Posteľ-auto pre deti s ortopedické matrace, postele stroj Bondmobile Modrá

Novinka

€172.45

Skladom

Štýlový detský posteľ "Bondmobile" sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru a stať sa závidieť vašich hostí. Stroj, nákup "ako skutočné" plastové kolesá alebo ďalšie farebné poťahy na matrace. Sú upevnené so Suchým zipsom, rýchlo odstránené a ľahko umyť.

Bondmobile bude ideálne miesto na spanie pre deti od 2 rokov. Postieľka je nízko (50 cm) a v tomto sú jej plusy: po prvé, dieťa bude môcť vyliezť a vystúpte na to, a po druhé, v prípade náhodného pádu, potom to bude nie spadnúť. Na noc za dieťa, príliš, môžete sa báť,: bokoch nedovolí mu jeseň v jeho sen. Končí sa venovala osobitnú pozornosť: sú zaoblené a pokryté s PVC-hrana, ktorá z nich robí bezpečné pre deti.

A springless ortopedické matrace ľahko stúpa, pod to okno na veci sa skrývajú. To je elastický, nie je absorbovať vlhkosť a zahraničných vonia. Na posteli si môžete skočiť a vrátiť sa s priateľmi: Dizajn ticho strecha vydrží zaťaženie až 200 kilogramov. 3D kreslenie na postieľky telo nie je lepené, ale aplikovať ručne, tak, že každý obrázok je exkluzívny. Povrch eko-šetrné drevotrieska odpudzuje prach a ak sa dostane špinavé, stačí ho utrieť vlhkou handričkou.

Výhody:

1. pohodlie. Výška od podlahy až po najvyššie miesto v je 50 cm. To umožňuje, aby aj malé dieťa sa pohodlne stúpania a zjazdy z nej, bez nebezpečenstva pádu. Špeciálna konštrukcia postele umožňuje jednoducho sedieť alebo ležať vedľa dospelý, ak dieťa nemôže spať. tam je priestranný box na hračky a bielizeň. V stavebnici je ortopedický matrac, takže si nemusíte kupovať matrace do postieľky.

2. bezpečnosť. Aby sa zabránilo dieťa pred pádom na bokoch postele, špeciálne stranách sú k dispozícii. Nemá ostré rohy. Materiály, ktoré sú používané pri výrobe postele sú šetrné k životnému prostrediu a bezpečná pre dieťa. Bezpečné UV atrament sa používa.

3. univerzálnosť. Posteľ je určená pre deti od 1,5 do mladých dospievajúcich (10-12 rokov). Skvelé pre chlapcov a dievčatá.

4. životného prostredia. Všetky materiály použité pri výrobe sú úplne šetrné k životnému prostrediu a spĺňajú požiadavky na výrobu detského nábytku, ako potvrdil aj potrebné dokumenty.

5. spoľahlivosť. Spodný matrac nie je vyrobené z regály, ale z pevných silné dosky z dtd 16 mm. To nemôže byť rozdelené. Špeciálne upevňovacie a horná lišta na prednú stenu postieľky dáva dobrý dôraz, ktorý umožňuje odolávať maximálne zaťaženie až 200 kg. Pôvodné záruka 1 rok.

Funkcie: Posteľ Veľkosť: 170x75x50 (dx š x v) cm Veľkosť lôžko: 170x70 (lxw) cm hmotnosť na lôžko: až do 200 kg Materiál: LAMINOVANÁ DTD Materiálu Management: emisnej triedy E1 LDSP, ktorá je v súlade s environmentálnych a zdravotných štandardov kvality. Detské postieľky mať žiadne ostré rohy: všetky hrany sú pokryté 1 mm PVC hrany a bezpečné pre deti Povrch: Tlač Pokrytie: priama tlač fotografií na drevotrieska s trezor ultrafialové atramentu. Unikátny 3D ilustrácie na každej postieľky je vyhotovená ručne. Do každej postieľky je vypracovaný podľa interpreta výlučne a manuálne. Matrac: vstavané, ortopedické, prichádza biela.

Okrem toho si môžete kúpiť matrac kryt (sivá-biela) Matrac base: jednodielne odolná drevotriesková doska 16 mm, odoláva limit zaťaženie až 200 kg .. Hraníc (obmedzovač): Zahrnuté Box na bielizeň: dodávané Príslušenstvo: v cene. Certifikované pre detský nábytok. Montáž: nezávislý, s podrobnými zmontovanie. Všetky súčasti príslušenstva a náradia pre montáž v cene. Priemerná montáž čas je 15 minút. Pôvodné záruka: 1 rok Balenie: hustá 3-vrstvová vlnitá lepenka, zníženie pravdepodobnosti poškodenia počas prepravy.

Osvedčenie o Zhode TR TS (EAS). GOST R ISO 9001-2015 (ISO 9001:2015).

Štítky: gibson logo hoodie, gicca versace vyvoláva, darček 10 ročné dieťa, giffts mama oblečenie, gibson dlhý rukáv, gibson rose modely, gibson fotografie, darček 5 flying girl, gibson ladenie kľúče

Názov Značky Iné

Napísať recenziu

Posteľ-auto pre deti s ortopedické matrace, postele stroj Bondmobile Modrá

Posteľ-auto pre deti s ortopedické matrace, postele stroj Bondmobile Modrá

Štýlový detský posteľ Bondmobile sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru a stať sa závidieť vašich hostí. Stroj, nákup ako skutočné plastové kolesá alebo ďalšie farebné poťahy na matrace. Sú upevnené so Suchým zipsom, rýchlo odstránené

Súvisiace produkty