché Použitie: Ponorné na pitnú vodu test papier do vody na 2 sekundy podržte ho vo vzduchu asi 1min, potom upravte farbu fľašu späť získať čítanie.

5. Ľahko sa prenáša: 100 kusov,kvalita vody by mala byť testovaná týždenne, Pitnej vody testovacie prúžky sú ľahko ovládateľné aj pre začiatočníkov.

Špecifikácie:

Presnosť: 96%

Množstvo: 100ks

Materiál: PET

Certifikácia: FDA, CE, ISO

Výhody: schopnosť odolať VC rušenie

Rozsah použitia: vhodný pre testovanie pitnej vody, akváriá, ryby nádrže, kúpaliská a kúpele, priemyselné vody, rybníky, horúci prameň vody, atď.

17 skúšok: spolu alkalické kovy, dusičnany, dusitan, PH, zvyškový chlór, celkový chlór, tvrdosť, vápnik, VC, bróm, chróm, olovo, železo, fluór, uhličitan vápenatý, cyanuric kyseliny (plus E. coli)

Testovacia metóda:

1. Ponorte reakcie oblasti testovací prúžok v roztoku byť testované na 1-2 sekundy, odstrániť testovací prúžok, a striasť prebytočnej vody na to.

2. Po 1 minúte, porovnajte farbu reakcie oblasti testovací prúžok s farbou grafu určiť test hodnoty riešenia, ktoré sú testované.

3. Kolorimetrické čas by mali byť kontrolované asi 1min, príliš dlhý alebo príliš krátky bude mať vplyv na čítanie.

Poznámky:

1. Nedotýkajte test oblasti reagenčné pásiky.

2. Po vybratí testovacie prúžky, obchod zostávajúce testovacie prúžky v zalepenej a tmavom mieste.

3. Kvapalina byť testované by mali byť vedené ako bezfarebné alebo svetlé, ako je to možné.

Balenie Zoznam:

17-v-1 Test Papier*100

E. Coli Test*1

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Štítky: akvarijné ryby nádrž, mini akvária, akvárium test vody, no3 test, akvarijné ryby live, test eau akvária, pásy ženy, tester vody, sobo akvárium príslušenstvo, príslušenstvo akvárium

Číslo Modelu 17 v 1 Vody Testovací Prúžok

Napísať recenziu

Najnovšie 17 v 1 Vody Testovací Prúžok pre Kontrolu Kvality Vody Test Akvarijné Ryby Nádrž bazénovej Vody Pitnej Vody Testovací Prúžok

Najnovšie 17 v 1 Vody Testovací Prúžok pre Kontrolu Kvality Vody Test Akvarijné Ryby Nádrž bazénovej Vody Pitnej Vody Testovací Prúžok

Odrážky: 1、17 v 1 Vody Test: test predmety zahŕňajú PH, zvyškový chlór, celkový chlór, tvrdosť, celková alkalické kovy, meď, železo, E. coli, atď. 17 položky. Voda rýchly test poskytuje výsledky v priebehu niekoľkých sekúnd. 2、Zdravie:

Súvisiace produkty