9 Kanál RF433 Diaľkové Ovládanie pre WiFi Opony Prepínač RF Rolety, Modul Batérie Powered Opony Príslušenstvo Vysielač

Novinka

€10.62

/ €15.17

Skladom

9 Kanál RF433 Diaľkový ovládač Pre Ovládanie WiFi Opony Prepínač RF Rolety, Modul Batérie Powered Opony Príslušenstvo Vysielač

Podľa Moes

Vlastnosti Produktu:

1. 9 Kanál RF433 frekvencia vzdialenej je určené pre samostatne kontrolovať naše opony spínač a opona switch modul v oveľa jednoduchší spôsob, ako s jej maximálne ovládateľné množstvo deväť;ľahko dosiahnuť iný ovládací prvok na celý dom záclony bez rušenia po úspešnom spárovaní vhodný najmä pre starých.

2.Veľmi jednoduché zodpovedajúce spôsobom podporované pre jednoduché použitie.Musíte spárovať tri tlačidlá(hore,dole,stop), po jednom na záves switch alebo switch modul pre správnu kontrolu.S novým pridané set tlačidlo pre jednoduché nastavenia kanála.

3.Kódovanie 1527 potrebné pre vzdialený.Žiadne iné kódy sú k dispozícii pre tento záves ovládanie systému,odporúčame, ak chcete použiť túto špeciálne diaľkové na ovládanie naše Moes opony switch alebo switch modul.Nepoužívajte tento diaľkový ovládač iné irelevantné zariadenia,len naše Moes opony prepínač a prepínač modul je.

4.Batérie powered:23A*12V batérie, potrebné pre tento diaľkové ovládanie so dlhý čas pohotovostného režimu.(Batéria nie je súčasťou balenia obmedzené podľa prepravného)

5.Zahŕňa plnú 2-ročná záruka a 60-dňová záruka vrátenia peňazí pre úplnú spokojnosť.

Upozornenie:9 Kanálu môže byť použitý iba s našim Moes Opony spínač a opona switch module;Zvoliť správnu verziu pre vlastnú potrebu pred objednávkou.

Štítky: odpojte prepínač, samsung smart switch, pre zamknutom, diaľkové rf433, RF433, MoesHouse, lancer prepínacie tlačidlo, moe prepínač, rf433 diaľkové ovládanie zásuvky, xiao black shark 3 príslušenstva

Číslo Modelu Opona Diaľkový Ovládač
Názov Značky MOES
Pôvod CN(Pôvodu)
Ovládanie Kanálov 9 Kanálov
Štát Montáž Ready-to-Go
Gyro ŽIADNE

Napísať recenziu

9 Kanál RF433 Diaľkové Ovládanie pre WiFi Opony Prepínač RF Rolety, Modul Batérie Powered Opony Príslušenstvo Vysielač

9 Kanál RF433 Diaľkové Ovládanie pre WiFi Opony Prepínač RF Rolety, Modul Batérie Powered Opony Príslušenstvo Vysielač

9 Kanál RF433 Diaľkový ovládač Pre Ovládanie WiFi Opony Prepínač RF Rolety, Modul Batérie Powered Opony Príslušenstvo Vysielač Podľa Moes Vlastnosti Produktu: 1. 9 Kanál RF433 frekvencia vzdialenej je určené pre samostatne

Súvisiace produkty